Merhaba arkadaşlar. Konu başlığı latifedir anladığınız gibi. Hidrolik disk(HD) frenlere sahip 300-400 TL arası, hafif ve sağlam gövdeye sahip bir bisiklet arıyorum. Sıfır olacak tabii ki de. Bu özelliklerde bu fiyat aralığında bisiklet var mıdır? Varsa marka model önerebilir misiniz? 1 ay sonra taşınacağım. İş yerime bisikletle gidip gelmek istiyorum. Hem sağlık açısından hem de maddi açıdan kendime katkıda bulunmak istiyorum. Yorumlar için şimdiden teşekkürler...
Belirttiğim kriterlerde bisiklet yoksa bari birisi yok desin. Kimsenin mi fikri yok, ya da yazmaya mı üşeniyor herkes?..
Hidrolik frene sahip bir dağ/yol bisikleti alabilmeniz için en az 650-700 TL civarı bütçeniz olması gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: mightywings
Hidrolik frene sahip bir dağ/yol bisikleti alabilmeniz için en az 650-700 TL civarı bütçeniz olması gerekir.
Ki döviz kurlarının artışıyla bu rakam 750- 800 oldu diyebilirim..
O zaman kısa mesafeli ve istikrarlı yolculuklar için elektrikli bisiklet almak daha mantıklı olacak bu rakamlara göre.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme