Şimdi Ara

full itemli alıcak varsa beleşe veriyorum? almak isteyen beni eklesin msn knight.dream.cafe@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar edenada satılık char skill dizilişi attack berserking warrior almak isteyenler
    itemli char olarak satılacaktır charda +7 raptor rebirth shard +8 iki tane 1 tane shard +1 rebirth
    40 gv rebirth shell full takım set chitin shell full takım set full plate +8 takım set +6 iron bow +6 ıyronbow rebirth
    üzerinde 6 milyar para var totamic spear +8 elchemy staff +6 rebirth yan karakter 40 lvl saydığım itemlerin aynısı 40'lvl da da var
    zeroo cool clandan tanıdık var 40 lvl''da kasabilir ... takılardavar +8 takıların hepsi vede adam gibi kasın charı ok'mi tamam'mı he anlaşıldııı
    40 & 70 de 300 upgrade 400 criystal smirdon etleri ve arayabileceğiniz bissürü item opal den tut smirdon etine her şey var
    smirdon etinden 70 75 de lazım olacak tüm takılar itemler her şey var almak isterseniz msn adresim knight.dream.cafe@hotmail.com

• alıcak varsa hemen alsaın ben artık oynamıyorum bide çar 70 lvl yan karekter 40 lvl warrior beleşe şifreyi veriyom ????????????????????bıktım oynamaktan piskolojimi bozdu bırakıyom beleşe veriyom kardeş inan ve ya işnan ma 70 lvl çar beleş sende olabilir
  • ben alırım
  • sen yaz buraya ılk gıren alır..
  • inanmayın hurafe bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.