Şimdi Ara

***Full İnt Nuker [yeni] Yapılandırma *** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende şu anda fire light bicheon kasıyorum 3-4 gündürde bu şekilde yapılandırma varmı diye araştırıyordum daha önce 90 charımda farmım bitmeden fire kapatıp cold açmıştım ve hiç zevk alamamıştım bence int charda fire şart weapon da şart acaba cold mu light mı diye gidip gelmeye başladım bu 3-4 gündür ama light açmayada devam ediyorum hiç durmadan yani ben kim ne derse desin fire light bicheon deneyeceğim ki içimden bir hisde çok sağlam olacak diyor mesela bir pvp nin anotomisine bakalım

ilk ataklarım tabili zehirleme seçenekleri daha sonra yatır batır zehir tutmassa tutarsada 2 bilemedin 3ncü vuruşumda eleman ful sun değilse bence tırt ha defansı ne yapcan dersende elimde shield var ayrıca bicheonda bless gibi Ironwall Shield var birde armor elbiseyle ee artık gerısıne sız yorumlarınızı ekleyin lütfen
  • Yaw snowsuz bir int int değildir ki itemleri düzgün bir int in MP si bitmez 1vs1 de...
  • benm 90da tek güvencem iron wall+cold shield.. bu ikisi olunca str charların size vuruşu oldukça düşüyo,ilk vuruşlara dayandıktan sonrası zaten nuker için bicheon skilleri adam gibiyse kolay..
    dediğin yapılandırmada phy defans açısından getirisi büyük olan coldu açmamak,kötü..phy moblara karşı savunmada çok önemli..

bu arada bu yapılandırma kasan çok gördüm 90 lv olmasa da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ´ Raéγ -- 17 Şubat 2009; 18:27:24 >
  • Ben mp nin bitmesini takmıyorum kafaya ben en kısa surede nasıl pvpyı bıtırım ona bakıyorum fire olmalı bence coldun yerinide bence armor kıyafet doldurur cold 30 yeter sadece phy defans için kıyamam ben fire lightinge
  • bakıyorumda fire nuke lere light nuke lere 10th de ne bileyim siz söyleyin aşşağıda video
    http://www.youtube.com/watch?v=_Q-fhel4xag
  • Dediğin kesinlikle çok saçma yanlış bilgiler veriyosun insanlar dediklerin yüzünden charlarını maffedebilir.bi kere fire 90 yapçağına bicheon yada heukseli 90 yap daha iyi fireın verdiği zararı light rahatlıkla karşılıyor.heukselin hp buffı var tbi ynlış bilmiyosam 90 da 2826 hp veriyor bir nuker için 3k hp hayat kurtarır hele %53 snow ile..cold armor 90da 132 phy defans veriyor.diğer 132 de Might Guard of Ice dan geliyor.264 phy defansın oluyor ustune snow ve ustune bicheonun 1210 phy buffı 15 saniye ama 15 saniye boyunca ölümsüz oluyoruz zaten nuker karşısındakini 15 saniyeye indirir.
  • vallaha bilmiyorum saçma olabilir ama en yüksek atacklar fire da coldda atack mı var ? yada light da bitane nuke ile nereye kadar sorarım size ? ben fire diyorum ve deniyorum fire lighting bicheon ha light ile cold belki yer değiştirebilir ilerde ama fire ile asla değişmem,eğer zaten fire kapanması gerekiyorsa bi int için ben sro oynamam artık tek zevkimiz int char firelı onuda elimizden alamazlar bence bu str glavie lerin çıkarttıkları bi build kendileri yatmasın diye :P yine soyluyorum ıronwall shield basılı iken yatmam o arada bi zehir tutarsa pvpde karşı taraf benım için o adam olmustur
  • quote:

Orjinalden alıntı: SllcKYlldrM

vallaha bilmiyorum saçma olabilir ama en yüksek atacklar fire da coldda atack mı var ? yada light da bitane nuke ile nereye kadar sorarım size ? ben fire diyorum ve deniyorum fire lighting bicheon ha light ile cold belki yer değiştirebilir ilerde ama fire ile asla değişmem,eğer zaten fire kapanması gerekiyorsa bi int için ben sro oynamam artık tek zevkimiz int char firelı onuda elimizden alamazlar bence bu str glavie lerin çıkarttıkları bi build kendileri yatmasın diye :P yine soyluyorum ıronwall shield basılı iken yatmam o arada bi zehir tutarsa pvpde karşı taraf benım için o adam olmustur

sana demedim konuyu açan arkadaşa dedim saçma sözünü.70 lik nukeyi açınca 50lik nuke max oluyor ve gene%300 dmg var spear kullanan adam onlada iyi dmg vurur şuan benim kullandığım 50lik buz nukesi 30luk max nukeden fazla vuruyor bunuda söliyim. ve 90lık lightning nukesi fire kdr vurur rahatlıkla 987-1837 attack var:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumanga -- 17 Şubat 2009; 20:00:35 >

• arkadaşım senn bu build düşüncelerine hak veriyorum. ancak ortada büyük bir yanlışlık var mp sorunu...

mp sorunu yaşayan karakterler genellikle hybrid charlardır. zaten az olan mp lerine bir de yoğun mp yiyen
    heuksal skilleri onları çok zor durumda bırakır ki bu yüzden pek çoğu snowu max kullanamaz.Fire olayına katılıyorum çünkü fire , light tan çok daha önemli ve etkili bir nuker için build im 90fire 90cold 90bicheon (persiadan etkilendim açıkcası) çok da memnunm . illa ki spear diyorsan ortalıkda çok var 90 fire 90 heuksal 60 cold 60 light bu şekilde yapabilrisn. ama bir nuker in kesinlikle min.%40 snowa ihtiyacı vardır.

Fakat yine de değişik düşüncelere açığım. Eğer bu yapılandırmayı denersen bana video atarsan sevinirim. sonuçta bu oyunu biz yapmadık deneye deneye öğrendik.
    hybrid charlar da deneme yle oluşmadı mı ?

• Gerçektende çok vahim bir çar olur.Snow shieldsiz nuker dansözsüz yılbaşı partisine benzer
  • Çok doğru açıklamışsın arkadaşım.. fire sız nuker, silahı süper olmadıkça adam kesemez ( yada beni kesemez ).

100 levelde lighting geri düşürülmeli 20 lv.

100 fire
    100 bicheon
    70 lighting
    30 cold

gayet süper olur . hele şimdi el yakma cold kullanan nukerler görüyorum çıldırasım geliyor.. hatta hatta cold nuke u atanlar bile oluyor.. lighting le 10k nuke atan adam cold la 5k atıyor. ( bana ) coldun snow shield i dışında hiçbirşeyi yaramaz nukere.. Ayrıca %20 lik snow shield ' ı, her çar kullanmalı . Full int ve mp leri basınca ve devil spirit kullanınca mp niz zaten uçuyor.. şahsen ben "mp niz yetersiz " uyarısını çok nadir görürüm pvp de.
  • Ty
  • bu yapılandırmayla diger int yapılandırmalara karsı avantajlı olursun ama str charlara karsı savunmasız kalıyorsun fire daki bufflar mag def veren bufflar ki bunlar int ve wizardlara karsı avantaj saglıyor sana tabiki fire nuke u da atack avantajı veriyor ama fire 90 light 90 heuksal/biceon 90 ve cold 30 da heleki spear nuker san phy def yonunden hicbir savunman yok kullanabilecegin bir defans skillin yok heuksalda 15 sn mag def buff ı var phy def olmadan butun str charlar seni kolaylıkla yatırır mp in sıfırlanmasa bile yatırırlar seni hicte zorlanmadan

benim gorusum nuker charlar kesinlikle sword shield olmalı ve yapılandırmada klasik 90 lght 90 bic 90 cold 30 fire seklinde olmalı

elinizdeki kalkanın br si iyi ise blocklar da mp pot unuz tekardan yukselir rakibi knock down ettiginizde de aynı sekilde mp nizin dolması icin ihtiyacınız olan zamanı elde edebilirsiniz ve biceondaki phy def buff ını kullandıgınızda 15 sn yine aynı sekilde az damage aldıgınız icin mp niz yeniden yukselir

belki su sekilde bir yapılandırma yapsan daha cok isini gorur

light 90 heuksal 90 force 90 cold 30

force statusler rakibin atakını ve defansını etkili bir sekilde dusuruyor statusten sonra bir nuke ve heuksal skilli ile rakibini yatırabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 18 Şubat 2009; 0:24:52 >

• Light-cold - heuksal ile yattığın chara şimdi yapmayı düşündüğün buildle sürünürsün.
    Eğer doğru birşey yapmak istiyorsan heuksalı kapatıp bicheon 'a geç- ya da bildiğin gibi yap, 2 ay sonra bize videoları göster ya da kafanı duvarlara vur neden böyle yaptım diye.

Edit:1 ay sonra hazır yazmışsın ilk mesajında,1 ayı geçmiş. Hazırsa koy 1-2 video da görelim,şimdi yorum yapalım bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VamorteCurtela -- 18 Şubat 2009; 0:48:07 >
  • beninde nuker var 90 lwl farmını tamamlamaya çalışıyorum fire 90 biechon 90 cold 90 ligt 30 yapmayı düşünüyorum üstümde armor var şuan

şu anki gapta olduğum için skillerim fire 84 biechon 84 cold 74 ligt 30 da coldu da 84 yapıpı hemsini maxlayıp bu şekilde 100 lwl skillerine hazırlık yapmayı düşünüyorum.

nasıl gidişatım yanlış varsa söleyin

elimde +6 sword +6 shelid p
  • şu anki buildinle yatıosan coldsuz snowsuz halinle yerin dibine girersin.senin görüşündür saygı duyarım bi dene görelim ama coldsuz snowsuz bi nuker bence hayal kırıklığı olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaMN_Y0U

şu anki buildinle yatıosan coldsuz snowsuz halinle yerin dibine girersin.senin görüşündür saygı duyarım bi dene görelim ama coldsuz snowsuz bi nuker bence hayal kırıklığı olur..

snow un 73 lüğü açık 84 de onu maxlıyacam snowsuz bi nuker olmaz sa olmazlardan..
  • Ben bu konuyu 1 ay önce kapattık sanıyordum, O yüzden açıp bakmadın topice ...Size charın tanıtımını videolar ile yapıcam, ama şimdi Dikkat ettim Bazıları öyle yorumlar yapmışki Çileden çıkmamak elde degil. Saygı göstermesini bilmeden saygı göremezsin , şimdi bende karşılık versem Olay büyüyecek.Herkes konuşacagı lafları Bilsin ben herkesin yorumuna eleştirisine saygı Duyuyorum ama görüyorsunuz Bazıları yorum yapayım derken beşige su Kaçırıyorlar...
  • sen takılma boşver kimse seni engellemio istediğini yap gardaşım
  • Yeter ki yap sen. Hem farklı bir yapılandırma görmüş hem de bunun nasıl olduğunu öğrenmiş oluruz. Bende cold dan yanayım ama fire ı çok seviyorum. Eğer olumlu sonuç alırsan bu birçok kişi için referans olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.