Şimdi Ara

FULL Pleksi yan kapak: BİTTİ!! RESİM EKLENDİ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
24.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Orjinal işcilik gerçekten hakkını vermişsin ustam kablolar toplandığında daha iyi bir görünüm alıcağına eminim
  • Kasanın yan kapanın orta kısmını kessek ve oraya plexiyi oturtturma imkanı olurmu acaba ?
  • Ben de yan kapağı full pleksi etrafına çerçeve yaptım ve akıllı vida ile monte ettim. Gayet iyi duruyor. Pleksi düşünenlere orjinal kapağı bozmadan ortaya çıkarılabilecek güzel bir çalışma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Ben de yan kapağı full pleksi etrafına çerçeve yaptım ve akıllı vida ile monte ettim. Gayet iyi duruyor. Pleksi düşünenlere orjinal kapağı bozmadan ortaya çıkarılabilecek güzel bir çalışma..

Eyvallah hocam eksik olma. Resim koyarsan iyi olur merak ettim nasıl yaptığını. Bu arada arkadaşlar yan kapağı çıtçıtla tutturmanın bir yolunu düşünüyorum. Bulunca ekleyeceğim. Mıknatıslı çıtçıtlardan buldum epey yük çekiyor ama kaynak yapmadan monte etmek için biraz bakmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Ben de yan kapağı full pleksi etrafına çerçeve yaptım ve akıllı vida ile monte ettim. Gayet iyi duruyor. Pleksi düşünenlere orjinal kapağı bozmadan ortaya çıkarılabilecek güzel bir çalışma..

Eyvallah hocam eksik olma. Resim koyarsan iyi olur merak ettim nasıl yaptığını. Bu arada arkadaşlar yan kapağı çıtçıtla tutturmanın bir yolunu düşünüyorum. Bulunca ekleyeceğim. Mıknatıslı çıtçıtlardan buldum epey yük çekiyor ama kaynak yapmadan monte etmek için biraz bakmam lazım.

İlk modifiyem iki aşamadan oluşuyor. ilk aşamada resim çekme fırsatım olmadığı için ikinci aşamanın resimleri mevcut konuda. Ama yine de pleksi kapak görünüyor...

http://forum.donanimhaber.com/m_48535972/tm.htm

• fena :)
  • keşke sadece plexiden kasa kapağı yapsaymışsınız bizde öğrenirdik bana çok zahmetli geldi sizin işleminiz sadece plexiden yapılmış olsaydı belki çok daha güzel olabilirdi buda güzel ama sadece plexiden bir başka olur
  • Cok guzel olmus hocam bende yapicam arastiriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.