Şimdi Ara

Full HD TV/Monitor için Sistem Tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bugün LG M2794D Full HD TV/Monitor aldım fakat benim şuanki sistemim zamanının en iyi olan işlemci AMD 64 3500+, A8N-Sli ASUS proactive serisi ve X800GT Nvdia marka ekran kartım ,2 GB RAM bi sistemim var fakat tabiki bu sistem benim bu monitorden verim almamı sağlamıcak ve dolayısıyla sizden sistem tavsiyeleri alıcam.Öncelikle isteklerim şöyle öncelikli olarak 1080p film lerimi monitöre çok iyi yansıtmasını istiyorum, nette sörf yapıorum ve müzik dinliorum ve oyun PC de oynamıorum xboxdan oynuyorum yani filmlerimi, PC kullanımımı monitörümden en iyi alıcak şekilde bi sistem tavsiyeleri istiyorum acaba diorum bu anakartla bu sistemle sadece bi ekran kartı alarak kurtarabilir miyim kendimi kurtaramassam büyük bütçelere sahip değilim ve bana nasıl bişeler önerirsiniz...

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim...

• Havale ile 550Tl ye satın alabilirsiniz,EXA'dan.

AMD Athlon II X4 620 (2.6GHz) 2MB (AM3 938Pin)
    Biostar A785GE AMD785G/DDR2 1066 S+V+L+16X 940pin HD4200
    HI-LEVEL 2 GB 800 MHz DDR2 RAM (Soğutuculu)
    Seagate 500 GB 7200 RPM 16MB SATA2
    Asus TAB41 350W ATX Kasa (Gümüş-Siyah)
  • Benim mecvut sisteme ekran kartı alarak kurtaramam demek oluyo herhalde dimi? Tavsiyen için teşekkür ederim dikkate alıcam.
  • Silence nin verdiği tavsiye güzel AMD kesiinlikle bulunması gereken öğelerden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.