Şimdi Ara

FULL Pleksi yan kapak: BİTTİ!! RESİM EKLENDİ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
24.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nobody5

o beyaz ışık fena görüntüyü fena bozuyor

Farkındayım. En kısa zamanda icabına bakılacak onun. Sıradaki mod o beyaz ışıkla ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Hocam kullandığan boyalar akçalı mat siyah ve akçalı floresan turuncu mu? Ve üzerine mat vernik mi?

Mat siyah: Gülen Boya Home Cosmetics
    Mat vernik: Akçalı
    Florasan Turuncu: Akçalı (AMA SAKIN ALMA KORKUNÇ KÖTÜ BİR BOYA)

Vernik ve siyah güzel ama akçalı florasan sakın alma. Toz boya çıktı ve bilgisayarda kullanılması mümkün değil. Bozar bu bilgisayarı.
  • Güle Güle kullan
  • güzel olmuş da kasanın içi dağınık biraz
  • En fazla o kadar toplanıyor Bir sonraki PSU'm tak çıkart kablolu olacak çok kararlıyım.
  • hocam hakıkaten bende yenı bıtmıs heyecanı ıle kablo olayına deyınmemıstım fakat o kablolar mutlaka toplanabılır mutlak bır yolu vardır tak cıkart su goruntuye care olmaz bı sekılde toparlamanın yollarını ara yoksa plex calısman cok golgede kalmıs olacak asırı dagıı-nık sahsen benım kasada bı kablo gorunuyor onuda cozmek uzereyım

FULL Pleksi yan kapak: BİTTİ!! RESİM EKLENDİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kılıçaziz -- 7 Temmuz 2010; 2:16:39 >
  • Gayet güzel olmus eline sağlık .. buarada cpu soğutucu seçimide cok guzel bende kullanıyorum ama keske öyle değilde arkasına turuncu egzos fanın gelicek sekilde taksaydın daha verimli olurdu bence..hem cift fan takılı gibi olur soğutucuya hem de ekran kartının pcb sinin sıcaklığını üfletmemiş olursun
  • Çok güzel olmuş tebrikler
  • Güzel olmuş tebrikler güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter22

Gayet güzel olmus eline sağlık .. buarada cpu soğutucu seçimide cok guzel bende kullanıyorum ama keske öyle değilde arkasına turuncu egzos fanın gelicek sekilde taksaydın daha verimli olurdu bence..hem cift fan takılı gibi olur soğutucuya hem de ekran kartının pcb sinin sıcaklığını üfletmemiş olursun

CPU soğutucusunu sanırım döndüremiyorum yanlış hatırlamıyorsam kuzey köprüsü soğutucusu engel oluyordu. Gerçekten ekran kartıyla ilgili hafif bir ısınma sorunu yaşadım ama egzos fanları tam devir çalıştırınca geçti. Kasanın üst tarafı açık olduğundan işlemci fanının bu şekilde üflemesi çok da kötü değil aslında (Üst panelde iki adet 14'' fan yuvası mevcut. Buralarda toz filtresiyle birlikte bir açıklık var. CPU soğutucum oldukça eski 1 seneden fazla oldu alalı o zamanlar şimdiki soğutucular yoktu mecbur bunu aldım aslında. Fanının değiştirilebilir olmaması nedeniyle şu an için çok tercih edilecek bir soğutucu değil aslına bakarsan. Bir aksilik olsa sıkıntı doğar. Ekran kartı PCB'sinin sıcaklığını da egzos fan halledecek artık

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar çok sağolun. Bu mod burada bitmez... Devamı gelecek. Subwoofer'a beyaz led yapmayı ve kasa içerisine led ışıklar yerleştirmeyi planlıyorum. Elimde beyaz, mavi ve kırmızı ledler var. Fikirlere açığım.

• Ben dediğim gibi zerothermden baya memnunum ama dediğin gibi şimdiki soğutucular ozaman olsa alırmıydım bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter22

Ben dediğim gibi zerothermden baya memnunum ama dediğin gibi şimdiki soğutucular ozaman olsa alırmıydım bilemem

Zerotherm'i sevmemek gibi bir alternatifimiz yok kardeş zamanında 120TL verdik de aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kılıçaziz

hocam hakıkaten bende yenı bıtmıs heyecanı ıle kablo olayına deyınmemıstım fakat o kablolar mutlaka toplanabılır mutlak bır yolu vardır tak cıkart su goruntuye care olmaz bı sekılde toparlamanın yollarını ara yoksa plex calısman cok golgede kalmıs olacak asırı dagıı-nık sahsen benım kasada bı kablo gorunuyor onuda cozmek uzereyım

Kasanı gerçekten beğendim. Bir iki oynama yapılabilirmiş ama çok da kıllık etmeye gerek yok hakkını yememek lazım güzel olmuş. Şahsi tercihim ışıkların çok göz önünde olmaması. Görünebilir ama biraz da gizli olmasını tercih ederim. Kablo konusunda ne yapabilirim bilmiyorum. Metal yan panelin arkasına ciddi miktarda kablo sakladım. Bir o kadar da HDD yuvasının altında var ama geri kalanını inan saklayamıyorum. PSU kabloları çok uzun da değil. Kısa tutmuşlar. Küçük kabloları kalın demetler halinde organize ettiklerinden kablolar çok da sert. Kolay eğilip bükülmüyor. Çok ekstrem önlemler lazım bu kabloları toplamak için...

• kablo gizlemen için önerim:

anakart ın ve power ın yanlarına delik aç 2 tane oradan rahatça gizleyebilrsin.kablo geçirme işlemin bittikten sonra açtığın deliklere bi lastik dön işlem başarıyla tamamlanmıştır

aynı işlemi ghan nickli kuzenimle inwin lerde yaptık istersen bakabirlisn forumdan gayet güzel oldu

iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BishgeN

kablo gizlemen için önerim:

anakart ın ve power ın yanlarına delik aç 2 tane oradan rahatça gizleyebilrsin.kablo geçirme işlemin bittikten sonra açtığın deliklere bi lastik dön işlem başarıyla tamamlanmıştır

aynı işlemi ghan nickli kuzenimle inwin lerde yaptık istersen bakabirlisn forumdan gayet güzel oldu

iyi çalışmalar

Tavsiye için teşekkürler. Sorun PSU kablolarının biraz kısa gelmesi. Ama biraz düşünücem üzerinde. Söylediğin yöntem işe yarayabilir mi bakacağım olursa yaparım.

• kasan gsl olmuş beğendim ama çoğununda dediği gibi o kabloları toplamalısın eline sağlık
  • Nasıl yapacağım konusunda tavsiyelere açığım. Ama konuya yazılmış mesajları okumadan tavsiyede bulunmayın lütfen. PSU'nun kabloları kısa kaldığı için belirli kabloları saklayamıyorum örneğin. Bu gibi kısıtlamalar olmasa elbette saklamak isterdim. Tavsiylerinizi bekliyorum.
  • slm ustadım benım orsımdekı kastım kapagı acık olması kablo gızlemedekı gorunum bakımından yardımcı olması evet led olarak ozellıkle aasagıdakı ledın gorunmesı kapak acıkken sıkıntı olması fakat full plex kapak oldugundan kapakta yapılmıs folya calısmasındakı yazı nın led ıcerde ıken okunamaması sonucu yerı degısmıs olmasıdır yoksa daha evvelı led gorunmez durumda baglanmıstı zaten seyyar olması ıstedıgım noktaya yerlestırılme konusunda bana bır sıkıntı yaratmadıgından cok problem degıl evet kablolar cok kısa olabılıyor benın pusdada cok kısa olan kabloları ben keserek uzatmam ıle o resımdekı sonucu almama sebeb olmustur buda gayet basıt bır ıslemdır okadar emek verılmıs bır kasaya okadar zor ısın ustesınden gelmıs bır ustanın kabloları uzatama konusunda nasıl yapılacagınıda yazmam abes olur sanırım :) az bır makaron az bı lehhım az bır kablo ıle neler yapılacagı konusunda fazlada ayrıntı yazılmasına gerek yok ustadım assaıya plax kapak takılı halı ılede resım eklıyorum dedıgım gıbı kabloları lehımle balayıp dıledıgın gıbı uzatmak zor degıl kolay gelsın

• Mesajlarınız sonrasında oraya kablo kesme ya da pleksiyi biraz daha boyama gibi değil de daha farklı bir çözüm düşünmeye başladım. Arkasına ışıklandırma yapılmış bir panel yapacağım sanırım içeriye. Kablolar da bunun altından geçecek. Kablo uzatmakla uğraşmak istemiyorum ve bu şekilde oldukça estetik bir panel yapacağım sanırım. Birazdan çizimlerini hazırlayıp koyacağım konuya. Hava akışını engellememesi amacıyla kutu şeklinde olmayacak. Daha ziyade yükseltilmiş platform şeklinde olacak. Ya da ayaklı düzlem mi desem? Bu düzlemi de kablo toplayıcıların tepesine tutturmayı planlıyorum. Hali hazırda mevcut imkanları kullanma politikasına devam :)
  • fena fkir olmasa gerek bende onu pus cıkısındakı kalan kablo goruntusu nu yok etmek ıcın kullanabılrım gercı kapalı ıken bende kablo goruntusu mın. ama acık kullanmayıda sevıyorum kılın bırı oldumdan ara sıra elımı kolumu sokama gerekıo hehe duramıom bende pc kapagı genelde acıl olur nezaman pc lerı kapaam bı sorun olu acmam gerekio haha napım zırt pırt acıcama en ıyısı acık kalmasıı....
    ben bu kasaya ara verdım gecenlerde bır sohbet esnasında bır arkadasın tanısın dukanında (hurdacı ) gozume carpan bı kasa oldu tamamen atılmıs kapakları olmayan bır casper kasa gozume takıldı acıkcası yussusluk yapıp ıstedım bır kac parcasını adam al hepsını gotur dedıı komple aldım calısacagın ınancım yuksek oldugundan hıc ugrasmadan daıtıp kasayı ıcını sıyaha boyadım egrı yamuk yerlerını duzeltıp sıstemde 2 eksık vardı bırı cpu sogutucu dıerıde ddr2 ram sımdılık 512 ram buldum sogutucuda elımde eskıden kalma bır termal take bıg water pompası kırık su sogutma vardı pompayı onardım ve bagladım guzelde calısıyor onla urasıyorum bu sıra 775 3.2 ıntel ıslemcı var ustunde vga 10 brd foxconn anakart var ıdare eder :) drıver sıkıntısı var bordun resmı sıtesınden bır turlu cekemedım drıverı sona geldıgınde balantı kesıldı dıyor o zamanımı cok yedı baska yerlerden aramaktayım acıkcası bıtsın oda bı resım atarım fıkrın guel hele beklıyoruz son resımlerı kolay gelsın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.