Şimdi Ara

full oyun ? (yarımı nasıl oluyor bunun :) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir soru saygıdeğer forum üyeleri . Full oyun nedir. Nereden anlayabilirim. Full değil ise ne olur.

Farkettimde 3 soru olmuş neyse cevaplarsanız sevinirim

• Bide ripli oluyo işte oyundan gereksiz kısımlar çıkartılmış oluyo.
    örneğin; videolar,update kısmı,kullanılmayan yabancı diller vs.
    bu yüzden full oyundan ayrılıyor.Bu işlemler tabiki oyunun boyutunu
    küçültmek için yapılıyor.
  • Hafıza kartının boyutu küçükse ripli oyunlar yükleyebilirsin mesela..Ama öyle bir sorunun yoksa full yükle çünkü ripli oyunlardan zevk alınamıyor.
  • genelde 1 gb kartı olanlar ripli pyunları tercih ediyolar ki buna bende dahilim zaten baska care yok yani eger 1 gb lık kartın varsa bazı oyunların full versıyonları cok yuksek oluyo ve mecburen ripli deniyoruz ama genede oyunun zevkini çıkarabiliyoruz..!!!!
    zevk alınamadığı pekde söylenemez..!!!
  • Ya ripli bi kaç tane oyun oynadım mesela inan oyun oynadığımı bile farketmedimNFS carbon vardı mesela oyunda arabanın gaz sesi falan bile kesikti..Ama denemediğim başka oyunlarda zevkli olmuş olabilir...
  • oyunu konusunu anlayarak oynuyorsanız ripli oyundan zevk alamazsınız tabi. mesela carbon'da hiç hikayesini öğreneyim gibi bi derdim olmadı. ripli oyunu bitirdim anlamadan etmeden :)

ama mesela god of war çıksa psp'ye kimse ripli oynamak istemez sanırım.

@TreEBearD, full mu eksik mi olduğunu indirdiğin yerden anlayabilirsin. ripli yazıyosa riplidir. :)
  • birde 750mb'lık oyunu 150mb yapıyorlar sakın öyle indirme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.