Bence en fulu alinacaksa i20 mi alirim. Ama yukaridaki arkadasin dedigi gibi astra da olabilir
Ayni durumdaydim I20 aldim , memnunum
Kalabalık iseniz i 30 bence. I 20 bana biraz küçük geldi
quote:
Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız
Kalabalık iseniz i 30 bence. I 20 bana biraz küçük geldi
Terchim i30 olurdu
full i20 cunku boş araba bence sirket araci gibi oluyo. Zaten i20 mercek led falan cok hos duruyo.
Kesinlikle i30.Sınıf farkı emin olun donanımdan çok daha memnun eder.
quote:
Orijinalden alıntı: Golf.7
Yarı dolu astra
ı30 standart donanım o kadr boş değil ama
görüntü olsun dersen full i20 beyaz yada vişne çürüğü rengi
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
ı30 standart donanım o kadr boş değil ama
görüntü olsun dersen full i20 beyaz yada vişne çürüğü rengi
Alıntıları Göster
Segment farkı var i30 derim
quote:
Orijinalden alıntı: rapzedee
Segment farkı var i30 derim
Alıntıları Göster
İ30
B ile C segment arasında çok fark olmuyor. Hangisini beğenirseniz onu alın.
Dolu C ile Boş D segment olsaydı D mantıklı olurdu. Çünkü C'den D'ye ciddi bir kalite ve sınıf farkı oluyor.
i 30 aslında ikiside çöp,yeni megan
Daha cok sehir ici ise i20 daha cok sehir disi ise i30 2 3 kisilik aile icin i20 Kalabalik icin i 30 Bebek arabasi yoksa i20 Varsa i30
yarı dolu ix25 verelim ozaman
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
Daha cok sehir ici ise i20 daha cok sehir disi ise i30 2 3 kisilik aile icin i20 Kalabalik icin i 30 Bebek arabasi yoksa i20 Varsa i30
bi artı da benden gelsin bu yoruma... zira kriterleri ortaya dökmeden yanıt istemek, havada kalıyor
quote:
Hocam %60 şehir dışı %40 şehir içi bir de yeni bebek oldu 5 kişiyle gideceğiz şehir dışına hangisi ?
quote:
Orijinalden alıntı: KaynatayaSelam
quote:
Hocam %60 şehir dışı %40 şehir içi bir de yeni bebek oldu 5 kişiyle gideceğiz şehir dışına hangisi ?
Genişlik ozaman onemli o yuzden i30 hayirli olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Airapper
quote:
quote:
Sağolun Hocam İnşallah Alırız :) yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum aklımda son bi soru var i20 ağır diyorlar kilo bakımından üzer diyorlar doğru mudur ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Airapper
quote:
quote:
Sağolun Hocam İnşallah Alırız :) yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum aklımda son bi soru var i20 ağır diyorlar kilo bakımından üzer diyorlar doğru mudur ?