Şimdi Ara

***Full İnt Nuker [yeni] Yapılandırma *** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarımın Israrıyla Titan serverine geçtim , ama Size söz veriyorum onu dedigim gibi yapıp size Sunacagım ne kadar sürerse sürsün yapıcam ^^
  • Kardeşim ben str char kasmış birisiyim ama pvp lerde yaşadıgım tecrübeden biraz bişeyler söyleyim Spear kullanan intler le kapıştım eet dedigin gibi mp si sıfırlanıyor ama genelde prot veya armor giyen kişilerde mp sorunu oluşuyor.Garment giymiş birisiyle kapıştıgım zaman pek mp sorunu olmuyor snow u varken kesebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _LichKinG_ -- 19 Şubat 2009; 11:58:06 >
  • Fire devri bitti ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: BhuraQe

Fire devri bitti ya

+1000 fire eskiden iyidi hani şu avrupa gelmeden önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRBooY

arkadaşlarımın Israrıyla Titan serverine geçtim , ama Size söz veriyorum onu dedigim gibi yapıp size Sunacagım ne kadar sürerse sürsün yapıcam ^^

Kardeş bende titandayım ve aynı buildi kasıyorum oyundaki nick iGoogle pm atarsan oyunda görüşelim
  • Bugün oyun içinde aynı tartışma vardı bana cold acman lazım dıyorlardı tmm phy defan lazım ama sırf phy defans ıcın light veya fire feda nasıl edeyim ondaki atack kimde var cave de kasıyorum bugun yeni 64 olmuşum elimde hala 60+3 sword var yanımdada bi eleman aynen light cold kasmış elinde 64+3 sword var atck larını inceledim 6k-7k arasında e bakıyorum 60+3 swordla bende aynı atağı yapıyorum fire şart bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: SllcKYlldrM

Bugün oyun içinde aynı tartışma vardı bana cold acman lazım dıyorlardı tmm phy defan lazım ama sırf phy defans ıcın light veya fire feda nasıl edeyim ondaki atack kimde var cave de kasıyorum bugun yeni 64 olmuşum elimde hala 60+3 sword var yanımdada bi eleman aynen light cold kasmış elinde 64+3 sword var atck larını inceledim 6k-7k arasında e bakıyorum 60+3 swordla bende aynı atağı yapıyorum fire şart bence

Biraz geç oldu ama PM attım oyunda degildiniz. Benim Nick'im : SunRoyale istedigin zaman pm Atabilirsin Çogu zaman bilin başında olurum

Arkadaşlar titana geçmesem şimdiye bitirmiştim ama onu arkadaşıma verdim kendisi kasacak sag olsun.. Bitince paylaşıcam Forumla.
    İyi Oyunlar.

• Ya tartışma çıkarmak istemiyorum ama yukarda oyunun uzmanı olmuş bir çok kişi bile yazmış, hâlâ fire'da ısrar ediyorsun.Fire'ın sana getirisi sadece mag. def olacak pna ihtiyacın mı var?Snow shieldsiz zaten nuker pvp de hiç bir şey yapamaz ; hele h,euksal kullanıyorsa.
    Sen 1 ay sonra hazır olur demişsin 2 aya yaklaşmış ; varsa böyle bir charın ne kadar saüğlammış ispatla;kanıtsız hala daha hiçbir getirisi olan fire'ı savunma.
    Nuker bir char için fire gerekli cold gereksiz diyen birisi de bence boşuna kasmamalı.Biraz sert oldu ama...
  • Şimdi herkesin görüşü farklı tabi biz çok uzmanlar gördük 6 senelik sro hayatımızda ama şunu söyleye bilirimki fire yapılandırmalı sağlam itemli bi int charın karşısında durmak çok zordur ha bak light ile cold yer değişebilir onu tam kestiremiyorum şu anda ama fire ile değişcek bi skil ağacı yok.
  • quote:

Şimdi herkesin görüşü farklı tabi biz çok uzmanlar gördük 6 senelik sro hayatımızda ama şunu söyleye bilirimki fire yapılandırmalı sağlam itemli bi int charın karşısında durmak çok zordur ha bak light ile cold yer değişebilir onu tam kestiremiyorum şu anda ama fire ile değişcek bi skil ağacı yok.

6 sene ? 2003 ? 2004 te zaten uzakdoğuda açıldı sro 2005 te global server açıldı. destekli sallayalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Şimdi herkesin görüşü farklı tabi biz çok uzmanlar gördük 6 senelik sro hayatımızda ama şunu söyleye bilirimki fire yapılandırmalı sağlam itemli bi int charın karşısında durmak çok zordur ha bak light ile cold yer değişebilir onu tam kestiremiyorum şu anda ama fire ile değişcek bi skil ağacı yok.

6 sene ? 2003 ? 2004 te zaten uzakdoğuda açıldı sro 2005 te global server açıldı. destekli sallayalım..

Doğru olabilir hayat bunun başında geçti evlendik çoluk çocuğa karıştık hala oynuyoruz venice serveri açıldı ondan 3-4 ay önce başladık işte potu bile elle basıyorduk işte taa o zamanlar :P

• 2004

23 Kasım "Ksro açıldı"

2005

4 Şubat "CSRO açıldı"
    15 Temmuz "TSRO açıldı"
    01 Ekim "İSRO ve Xian Serverı açıldı"
    06 Ekim "JSRO açıldı"
    26 Ekim "Oyuna sox itemler eklendi"
    14 Kasım "Aege Serverı açıldı"
    03 Aralık "Troy Serverı açıldı"

2006

21 Şubat "Athens Serverı açıldı"
    06 Mart "Oasis Serverı Açıldı"
    14 Mart "Vsro açıldı"
    14 Mart "Oyuna Item Mall eklendi"
    30 Mart "Venice Serverı açıldı"
    04 Nisan "lvl sınırı 60'tan 70'e çıkarıldı
    26 Mayıs "Greece Serverı açıldı"
    07 Haziran "Oyuna Alchemy sistemi eklendi"
    04 Temmuz "Alps Serverı açıldı"
    14 Temmuz "Olympus Serverı açıldı"
    24 Ağustos "Tibet Serverı açıldı"
    ******* "Babel Serverı açıldı"
    26 Eylül "Red Sea Serverı açıldı"
    12 Ekim "Roma Serverı açıldı"
    02Kasım "Sparta Serverı Açıldı"
    23 Kasım "Eldorado Serverı açıldı"
    26 Aralık " lvl sınırı 70'ten 80'e çıkarıldı"

2007

20 Şubat "Pacific Serverı açıldı"
    26 Şubat "Alxander Serverı Açıldı"
    04 Nisan "Persia Server açıldı"
    05 Nisan "Zeus Serverı açıldı"
    28 Mayıs "Poseidon Serverı açıldı"
    29 Haziran "Hercules Serverı açıldı"
    05 Temmuz "Odin Serverı Açıldı"
    14 Temmuz "Legend I update"
    06 Eylül "Mars Serverı açıldı"
    06 Kasım "Saturn Serverı açıldı"
    20 Kasım "Venus Serverı açıldı"
    04 Aralık "Uranus Serverı açıldı"
    11 Aralık "Pluto Serverı açıldı"
    18 Aralık "Neptune Serverı açıldı"
    18 Aralık "Legend II uptade

Aynen biraz uçmuşum Ama yinede baya olmuş oynamaya başlayalı

• beyler

şimdik fire90 cold90 biechon90 ligt 30 mu yoksa ligt90 cold90 biechonmu 90 fire 30 mu

gerçi ben şuan fire cold biechon kullanırorum ve üstümde armor var

fire yi geri çekip ligt mi versem yada böyle mi devam etsem
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut67_67

beyler

şimdik fire90 cold90 biechon90 ligt 30 mu yoksa ligt90 cold90 biechonmu 90 fire 30 mu

lvl kac senın?ben su anda 64 lvl im ve fire light bicheon dan memnunum cold ile nasıl acaba light yerine cold

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SllcKYlldrM -- 19 Şubat 2009; 15:56:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: umut67_67

beyler

devam et
  • @LastSoldi3r
    Charımı nerdeyse forumun yarısı Tanıyor Arkadaşım olup olmadıgını biliyorlar yani Nick'im _VanLi_ açıp bakabilirsin rev6 den...
    Ayrıca nedenini yazmışım dikkat edersen yeni servere Geçmemiz nedeni ile yarım kaldı diye anladım mı tekrarmı anlatalım ???

@SllcKYlldrM
    Lw 72 hocam. gerçi sabah Pm attın ama konuşamadık FW vardı.
    İnşallah birgün uzun uzun Sohbet ederiz.
    Herkese iyi Forumlar diliyorum...
  • 90olmanı sabırsızlıkla bekliyorum, senden bile ...
    O dediğin yapılandırmayı yapınca buraya tekrar uğra.

• quote:

Orjinalden alıntı: LastSoldi3r

90olmanı sabırsızlıkla bekliyorum, senden bile ...

Çıktıgmız yokki Ugrayalım Biz 2006 dan beri burdayız, Allahın izniylede olmaya devam edicez Merakın olmasın o konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRBooY

quote:

Orjinalden alıntı: LastSoldi3r

90olmanı sabırsızlıkla bekliyorum, senden bile ...

Çıktıgmız yokki Ugrayalım Biz 2006 dan beri burdayız, Allahın izniylede olmaya devam edicez Merakın olmasın o konuda

Yok o yüzden demedim , sadece yapılandırma konusunda yanlış düşünüyorsun.
    Bu arada dün okul dönüşü, biraz sert çıkmışım k.bakma . ^^

• Bazilariniz Çok Sacma Yorumlar Bile Yapmis

Halen Anlamadinizmi Chinese Mastery Hic bir zaman degismicek (300 Kalicak) 140lvl da Anca 2 skill agaciniz olur ancak 140 140 = 280 20lvl da hic birsey.. Farkindayasniz Euro ancak 2 Agaç skilli secebiliyor anlicaginiz.. Yani Chinse Mastery olayi Euro ya benzicek...

140lvl Gelirse.. Chinse Charlarin Bir dezavantaji birde Avantaji olucak...
    Kiral Diyiceginiz char olmaz artik... Yani bu durumda Yeni Gelecek Olan Irklari bilemedigim icin Durum Boyle

Ha Bu arada 140lvl 10 sene sora gelir soyleyenler olucak ki bu bir yalan.. Gordugunuz gibi 100lvl Geliyor Cok cabuk oluyor bu Updateler..

140lvl da Bakalim Ne kadar tartisicaksiniz..

Cok umutlanmayin niyemi Ornek Verirsek bir Full Int Su anda Light + Cold +Weapon oluyorsa 140lvl da Light + Weapon(20lvl Cold) // Cold+Weapon (20lvl Light) yada baska sekilde Buildler cikicak yani dedigim sey su olucak herkezin DEZAVANTAJI ve AVANTAJLARI olucak bu artik kesin goruluyor...

Benim Gorusum Boyle Light+Weapon+Cold(20lvl Sirf Snow Shield icin)

Simdi gelelim Snow Shield % sine

20lvl da acilan Snow Shield 20% 80lvl da ki ise 50% arada 30% Fark Var Bu Durumda Soyle oluyor

Eger pvpde Ornek Glavie Ile yapiyorsunuz adam size Snowsuz 6k indiriyorsa 20% ile 4800 Vurucaktir..
    50% Dusunursek bunun tam yarisi 3k oluyor.. Simdi Soylermisniz Ne kadar Fark Var arada ? 4800 - 3000 = 1800 1800 belkide cok buyu bir fark ama okdarda degil cok da yardim eder...
    Bu arada Snow Shield 50% yapip da Rogue ona Tek atigini bile gordum.. Anlicaginiz Herseyin Avantaji ve Dezavanji var Rogue Extreme ile Fazla vuruyor vede Cani yarisina dusuyor ama sonuca Extermsiz bir hiç..

Biraz daha Mantikli dusunun...

Geçmise degil gelecekte olucak seyler bakin ona gore kararinizi verin derim ben..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.