Şimdi Ara

***Full İnt Nuker [yeni] Yapılandırma *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: UnDeRBooY

quote:

@kskLeeTurk
    bu yapılandırmanın üstüne biraz str kaçıp hybrd yaptıkmıydı değmein keyfinize güzel konu oolmuş ama dikkatimi çeken birşey var.. Lightlig cold bicheon kullandım ben 89 lvl 90lık gerek glavierlerle gerek bowla pvp yaptım hiçte sorun yaşamadım snowa da ihtiyacım olmadı zaten bence chines str lere karşı pek bi yannışlık göremiyorum ama eu dersen o ayrı.. birde snow mp yi yer ama sıfırlamaz sonucta full int char hiç mi mp pot yemiyecek itemler full oldugu zaman ortada mp sorunu kalmıyor..

MP'nin sıfır olmadıgına emin misin?
    Zaten MP sıfır olmasaydı Snow'un kötü oldugunu ima etmezdim Sırf bunun için kötü oldugunu öne Sürüyorum MP'yi sıfırlıyor karşı taraf Sürekli atak yaptıgından Dolayı tabii MP sıfır oluncada Senin karşı tarafa atak yapma gibi bir Şansın olmuyor ve hatta Snowunda etkisi ortadan kalkıyor Mp sıfırlanınca bu durumda beklenen Son kaçınılmaz hale geliyor...

Ama şöle bi durum var 90 level full int bi spearcı helede itemlerinde mp ve int blue varsa 30k dan fazla mp oluyor
    Nasıl sıfırda kalır sölermisin? O zaman rakibin sana en az 40k vurması lazım ki, 40k yediğin bi char kaşısında da ne açarsan aç duramazsın

• The Stranger + 1
  • Eğer sen coldu 30 yaparsan karşıdaki hatta senden düşük lvl lar bile çok rahatlıkla indirir seni, snow shield la 50% den fazlasını mp den götürebiliyorsun, zaten düzgün itemlar + devil's spirit le rahat 31- 32k mp oluyor, eğer snow shield ile bu mp 0 a düşebiliyorsa snow shieldsız 10 saniye bile danayanamazsın demektir :)
  • 80 level gapında snow shield yoktu zaten görüyorduk int charların halini.
    Dw önünde duvar dibinde tek sıra dizilirlerdi.
    90 level gelince hepsi snow shield ile tank oldular.Zamanında kervan attırdığım int spear karşıma geçip beni kesti
  • Firenin Vereceği Sana Magic Defans Peki Bir Glavienin Crit'i Senin Magic Defansına Bakarmı ? Yada Force Bow Düşün Bakıyım ? Saçma Ve Gereksiz Tartışılmaz Bir Build
  • Sizler hiç bilmeden denemeden konuşmayı ne çok seviyorsunuz.hadi onu bırak o kadar emin konuşuyorsunuzki sanki oyunu siz yaptınız böyle birşey katiyen olmazmış gibi. Yahu arkadaşım çogu serverde bu yapılandırmayı kullanan ve paşa paşa gezen adamlar var.
    @The Stranger
    Arkadaşım Benim charımda şuana kadar 1 kere bile STR verilmedi full int itemlerin ÇOGUNDADA İnt6 Mp 600 ve şuan 28300 MP var . Şimdi sen hiç Snowun üzerine gelip okudunmu ne yazıdıgını , gidin okuyun bir sonra yorum yazın.
    Bak senin yazdıgın 40k olayınıda açıklayayım. 40k filan yedigi yok charın gel hesap edelim bak Charın MP nasıl sıfırlanıyor.
    Örnegin; 28k Mp var char 7k yediginde direk MP den 7k düşüyor,Sonra Sen bir nuke atmak istediginde 90 nukeside MP'den 6277 Düşüyor 7000+6277=13277 sadece pvpnin başında 2-3 sn sürmüyor bu olayın olması sen düşün gerisini artık. Neyse sen bu atagı yaparken karşı rakip hiç durmuyor adam saf degil ya duracak zaten glawieride , boweride , bladeside PVP de ister istemez komboları kullanır ,Sen her yedigin damagede ve her attıgın nukede yada bir silah skilinde Mp gittikce iniyor. pot basmaya çalışıyorsun ama durmadan atak yapmaya çalıştıkca basılan potun hiçbir faydası kalmıyor adamda durmadan vurdugu için devamlı MP sıfırlanıyor ne atak yapabiliyorsun bu durumda nede Snow iş görüyor umarım anlamışsındır , hiç yoktan anlamaya çalışmışsındır.

@1 HiT u DowN
    arkadaşım Sen hiç int Char kullandın mı ?
    Snow shield MP 'den %50 götürüyor demişsin ben bu dediginden birşey anlamadım dogrusu????
    zaten anlatmaya çalıştıgım konuyu hiç anlamamışsın daha dogrusu okumamışsın bile.
    Snow shield olmassa MP sıfırlanmaz diyorum, MP yi sıfırlayan zaten Snow sen anlamadın heralde MP Reduce var snowda bir zahmet aç oyunu üzerini oku sonra bu yazdıklarımı oku.
    Snow shieldsiz olacak demiyorum zaten snow 30 da olacak diyorum %24 veriyor 30 da olmasına ragmen sanırım, Maxlayınca %53 oluyor Siz firenin sadece mag defans verdiginde gayet eminsiniz zaten oysa sadece öyle olmadıgını biraz araştırsanız bileceksiniz. ^^

@kale2
    Ya hocam pardon ya zaten oyunun yapımcısı sizsiniz özür diliyorum bu build gereksiz, siz bunu söylediniz ya artık olay bitti Konuyu kapatalım . zaten ben Fire 90 Light 90 Bicheon 90 Cold 30 dedigim an sen hemen açtın charı 90 yaptın bu dediklerimide denedin olmadıgını anladın.burayada gereksiz oldugunu ve tartışılamayacagını yazdın çok çok özür diliyorum senden...
    Neyse senin dediklerinide cevaplıyayım.
    1- Firede sadece Magic defans yoktur, %24 snow+ fire shield zaten %54 lük snowun yaptıgı görevi yapar MP dende hiç yemez rahatca Pvp nin yapar rahatcada yıkarsın hiç merakın olmasın... ++ Bicheon açtıgın zaman ondada Phy Bufflar vardır 1 degil 10 tane criticalda yesen yıkmaz seni Şuan bu buildi kullanan 1-2 arkadaşım var Strler karşısında hiç zorlanmıyorlar.Fire Wallıda unutmayın herkes fireyi çok küçümsüyor.
    Ben artık birşey yazmıyıcam charı bu builde Cevirdigimde Videosunu koyarım hepimiz izler ve sonuca varırız.

Bu arada bu buildi kulananlar zaten var. bir ara DW önüne gidip dikkatlice izleyin Snowu 30 da kullanan bir çok kullanıcı var..

• quote:

@The Stranger
    Arkadaşım Benim charımda şuana kadar 1 kere bile STR verilmedi full int itemlerin ÇOGUNDADA İnt6 Mp 600 ve şuan 28300 MP var . Şimdi sen hiç Snowun üzerine gelip okudunmu ne yazıdıgını , gidin okuyun bir sonra yorum yazın.
    Bak senin yazdıgın 40k olayınıda açıklayayım. 40k filan yedigi yok charın gel hesap edelim bak Charın MP nasıl sıfırlanıyor.
    Örnegin; 28k Mp var char 7k yediginde direk MP den 7k düşüyor,Sonra Sen bir nuke atmak istediginde 90 nukeside MP'den 6277 Düşüyor 7000+6277=13277 sadece pvpnin başında 2-3 sn sürmüyor bu olayın olması sen düşün gerisini artık. Neyse sen bu atagı yaparken karşı rakip hiç durmuyor adam saf degil ya duracak zaten glawieride , boweride , bladeside PVP de ister istemez komboları kullanır ,Sen her yedigin damagede ve her attıgın nukede yada bir silah skilinde Mp gittikce iniyor. pot basmaya çalışıyorsun ama durmadan atak yapmaya çalıştıkca basılan potun hiçbir faydası kalmıyor adamda durmadan vurdugu için devamlı MP sıfırlanıyor ne atak yapabiliyorsun bu durumda nede Snow iş görüyor umarım anlamışsındır , hiç yoktan anlamaya çalışmışsındır.

Koyu belirttiğin noktaya dikkat çekmek istiyorum. Snow shield max olunca üzerine gel bak % kaç yazıyor
    Senin dediğine göre 7k yiyip 7k mpden düşünce snowun alınan damageyi mp den düşmesi %100 olması lazım
    Snow shield maxlayan birisi üzerine gelip skill özelliklerinin resmini ekleyebilir mi acaba?
    Görsel anlatmazsak kalıcı olmayacak sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: The Stranger

quote:

@The Stranger

Koyu belirttiğin noktaya dikkat çekmek istiyorum. Snow shield max olunca üzerine gel bak % kaç yazıyor
    Senin dediğine göre 7k yiyip 7k mpden düşünce snowun alınan damageyi mp den düşmesi %100 olması lazım
    Snow shield maxlayan birisi üzerine gelip skill özelliklerinin resmini ekleyebilir mi acaba?
    Görsel anlatmazsak kalıcı olmayacak sanırım

Maxlayınca Damage %53 absortion oluyor güzel kardeşim.senin dedigin gibi olsun hadi 4k düşsün mp den Sence çok fark edecekmi.İnan o komboları yiyince hiç farkı olmuyor.helede spear charların hiç kaçarı yok ,kullananlar bilir.Sen şuan bu yorumları int char kullanmadıgın halde yazıp Coldu savunuyorsun.
    dedigim gibi DW ye inip etrafına bak biraz coldu 30 da kulanan İntciler var hiç birininde zorlanmadıgını göreceksin.
    Ben burada kimsenin zararına olacak bir yapılandırmadan bahsetmiyorum. herşey ortada açık şuan int char kullanıp MP nin sıfıra indigini bilen bir çok oyuncu var onlarda bu durumdan rahatsız onları kurtarmak için bu teoriyi yazıyorum ve iş görecegindende adım gibi eminim.
    şuan almanyada oynayan bir arkadaşım var charında denedi ve yapılandırmadan çok memnun.

Tekrar yazıyorum Fire 90 Light 90 Bicheon 90 Cold 30 dikkatlice incelerseniz bu yapılandırmadan gerektiginden fazla phy ve mag defans Var ve bir Okadarda vurdugun damagede artış var.
    Sizce Fire shield + %24 lük Snow , %53 lük Snow ile eşit degilmidir?
    kullananlar bunun eşit oldugunu çok çok iyi biliyorlar ve Bicheonda bulunan Castle shield gibi buflarda cabası zaten mag defanstan bahsetmeye gerek yok Çünkü fazlasıyla bulunmakta int charlarla karşılaşsanızda bir korkunuz olmaz...
    Bir yandanda atagı düşünün Ondanda fazlasıyla artış elde edeceksiniz ...

• Ben hiç int char sahibi olmadığım halde senden daha mantıklı şeyler üretebiliyorum
    Daha snow shieldin % kaç verdiğini bilmiyorsun
    Neyse isteyen dilediği gibi yapılandırsın sonuçta zevk meselesi
    Ama cold açmayan silkroadı 1 sene geriden takip etmiş olur söyliyim
  • edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Stranger -- 6 Ocak 2009; 15:26:55 >
  • Bu mantık banada değişik geldi
    Light nuke sana yetmiyormu ?
    hem light nuke ile hemde fire nuke sahibi olsan nolur olmasa nolur
    light nuke daha fazla vuruyor o yüzden light nuke açılması lazım bana göre
    90 Bic.-90 Cold-90 Light.
  • Fire colddan daha iyi vurmuyor mu zaten?Bence en iyi nuker yapılandırma Fire-Light-Bic. dur pwp lerde itemleri salam olursa intlere yatmaz.
  • @The Stranger
    İşte senin gibi insanlar yüzünden bu forumun hali böyle dengesiz dengesiz Msj'lar atman yüzünden o yanlışı yaptım.Hem ben oraya snowun %53 lük degerini degil , Mp 'den %100 düştügünü söyledim tamam sadece orada sen haklı ol. Peki başka yanlış gördügün yer neresi???
    daha bir tane int char yapmamışsın neyin ne oldugunu bilmiyorsun gelip burda bu yapılandırmayı tartışıyorsun.
    Bir yerdede spear charların iyi oldugunu öne sürmüşsün böyle yorumlar yapan bir insandan ne beklenir ???
    Spear char elinde sun olmadan yada hybird olmadan iş yapmaz benim dedigimi hiçmi dinlemeden yada dinledinde Light- fire-bic Kullanan bir charın neresinde eksik var söylede onu konuşalım öyle uyduruk şeylere kafayı takma..

@Aras Topuz
    hehe lütfen ve lütfen okuyun sonra Cevap yazın...
    ben snowdan şikayetciyim nukenin yetip yetmemesinden degil snow da MP reduce var o yüzden snowu kapayım fire açın Fire shield +
    %24 snow ve firenin buflarını kullanın dedim ..
    Okursan hepsini sevinirim baştan sona

@MrGoLd
    Teşekkürler. ama sadece nukerler için degil Daha çok STR lere yatmaması için bu yapılandırma, onları bile kolaylıkla baş edebilir

• Valla benım hoşuma gitti fire 90 yerıne Force 90 da koyabılırız.
  • quote:

@The Stranger
    İşte senin gibi insanlar yüzünden bu forumun hali böyle dengesiz dengesiz Msj'lar atman yüzünden o yanlışı yaptım.Hem ben oraya snowun %53 lük degerini degil , Mp 'den %100 düştügünü söyledim tamam sadece orada sen haklı ol. Peki başka yanlış gördügün yer neresi???
    daha bir tane int char yapmamışsın neyin ne oldugunu bilmiyorsun gelip burda bu yapılandırmayı tartışıyorsun.
    Bir yerdede spear charların iyi oldugunu öne sürmüşsün böyle yorumlar yapan bir insandan ne beklenir ???
    Spear char elinde sun olmadan yada hybird olmadan iş yapmaz benim dedigimi hiçmi dinlemeden yada dinledinde Light- fire-bic Kullanan bir charın neresinde eksik var söylede onu konuşalım öyle uyduruk şeylere kafayı takma..

Spear ile bi takıntım yok bencede nukerler bicheon almalı ama genelde spear tercih edilir güçlü vuruşlar için.
    Gelelim light-fire-bicheon yapılandırmana. Demiyorum bunlar yanlış skill die bunları açarken kaybettiklerini söledim sadece
    Kime ters gelirse gelsin snowsuz nuker bana göre bir hiçtir

• Güsel fikir ama coldun passive defensıda çok işe yarıo
  • nukerler ıcın en ıyı yapılandırma 90 fıre 90 cold 90 lıght 30 bıcheon ( pvp ıcın degıl :D )
  • @The Stranger
    Böyle yorum yap canımı ye , akşama kadar zaten iş temposunda çok yoruluyoruz birde burada aksine yorum yapıldıgını görünce ister istemez insanın morali bozuluyor. O yüzden Attıgım msj'larda kalbini kıracak laflar ettiysem affet.
    Tekrar Herkes iyi forumlar..
  • quote:

@1 HiT u DowN
    arkadaşım Sen hiç int Char kullandın mı ?
    Snow shield MP 'den %50 götürüyor demişsin ben bu dediginden birşey anlamadım dogrusu????
    zaten anlatmaya çalıştıgım konuyu hiç anlamamışsın daha dogrusu okumamışsın bile.
    Snow shield olmassa MP sıfırlanmaz diyorum, MP yi sıfırlayan zaten Snow sen anlamadın heralde MP Reduce var snowda bir zahmet aç oyunu üzerini oku sonra bu yazdıklarımı oku.
    Snow shieldsiz olacak demiyorum zaten snow 30 da olacak diyorum %24 veriyor 30 da olmasına ragmen sanırım, Maxlayınca %53 oluyor Siz firenin sadece mag defans verdiginde gayet eminsiniz zaten oysa sadece öyle olmadıgını biraz araştırsanız bileceksiniz. ^^

Evet int char kullandım şu anda 90 lvl, ayrıca orda anlatmaya çalıştığım aldığı hasarların 50% si (80 lvl da böyle birşeydi 90 da 53% falan olur herhalde)eğer zaten karakterinde snow shield açıkken mp 0 a düşüyorsa snow shield olmadan acaba kaç saniye durursun adamın karşısında..
    Galiba asıl int oynamyan sensin, eğer oynasaydın snow s hield olmadan pek bir işe yaramadığını ve 90 lvl da yaklaşık 30-31k olan mp yi kolay kolay bitirmediğini anlardın..
    Bu arada fire ın ne verdiğini biliyorum, senden iyi biliyorum ki böyle bir rehber hazılamadım..
    Not:fire ın verdiği buffların mag defansı baya güzelleştiriyor demişsin, doğru fakat 30 lvl cold la hangi str adamdan korunucaksın?Tamam frost wall açtın, ilk hamleyi absorb ettin, e 2. si gelmeyecek mi bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 7 Ocak 2009; 23:13:00 >

• @1 HiT u DowN arkadaşıma katılıyorum.
    Gerçekten snow shield olmadan nuker charlar hiç bir işe yaramıyor
    Neden derseniz str charım var nukerlerle kapışırken snow açmışlarsa yatıramıyorum ama snow bitince 3. skile bile gerek kalmıyor
    Fire dersen eğer gerekmez, çünkü str charlar phy attack yapar o yüzden cold max olmalıki phy defansın yüksek olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.