Şimdi Ara

Full donanım passat mı? boş kasa 3.20 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen zevkler ve renkler ben ikisi arasından daha sportif olduğu için BMW'yi seçerim ama bir başkası daha konforlu olucağı için Passatı seçer.İhtiyaca yönelik bir karar olur yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş muhabbet!

BMW dururken ne Passat'ı hocam?

Kullanmayacagim ozelliklere neden fazladan para vereyim ve Premium bir araç varken neden Standart bir marka allayim?

Ayagini uzatiyormussun bagaj kapagi aciliyormus... Elinizle acsaniz dünyanın sonu mu... Şerit taakip sistemi olmadan araç suremez misiniz varsin şeriti siz takip edin biz gibi... gibi gibi...

BMW alma sansim olsaydi emin olun kaçırmazdim.

• Aracımın adaptif hız sabitleyicisi de, otomatik dikiz ayna karartıcısı da, bagaj açıcısı da, şerit takipçisi de, otomatik kliması da, koltuk ısıtması da (nasıl olacak demeyin, osuruyorum ben kimse yokken sıcacık oluyor koltuk), yağmur sensörü de benimdir. Ben araba kullanmayı seviyorum çünkü. Her şeyiyle. eğer siz de böyle düşünüyorsanız direk BMW derim.
  • Highline Dizel Passat yerine, Prestige Benzinli BMW aldım hiç pişman olmadım. Passat alsaydım bir yanım eksik kalacaktı hep, BMW aldım mutluyum. Tamamen tercih meselesi.
  • Ne boş f30 nede dolu passat. Elinizdeki paranın hepsini harcamak zorunda değilsiniz ancak tahmin ettiğim üzere engelli indirimi ile alınacak araba kıl olmaya başladım bende bu duruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 18 Ocak 2018; 8:55:4 >
  • iychan İ kullanıcısına yanıt
    Eskiyor ama..Kullansanda, kullanmasanda eskiyor.Bu otomobiller, telefon gibi hızlı değişmiyor.

• Passat ısrarı nedir.

Superb ve insignia ya bakın.

• Bu paralara çıkılıyorsa prestij konuşur. BMW
  • BMW alırdım

• Passat yerine BMW alırım demiştim ama Auidi varken de baskasina bakmazdim A4'ü koyardim kapimin önüne.

• Superb time incelemeden karar vermeyin derim

• sagekeen S kullanıcısına yanıt
    Passat passat işte en üst segment passat dediğiniz nedir anlamadım. Tabiki passat çok güzel araba, yol tutuşu, sürüşü iyi ama benim bahsettiğim kullanımlarda 3 serisi farkını belli eder. O farkı anlayan anlar zaten.

Ticari olaya gelirsek de ben bişey alırken 2.elini neredeyse hiç düşünmem, ev alırken de öyle oldu, araba alırken de. Paramın karşılığını en çok hangisi veriyor ve beni memnun edecek mi sorularıyla aldım, bunu nasıl kaça satarım sorusuyla değil. Çok şükür, bu konuda hiçbir sıkıntı da yaşamadım bugüne kadar. Zaten aldığım hiçbir telefonu da satmadım, evde durur eskiler. Kişiden kişiye değişir tabi.

• Bu boş bir golf ile gırtlak dolu bir Megane kıyaslaması gibi birşey 😁 Tabi konu wv olunca insanlarımız seviyor. Fakat aklı olan her insan bmw alır 😁

• Sadece motor şanzıman verseler yine BMW. :))
  • Dolu 320 alırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş troll nüsünüz nesiniz ya bmw yle vw'yi kıyaslıyor...

Yok Citroen Saxo

• İki aracıda sürmedim. Bence passat. Kafadan hacim bmwde azdır. Bekarsan sorun yok. Bmw sürüş zevki arayan insanlar için. Aile aracı deil. Passat uygun. Dediklerim 3 serisi için. Yalıtım önemli deil dersen süperb de öneririm.

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Bekar değilim, aile aracı olarak Golf kullanmaktayım. Gayet yeterli. Şu Türklerin gereksiz hacim isteğini anlayabilmiş değilim. Sedan araçlardan hacim beklemek mantıksız, hacim istiyorsanız station araçlara bakmanız lazım. O da olmaz di’mi sizin için?

Tabii sizin aracınız bağcıyı dövmek, ulaşamadığınız ciğere mundar demek kolay.

Bir de iki araçtan en azından birini sürmeden boş boş işkembeden sallamayın.

VAG grubu araç alıp Doğuş’la uğraşacağıma, en azından BMW alırım derdim olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi değil sedan satın alacak adam b sınıfı araçta bile hacim arayabilir. O sizin hüsnü kuruntunuz.

İkincisi ben fil görnedim ama fili tarif ederim.

Üçüncüsü sorunlu dediğiniz doğuş memleketin en çok araç satan distiribitörü. Anlaşılan hetkes sizin kadar akıllı değil.

• İkisi de değil. Alfa Romeo Giulia Veloce alırdım.

Full donanım passat mı? boş kasa 3.20 mi?

Tasarım farkı bile ortada

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.