Şimdi Ara

Full Str Blade Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Full str blade char kasıyorum ve oyuna yeni başladım.Arkadaşlar yardımcı oluyor saolsun ama onlarda avrupa char kastıklarından dolayı çok iyi çin buildleri bilmiyorlarmış.

9 gap ile kasılıyor şu an ve kaç lvl da ne kadar sp olacak hiçbir fikrim yok.Sadece bicheon a skill olarak verdim ama alt skillerden birşey açmadım daha.

Nasıl buildler önerirsiniz?Bicheon mastery den hangi skilleri açmalıyım?Fire-Light-Cold skillerinden hangilerini açmalıyım ve alt skiller olarak hangilerini kullanmalıyım?

Şimdiden teşekkürler.

Edit:Lightning'teki hızlı koşma skillerini sonuna kadar açmak istiyorum.Cold'da da defansif yönden skiller varmış,ayrıca Fire'da el yakma skilleri vs. daha güçlüymüş.İyice kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 15 Eylül 2010; 22:02:35 >

• Benim charım suan 110 fire 110 bicheon 110 cold aynı fire ve cold ver bicheon skillerindende block ratio skilli hariç (3. sırada olan) hepsini ac bazıları atmaları acma flean diye bilir ama bence onlar kasarken cok işe yarıyor
  • Lightning'den hızlı koşma ve atack artırıcı skilleri açmak istiyorum.Cold'u kac lvl a kadar açayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Lightning'den hızlı koşma ve atack artırıcı skilleri açmak istiyorum.Cold'u kac lvl a kadar açayım?

light 90 cold 20 fire 110 bicheon 110 yap bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OutOfControL_

quote:

Lightning'den hızlı koşma ve atack artırıcı skilleri açmak istiyorum.Cold'u kac lvl a kadar açayım?

light 90 cold 20 fire 110 bicheon 110 yap bence

yada şimdi düşündümde fire-force-bicheon yap en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ichigo Kurosaki -- 16 Eylül 2010; 12:47:29 >
  • bence çarı kapa yakınken europe çar aç daha zevkli ve daha iyi cinlilerle uğraşma .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay528

Benim charım suan 110 fire 110 bicheon 110 cold aynı fire ve cold ver bicheon skillerindende block ratio skilli hariç (3. sırada olan) hepsini ac bazıları atmaları acma flean diye bilir ama bence onlar kasarken cok işe yarıyor

Arkadaşın söylediği yapılandırmadan yanayım bende.. Charınızı Bicheon-Fire-Cold şeklinde yapılandırırsanız tam bir tank olur..

Fakat baştan sona bu yapılandırmayla giderseniz çok paranız olması gerekir.. Hızlı koşmak için drug almanız gerekir.. Bana kalırsa leveliniz yükselene kadar Bicheon-Fire-Cold-Lightning gidin..

Leveliniz yükselince skill mastery kalmayıp, mastery uplayamadığınız zaman lightningi kapatırsınız.. Sadece lightningden hızlı koşmayı açın..İsterseniz parry ratio veren skilli de açabilirsiniz..Bir iki skillden fazla açmayın ki kapatmanız kolay olsun..Hızlı koşmanın ilk serisi sanırım 52 de max oluyordu.. 52'ye kadar lightning verebilirsiniz mesela..

Örneğin Charınız 90 level oldu.. Bicheon 90 Fire 90 Cold 90 toplam 270 mastery yaptı.. 52'de light 322/330 mastery var hala sorun yok ama 8 masteryniz kalmış.. Yavaş yavaş kapatmaya başlarsınız bu andan itibaren..

Fire'den nukeler hariç tüm skilleri açmanızı öneririm.. El yakmanız de fire olacak.. Fire ile str charlar maximum hasarı verir.. Fiziksel atağı artıran buffınız ve magic defans veren buffınız olacak..

Kalkanınız olduğundan firenin ikinci kitabındaki zehirlerden korunma serisini de rahatça kullanırsınız..

Coldda fiziksel savunma veren skilliniz str charlara karşı sizi iyice güçlü konuma getirecek.. Pvpde en etkili charlardan biri olan warriordan korunmanıza katkı sağlayacak.. Ayrıca Bow,Blade,Glavier,Rogue gibi charlara karşı da daha güçlü olacaksınız..

Snow shield serisinden ilk kitabı kullanabilirsiniz..İlerleyen levellerde mp sıkıntısı olmaz derseniz diğer kitabı da açabilirsiniz..

Coldda fazla skilliniz olmayacak ama bana kalırsa Cold açmak her zaman daha iyi str charlar için..

Light size hızlı koşma ve parry ratio avantajı katarken cold fiziksel defans katıyor..

İnt char olsaydınız lightde çok kullanışlı skilleriniz olacaktı ve full açmanız gerekecekti..

İnt charlarda light-cold strlerde ise fire-cold diyorum..
    _______________________________________________________________________________________________________

Bunun dışında bir yapılandırma seçseniz dahi fazla bir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum.. Oyunda skillerin dengeli olduğunu düşünüyorum.. x açarsanız belli artılarınız eksileriniz olacak.. y açarsanız daha farklı artılarınız ve eksileriniz olacaktır..
    _______________________________________________________________________________________________________

quote:

Lightningdeki atak artırıcı skill büyüsel atak gücü verir.. Siz str olduğunuz için fiziksel atak yapıyorsunuz ve fiziksel atak buffınız zaten firede mevcut..

Lightdeki bu büyüsel atak buffını kullanırsanız size yinede belli bir katkı sağlar ama sırf bunun için lightningi açtıracak kadar büyük bir katkı değil bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 16 Eylül 2010; 15:44:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap veren herkese teşekkürler

@yorUMut

Hemen hemen tüm kafama takılan soruları cevaplamışsın,ayrıca teşekkürler.

Lightningteki hızlı koşmayı hiç silmeden kullansam,diğer hangi skillerden yoksun olur bu build?

Ayrıca alttaki tablolardan hangi skilleri tam olarak açmam gerktiğini söyler misiniz?

Full Str Blade Yardım

Full Str Blade Yardım

Full Str Blade Yardım

Full Str Blade Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 16 Eylül 2010; 16:35:12 >

• @SuMMerMaN

Ben teşekkür ederim.. Hocam lightningi silmezseniz ilerde colddan kısmak zorunda kalırsınız.. Her ikisininden de tam verim alamazsınız.. isterseniz hepsiyle başlayın ilerleyen levellerde istediğiniz yapılandırmaya karar verin oyun içinde görmüş olun ve birini silin.. Pvpleri izlemenizde fayda var..Oyun içinde ve youtubede.. 80 level cap döneminde herkes tek tip yapılandırma kullanırdı.. Str charlar weapon skilli hariç tamamen aynı, int charlar weapon skilli hariç tamamen aynı idi.. Bu yapılandırmanın dışına çıkanlar başarılı olamıyordu.. Durum şimdi böyle değil.. Ben chinese str char ile oynasam weapon+fire+cold şeklinde oynarım bir başkası weapon+x+y şeklinde oynayarak benden daha başarılı olabilir..veya her ikimizde aynı yapılandırmayla oynasak dahi elimizdeki malzemeyi kullanmada hangimiz daha başarılı olursak ibre o kişiye kayar.. Belirttiğim gibi oyunu biraz oynayın kendi beğenilerinize ait bir yapılandırma oluşturursunuz.. Ama bu yapılandırmada demirbaş iki masteryniz olur.. Bicheon ve Fire.. Bu ikisine ağırlık verin.. Diğerlerini de geriden getirin..

Şimdi skillerden hangilerinin açılması gerektiğini söyleyeceğim size.. Diğer arkadaşlarımdan (Özellikle blader kullananlardan) yanlışım varsa düzeltmelerini istiyorum.. Aynı zamanda size yardımcı olmalarını da.. İki cümlede bitecek kadar kolay bir şey değil yapılandırma..

Bicheon

1.sıra : Oyunun başında pek kullanışlı değil.. Az skilliniz olduğundan açmak zorunda kalıyorsunuz.. Eskiden bu seriyi kimse açmazdı fakat oyuna gelen bir güncelleme sonrası kullanışlı hale geldi.. Leveliniz yükseldiğinde sp farm yaparak açarsınız..İlerleyen levellerde rakibi zehirleyebileceksiniz bu seri ile..

2.sıra : Combolarınız bu seride bulunuyor maxlayın..

3.sıra : Maxlayın 15 sn de olsa muazzam phy defans veriyor.. Hatırladığım kadarıyla 1 dkda doluyor.

4.sıra : Pvpde size fayda sağlamaz fakat kasarken işinizi kolaylaştırır.. Önemli skillerinizi açtığınızda spniz artar ise açabilirsiniz..

5.sıra : Kesinlikle max

6.sıra : Kesinlikle max

7. sıra : 4.sırada olduğu gibi isteğe bağlı..

8.sıra : Bu seri fiziksel defansınızı düşürerek fiziksel atağınızı artırıyor.. Bu duruma onay verirseniz açabilirsiniz..

Fire

1.sıra : Max el yakmamız..

2.sıra : Zehirlerden korunmanızı sağlar max

3.sıra : Fiziksel atağınızı artırır max

4.sıra : Büyüsel defans verir max

5.sıra : İçerisinde hareket edemediniz için kullanmanız zordur.. Bow veya nuker gibi uzaktan atak yapabilseydiniz kullanmanız şart olurdu..

6.sıra : İnt charlara ait nuke skilli açmayınız..

7.sıra : Bu skill görünmez olan avrupalı charları görmenizi sağlar.. İsterseniz açabilirsiniz..

Cold

1.sıra : İmbuemizi fire olarak seçtik..

2.sıra : Max fiziksel defans veriyor..

3. 5. ve 6. sıra : Kapalı..

4.sıra : Firedeki 5. sıra ile aynı durum.. İçerisinde hareket edemezsiniz.. O seriden farklı olarak fiziksel defansa sahiptir..

7.sıra : Aldığınız hasarın belirtilen kısmını mp'den düşen bir skill serisidir.. Bu seri int charların vazgeçilmezidir.. Str charlarda kullanıldığında skiller mp kalmadığından kullanılamaz hale gelir fakat; ilk kitabı kullanırsanız durum bu boyuta ulaşmaz.. İlk kitabı açabilirsiniz..

Lightning

Bu masteryi sürekli kullanmak isterseniz;

2.sıra : Büyüsel atağınızı artıran seri.. Siz fiziksel atak yapıyorsunuz.. Sürekli kullanacaksanız lightningi açmanızı tavsiye ederim.. Az da olsa atağınıza katkı sağlar..

3.sıra : Hızlı koşma ve ışınlanma serisi açabilirsiniz..

4.sıra : Kapalı..Bu tip bir skillimiz bicheon 4.sırada bulunuyor..O seri daha fazla katkı sağlar fiziksel tabanlı olduğundan.. Bu seri büyüseldir..

5:sıra : Parry ratio verir.. Sürekli kullanacaksanız maxlayınız..

6.sıra :İnt charlara ait nuke skilli açmayınız..

Not: Her masteryde en altta bulunan skill pasiftir.. Kullandığınız masterylerin pasiflerini açmanız size katkı sağlar..

edit : Dediğim gibi yanlış yazdığım yer varsa arkadaşların düzeltmesini bekliyorum.. Şaka maka rehber gibi oldu.. Alıntı değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 17 Eylül 2010; 0:42:09 >

• hele bi 80 lvla kadar kas bi once sonra gel 40 lvlda sıkılıp yok ya blade sıkıcı deme
  • Cevaplar için tekrar teşekkürler.

@yorUMut
    Bu kadar ayrıntılı ve kaliteli bir cevaptan sonra bu kadar geç cevap yazdığım için kendimden utandım.K.bakma geç olduğundan dolayı

Çok teşekkür ederim cevap için,cidden şu an kafamda sormak istediğim hiç soru kalmadı,tek yapmam gereken lvl kasmak o kadar.Bu yönden çok şanslıyım çünkü oyunda her zaman beni hem kendi charıyla,hemde başkalarına kastırabilecek arkadaşlarım var. 9 gap ile ve botla(umarım yasak değildir bot muhabbeti) birkaç ay sonra görüşmek dileği ile...

• @SuMMerMaN

Olur mu hiç öyle şey hocam.. Bakın bende geç kaldım cevap vermekte.. Ne mutlu bana takıldığınız bir nokta kalmamış..

İyi günler.. İyi oyunlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.