Şimdi Ara

full hd tv 1080p sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim böyle bir sorunum var: full hd tvye hdmi kabloyla ps3 ü bağlıyorum fakat bir hdmi girişine bağladığımda 1080i ye kadar çözünürlük alabiliyorum bundanda ses çıkmıyor.. diğer hdmi girişine bağladığımda çözünürlük 720p ye bile çıkmıyor ama buseferde ses geliyor. tv full hd buna eminim. samsung 7 serisi. kablo 25 ytl lik ucuz bir kablo ama üstünde 1080p destekliyor yazıyor. ps3 te bütün ayarlara girdim ayarlarda sorun yok. bana sorun kabloda gibi geldi.. ama eğer öyle değilse gidip boşna pahalı kblo almayayım. yardımlarınız için teşekkürler. (buarada formda aram yaptım ama soruma net cevap alamadım) .. birde anlamadığım sorun kabloda olsa bile 2 hdmi girişinde neden böyle bir farklılık oluyor?..

• suçu kabloya atmaktan başka çözüm bulamıyorum. bende aynı hatayı yapıp ne olduğu belirsiz bir kablo ile denemiştim. böyle karman çorman bir görüntü vardı ekranda. o yüzden kablodan diyorum. tv ve ps3de bir problem olduğunu düşünmüyorum. zaten samsung 7 serisi tartışılmaz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duna

suçu kabloya atmaktan başka çözüm bulamıyorum. bende aynı hatayı yapıp ne olduğu belirsiz bir kablo ile denemiştim. böyle karman çorman bir görüntü vardı ekranda. o yüzden kablodan diyorum. tv ve ps3de bir problem olduğunu düşünmüyorum. zaten samsung 7 serisi tartışılmaz :)

teşekkürler arkadaşım.. yeni bir kablo alıp deneyeceğim ..
  • Bende de Panasonic Full HD TV var ve NBA 2K9 normalde 1080P ancak ben açtığımda 720P olarak çıkıyor. Philips marka bir HDMI kablo almıştım 19YTL'ye..Ancak ilk başlarda 1080P vermesine rağmen son zamanlarda düşürmeye başladı. PS3te herhangi bir değişiklik yapmadım. Anlamadım tam olarak sorun nerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.