Şimdi Ara

Full sinyal, Zayıf bağlantı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Yan binadaki komşumdan internet alıyorum. Aramızdaki mesafe dikey olarak yaklaşık 20 metre. 10 Dbi ilk bir anten aldım full sinyal alıyor ama bağlantı çok yavaş. Bilgisayar servise gitmeden önce bağlantı daha hızlıydı. Formattan sonra böyle oldu sanırım. İşletim sistemim windows 8. Windows7 li laptobum sanki daha hızlı bağlanıyor.
    Sanırım access pointer yada universal repeater almam gerekiyor. Aralarında ne fark var ve ben hangisini almam gerekiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: omersss

Selam arkadaşlar. Yan binadaki komşumdan internet alıyorum. Aramızdaki mesafe dikey olarak yaklaşık 20 metre. 10 Dbi ilk bir anten aldım full sinyal alıyor ama bağlantı çok yavaş. Bilgisayar servise gitmeden önce bağlantı daha hızlıydı. Formattan sonra böyle oldu sanırım. İşletim sistemim windows 8. Windows7 li laptobum sanki daha hızlı bağlanıyor.
    Sanırım access pointer yada universal repeater almam gerekiyor. Aralarında ne fark var ve ben hangisini almam gerekiyor?

sorunun işlrtim sisteminden olacağını sanmam dikey olarak baya kot farkı varmış kablo çekme imkanı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Selam arkadaşlar. Yan binadaki komşumdan internet alıyorum. Aramızdaki mesafe dikey olarak yaklaşık 20 metre. 10 Dbi ilk bir anten aldım full sinyal alıyor ama bağlantı çok yavaş. Bilgisayar servise gitmeden önce bağlantı daha hızlıydı. Formattan sonra böyle oldu sanırım. İşletim sistemim windows 8. Windows7 li laptobum sanki daha hızlı bağlanıyor.

sorunun işlrtim sisteminden olacağını sanmam dikey olarak baya kot farkı varmış kablo çekme imkanı varmı

Kabloya uğraşamayız görüntü kirliliği.

• quote:

quote:

quote:

Kabloya uğraşamayız görüntü kirliliği.

sizin deyiminizle 1. kattan 6. kattaki kablosuz ağa bağlanmak istiyorsunuz?

• Modem 1. Katta ben 3. Kattayım.yan apartman olduğu için biraz uzun mesafe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 19 Ocak 2014; 15:33:27 >
  • quote:

Modem 1. Katta ben 3. Kattayım.

20 metre diyince kat olarak düz mantık 3 metre olarak hesapladım

forumda bir arkadaş var 7210 kullanıyor cihazı cam kenarına koyup cilent olarak bağlanıyor sanırım

kaynak modem markası nedir
  • Cihaz D link.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo ve Wifi Hız Farkı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cihaz D link.

modemi cam kenarına koyup sende aynı şekilde cilent özeliği olan bir alıp deneme yapılabilir
  • quote:

quote:

Cihaz D link.

modemi cam kenarına koyup sende aynı şekilde cilent özeliği olan bir alıp deneme yapılabilir

Modem cam kenarında hocam. 80tl ye price marka 10dbi anten aldım. Sinyal full ama bağlantı yerlerde sürünüyor. 2. Bir şansım yok. Yani boşa para harcamak istemem. Yani 100 tl yi aşmak istemiyorum. Client lafını da bugün duydum. Şöyle orta halli bir çözüm lütfen

• quote:

quote:

quote:

Cihaz D link.

Modem cam kenarında hocam. 80tl ye price marka 10dbi anten aldım. Sinyal full ama bağlantı yerlerde sürünüyor. 2. Bir şansım yok. Yani boşa para harcamak istemem. Yani 100 tl yi aşmak istemiyorum. Client lafını da bugün duydum. Şöyle orta halli bir çözüm lütfen

anteni cam kenarında deneme yaptınızmı peki

• Denedim sanırım aynı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.