Şimdi Ara

full hd PANASONIC VIERA TH-42PZ700E PLAZMA TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

42" Ekran Genişliği
    1920x1080 Çözünürlük
    5000:1 Kontrast
    1500 cd/m2 Parlaklık
    FULL HD 1080p
    3 HDMI
    PICTURE IN PICTURE
    Peşin Fiyatı 3.099 € + KDV
    KDV DAHİL Peşin Fiyatı 6.903,71 YTL
    bu istanbubilişim fiyatı kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi birde 1080i olduğu doğrumu 1080p negibi görüntü farkı yaratır yardımlarınız için şimdiden teşkkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserhat1979 -- 1 Mayıs 2007; 11:18:00 >

• Bu ürün gelmişmi?
  • çok para
  • Peşin Fiyatı 3.099 € + KDV
    KDV DAHİL Peşin Fiyatı 6.903,71 YTL

fiyatlarda bi yanlışlık olmasın
  • fiyatta bir yanlışlık yok dediğim gibi 1080i ile 1080p arasında çok fark olurmu arkadaşlar
  • Kontrast neden 5000 yaa _? :(
  • Yani görüntü kalitesi ve ayrıntısı açısından olur çünkü progresive tarama asıl görüntü kalitesinde ayrıntıyı yakalamak için gereken tarama tipidir.Bu fark lcd televizyonlarda daha açık olucaktır ama kanımca plazmalarda bu fark o kadar ortaya çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbuzol

Kontrast neden 5000 yaa _? :(

cihaz Full HD olduğu için kontrast'ın 5000 olması demek normal HD tv'nin 20000 kontrast oranına denk gelmesi demek diye duymuştum, ne kadar doğru bilemiyorum ancak muhtemelen öyledir çünkü neden adamlar kalkıp en üst modeline düşük kontrast koysunlar ki?
  • verdiğiniz cevaplar için teşekkürler istanbulbilişimle konuştum tv haziran ayı içinde geliyormuş sonunda alacağım tv buldum sanırım bir yıldır uğraşlarım araştırmalarım sonunda vede bu sitenin sayesinde evet gerçekten tv hakkında ne biliyorsam buradan öğrendim diyebilirim vede mutlu sona çok az kaldı inşallah
  • Full HD ve 1080 P veren bir plasma için çok normal fiyat. Emsali Pioneer Elite Plasma Monitör, yurt dışında 8.000 USD civarında. Yalnız bu konuda yurt dışı kullanıcı yorumlarını almakta yarar var. Sonuçta G10 panel kullanıyor bu model. Bu konuda alt seride(Panasonic 42PX70); mor çember, gri sahnelerde renk bozulması ve plasma çalışma sesinin yüksek olduğu tespit edilmiş. Diğer eksilerini belirtmedim. Buna rağmen "tavsiye edilebilir model" damgasını vurmuşlar. Bu eksiler problem yaratmıyorsa olabilir. Yoksa biraz yorumları beklemede yarar var.
  • PV70 İLE BENCE KİM NE DERSE DESİN GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ GÖRME ŞANSI BULAN BENCE BU KELİMELERİ KULLANMAZ GÜNAHTIR BENCE G10 PANEL GERÇEKTENDE İYİ BİR SONUÇ VERMEKTE HANİ PHILIPS + SAMSUNG + PANASONIC ÜÇLEMESİNDE ARADA BARİZ FARK GÖRÜLDÜ YANYANA GÖRÜNTÜ ALMA İYİ OLUR :)

• şu mor yılan hikayesi halledilmediği sürece g300 panelde olsa bişeye yaramaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.