Bir soru saygıdeğer forum üyeleri . Full oyun nedir. Nereden anlayabilirim. Full değil ise ne olur.
Farkettimde 3 soru olmuş neyse cevaplarsanız sevinirim
Bide ripli oluyo işte oyundan gereksiz kısımlar çıkartılmış oluyo. örneğin; videolar,update kısmı,kullanılmayan yabancı diller vs. bu yüzden full oyundan ayrılıyor.Bu işlemler tabiki oyunun boyutunu küçültmek için yapılıyor.
Hafıza kartının boyutu küçükse ripli oyunlar yükleyebilirsin mesela..Ama öyle bir sorunun yoksa full yükle çünkü ripli oyunlardan zevk alınamıyor.
genelde 1 gb kartı olanlar ripli pyunları tercih ediyolar ki buna bende dahilim zaten baska care yok yani eger 1 gb lık kartın varsa bazı oyunların full versıyonları cok yuksek oluyo ve mecburen ripli deniyoruz ama genede oyunun zevkini çıkarabiliyoruz..!!!! zevk alınamadığı pekde söylenemez..!!!
Ya ripli bi kaç tane oyun oynadım mesela inan oyun oynadığımı bile farketmedimNFS carbon vardı mesela oyunda arabanın gaz sesi falan bile kesikti..Ama denemediğim başka oyunlarda zevkli olmuş olabilir...
oyunu konusunu anlayarak oynuyorsanız ripli oyundan zevk alamazsınız tabi. mesela carbon'da hiç hikayesini öğreneyim gibi bi derdim olmadı. ripli oyunu bitirdim anlamadan etmeden :)
ama mesela god of war çıksa psp'ye kimse ripli oynamak istemez sanırım.
@TreEBearD, full mu eksik mi olduğunu indirdiğin yerden anlayabilirsin. ripli yazıyosa riplidir. :)
birde 750mb'lık oyunu 150mb yapıyorlar sakın öyle indirme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme