Bildirim
Full HD Video Kamera Tavsiyeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ve Aleykumselam... Sony MC2500 tavsiye ederim. Mağaza ise kesinlikle admticaret.com -
bu şekilde reklam yapmanız forum kurallarına aykırıdır bence. şöyle google falan 50 dolar verin doğru düzgün reklam yapsanız. hatta donanımhaber sitesine bile reklam ücreti ödeyin site kendisi sizn reklamınızı yayınlasın. bu şekilde korsan satıcı gibi reklam yapsanız bile boş,kimse size güvenip de alış veriş yapmaz. -
5 para etmez o 2500. Rezil bir kamera. Ben aldım. memnun değilim. karıncalı çekiyor. defalarca şikayet ettim. fayda etmedi.
Tavsiye ederken neye göre tavsiye ediyorsunuz anlamıyorum. -
Şimdilerde bu işler için artık video kamera alınmaz. orta üzeri bir akıllı telefon ile her türlü video çekersiniz.
MC2500 için sadece şunu söyleyebilirim, parası olmayan düğüncü kamerası olup görüntü kalitesinden kimsenin memnun olmadığı bir çöp.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X