Şimdi Ara

***Full İnt Nuker [yeni] Yapılandırma ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım Forumda çogu kişi beni tanıyor Konuşmaya burdan başlayayım...
    Diyeceklerim herkese olumlu gelmeyebilir ama ben çok düşündüm , yıllardırda int char kullanıyorum ve bu yapılandırmayıda allah izin Verirse charımda kullanmaya başlıyıcam Sizlerlede paylaşayımda ilk başta...

Arkadaşlar Şuan İnt char kullanan herkes eminimki Light 90 ~ Cold 90~ Heuksal yada Bicheon 90 Kullanıyor elindeki Silaha göreBence bu çok yanlış helede Heuksalı kullananlar için isterse En kral itemleri giysin yinede boş yinede boş denemedim degil Marsta olan herkes bilir beni en iyisiylede denedim ama bu tür yapılandırma kullandıgım için hiç bir Zaman perfect olmadı Karşımdaki str charlar her zaman zorladı...
    Karşımdaki Str charla eşit itemlerde ve şartlarda şavaşmama ragmen yatıyordum tekrar Söylüyorum bunların hepsi bu yapılandırma yüzünden Zaten oyunun tüm Zevkide PVP' lerde degilmi?
    Örnegin bir kale Savaşına girdiginizde yada bir guild Wara yani zevkini alamadıktan Sonra ne geregi var oynamanın ?? hatta Oynayıpta rezil Olmanın

Neyse gelelim Light-cold-heu/Bic Üçlülerinin Eksiklerine aslında ilk başta Artıları dedigimiz ama kagıda vuruldugunda çok büyük eksi oldugunu görecegimiz Skillere Ben Snowun bir kere karşıtıyım bir intcinin yatmasındaki en büyük neden şimdi bunu okudugunuzda Bu adam salakmı Diyeceksiniz
    Snowu açtıgımız zaman karşıdan gelen darbeler sonucunda MP 'yi sıfırlıyor.MP sıfır oldugu zaman Snowun hiç bir etkisi faydası kalmıyor ,bunun Sonucundada yatıyorsunuz. o yüzden bence bu yapılandırma yanlış.
    Bu yapılandırma yerine Fire90 Light 90 Bic/Heu 90 Cold 30
    Benim Size önerecegim yapılandırma Bu.
    Firede bulunan Fire shield ve Mag defanslar Snowun yerine çok daha güzel işler yapar ve zaten Cold' un 30 da Açacagınız Snowuda bunlara eklenince gelsinde yatırsınlar ++ Birde mag atc veren Light'iniz var bence bu yapılandırma %100 yapar Sizde okuyun degerlendirin varsa Bir eksigim Yazın mutlaka paylaşalım^^
    Herkesi iyi Forumlar Char hazır oldugunda bundan 1 ay Sonra Sizlere SS'leri ile Sunacagım şimdi kalın Saglıcakla...

• bu yapılandırmanın üstüne biraz str kaçıp hybrd yaptıkmıydı değmein keyfinize güzel konu oolmuş ama dikkatimi çeken birşey var.. Lightlig cold bicheon kullandım ben 89 lvl 90lık gerek glavierlerle gerek bowla pvp yaptım hiçte sorun yaşamadım snowa da ihtiyacım olmadı zaten bence chines str lere karşı pek bi yannışlık göremiyorum ama eu dersen o ayrı.. birde snow mp yi yer ama sıfırlamaz sonucta full int char hiç mi mp pot yemiyecek itemler full oldugu zaman ortada mp sorunu kalmıyor..
  • Teşekkürler...
  • quote:

@kskLeeTurk
    bu yapılandırmanın üstüne biraz str kaçıp hybrd yaptıkmıydı değmein keyfinize güzel konu oolmuş ama dikkatimi çeken birşey var.. Lightlig cold bicheon kullandım ben 89 lvl 90lık gerek glavierlerle gerek bowla pvp yaptım hiçte sorun yaşamadım snowa da ihtiyacım olmadı zaten bence chines str lere karşı pek bi yannışlık göremiyorum ama eu dersen o ayrı.. birde snow mp yi yer ama sıfırlamaz sonucta full int char hiç mi mp pot yemiyecek itemler full oldugu zaman ortada mp sorunu kalmıyor..

MP'nin sıfır olmadıgına emin misin?
    Zaten MP sıfır olmasaydı Snow'un kötü oldugunu ima etmezdim Sırf bunun için kötü oldugunu öne Sürüyorum MP'yi sıfırlıyor karşı taraf Sürekli atak yaptıgından Dolayı tabii MP sıfır oluncada Senin karşı tarafa atak yapma gibi bir Şansın olmuyor ve hatta Snowunda etkisi ortadan kalkıyor Mp sıfırlanınca bu durumda beklenen Son kaçınılmaz hale geliyor...

• poseidon'da iForce diye bir eleman var. sanırım hybrid, spear kullanıyor. fire,heuksal,force 90 yapmış. cold 30 da ve adam süper iş yapıyor. şaşırdım kaldım adamı izlerken ama öyle bir adamın full int olma ihtimali yok gibi geliyor bana.

bir de yazdıkların arasında snow shield mp'yi sıfırlar demişsin. bu dediğin str için doğru fakat int için kolay kolay sıfırlanacağını sanmıyorum.
  • Hayır arkadaşlar üst tarafta Mp konusuna degindim bir önceki mesajda.
    Tam tersine İnt char kullananlarbilir MP sıfırlanıyor.Bende Spear kullanıyorum bunun çok eksilerini Gördüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRBooY

quote:

@kskLeeTurk
    bu yapılandırmanın üstüne biraz str kaçıp hybrd yaptıkmıydı değmein keyfinize güzel konu oolmuş ama dikkatimi çeken birşey var.. Lightlig cold bicheon kullandım ben 89 lvl 90lık gerek glavierlerle gerek bowla pvp yaptım hiçte sorun yaşamadım snowa da ihtiyacım olmadı zaten bence chines str lere karşı pek bi yannışlık göremiyorum ama eu dersen o ayrı.. birde snow mp yi yer ama sıfırlamaz sonucta full int char hiç mi mp pot yemiyecek itemler full oldugu zaman ortada mp sorunu kalmıyor..

MP'nin sıfır olmadıgına emin misin?
    Zaten MP sıfır olmasaydı Snow'un kötü oldugunu ima etmezdim Sırf bunun için kötü oldugunu öne Sürüyorum MP'yi sıfırlıyor karşı taraf Sürekli atak yaptıgından Dolayı tabii MP sıfır oluncada Senin karşı tarafa atak yapma gibi bir Şansın olmuyor ve hatta Snowunda etkisi ortadan kalkıyor Mp sıfırlanınca bu durumda beklenen Son kaçınılmaz hale geliyor...

ben kendimden örnek vereyim.. ben full int lightlig cold bicheon dum sen demişsin mp0 lanıyor diye adam sürekli attack yapıyor die ben açıkcası nukeyi sadece division geçirdikten sonra kullanıyoum pvp de onun dışında knock down olarak tabir edilen yatırbatır skillerini kullanırım bu zamana kadar hiçte mpm 0 a düşmedi... full int bi karakterin hiçte düşçegini sanmıyorum hele bir weapon skili varsa..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    full int bow olur mu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer sun kalkanın we sun armor setın warsa yaparsın ama diğer şekillerde cok yatıyor bi şöyle bi yapılandırma war fire-90 cold-90 bicheon-90 lıgth 30 yada cold 80 lıqth 40 şeklınde kıyafetlerdenden de garment
  • Bu char çok güzel damage vurur çok zevkli olur ama pvpde def kötü olur int charlar için snow shield olmazsa olmazdır...
  • arkadaşımın 90 ff nukeri ile insenfity yi açıp 2 3 kişi nin arasından çoğunu yatırıp çıktıgımı bilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

Bu char çok güzel damage vurur çok zevkli olur ama pvpde def kötü olur int charlar için snow shield olmazsa olmazdır...

+1
  • İşte bu yüzden intler snow shield kullanır, eğer sen coldu 30 yapıp snow shieldı da alırsan bu nukerı yerler..3 bilemedin 4 vuruşta yerde bu nuker ..
  • Hybrd Dewri Dewreye Girdi Artık Azda Olsa Sawunma Şart ! Strler Acımaz Snow Bitince
  • Snowsuz bir full int nuker iş yapmaz anca hybrid olucaksın senin söylediğin yapılandırma için
  • Bana PvP lerde pek iş yapmaz gibi geliyor; çünkü defansı düşük. Tabi denemeden kesin birşey söylenemez.
  • iyide cold olmasa savunma yapamayız ki! snow shield+snow wall+ etrafında dönen buzlu şey(adını unuttum) bunlar olmasa daha kolay yatarız.Bence bich.30 da kalsın hepsini 90 yap
  • Fire Cold Lighling Dene Artık Kimse Garment Giymiyo Protector Giyiyo Bunuda Deneye Bilirsin Ama Pvpde Ne Yapar Bİlmem:D
  • Ama Birşey Dicem Zaten Snow Mpyi Götürüyo Millet Combo Kyuyo Daha Hızlı Mp Gidiyo Ayrıca Bleed Ve Divisyion Araya Girerse Zaten Nukerin Şansı OlmuyoxD

Fire Zaten Herşeyi Karşılar AMa Sun Silahın Olması Lazım Ve Shield Yani Zor...xD
  • ~~~Tercihim~~~
    Biccheon %90 Senın Yatır Batır Şansı Ve Block Artırma Phy Bufu Takla Dvision Yeedirme Şanısıdır Cold Senın Str Sawunma Gucudur %100 Snow+Phy Light Nukerın Damarıdır Parry Nuke Dmg Artırma Koşma Gibi Fire Str Malıdır Heuksala Uyar

>Light90>Bicheon90>Cold90< Ss Olucaksan
    >Fire90>Heuksal90>Cold90< Spear Hybrd Olucaksan

~~~߀nce~~~
  • Kusura bakmayın arkadaşlar pazar günü olmasına ragmen İşteydim yazdıklarınızı cvplayamadım.
    Şimdi Cevap verebildiklerime cvp vereyim.
    Ben neredeyse bir Senedir Full int Nuker Spear kullanıyorum Şuan FF (Cold90 / Light 90 / Heuksal 90] +5 Seti ve +7 Silahı var. Sizin dediklerinize bakarsak kimi 3 kişinin arasına girdim demiş , kimi Snow olmazsa olmaz demiş ki bunlarda yorum hak veriyorum ama Sizce öyle olsa Benim derdim neki buraya bu konuyu açıyorum yada o kadar SP gidecek beni baya ugraştıracak.
    Yani varki birşey ben buraya konu açıp Sizlerle paylaşıyorum ve ben buraya tekrar tekrar yazıyorum cold-light-heu yada bic Yapılandırmasını kullanan bir full int char varsa Aynı itemlerle Karşısındaki Str bir charla kapışsın Alırsa bende bu iddadan vazgeçicem...
    Ama benim yaptıgım yapılandırmaya dikkatlice bakın 2-3 kişi tersine yorum yapıyor Diye sizlerde onlara uyup aynı yorumları yapmayın.
    Allah izin verirse ben bu yapılandırmayı char üzerinde gerçege cevirdigim gün Sizlerle paylaşıcam Videolarını...
    Şunuda unutmayın snow intlere karşı kullanılabilir bir Skill onlar üzerinde işe yarar Str charlar için hiç bir önemi yok.Örnegin bir Str bower ile PVP yaptıgınızda damageler ile Sizi yanına yaklaştırmıyor,Snowda mp yi yiyor atakta yapamıyorsunuz Hatta bir süre sonra Çok güvendigimiz snowda bitiyor aslında Mp sıfırlanınca etksi kalmıyor yani bitmesine bile gerek yok. S/s kullananlar için yatır - Batır tabii tutarsa her zaman yedirmek mümkün degil biraz süreyi uzatır ama Sonuç yine aynı negatif olur.
    Bana kalırsa full int bir char kullanacak olan yada Şuan Cold/Light/Heu-Bic üçlüsünü kullananlar varsa dönme fırsatınız varken dönün diyorum.ben 1 senedir gerek 80 gerek 90 max Lw iken bile kullanıyordum bu yapılandırmayı ama Bir işe yaramıyor..
    O yüzden bence denemeye deger Fire90 / Light 90 / Bicheon 90/ Cold 30
    Haa birde unutmadan herkes coldun Artılarını yazmış Defans var demiş bence birde Fireyi inceleyin Ondada vardır belki Fire Shield / Fire Wall vsss.. gibi
    İyi forumlar...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.