Bilgilendirrseniz daha yeni m cektim de ne aciyim bastan bir karakter ?
Pvp için blader. Bknz benim char event da 3-4 kişi dalıyor anca yatırıyor. itemlerde npc bi silah sos+5 ama en son gittiğimde 18 ticket topladım.Ama kasması zor
Şöyle bi olay var örn. peçedesiniz veya war veya flag. dalıncak adam seçersiniz mesela, cold blade orada en son dalınacak chardır. ilallah getirtir adama. klavye kırdırır. Ama bowun critlerinide unutmamak lazım fena değildir pvpde bowlar.
4 yıldır oynuyorum oyunu; en baştan beridir de bowman oynuyorum. Hiç sıkılmadım. Bir sürü adam gördüm, blade'den bow'a döndüler; glavie'den bow'a döndüler. Ama bow ile başlayıp da başka silah kullananı görmedim
Forever Str Bow.69 skili crit gelmesin.
quote:
Orijinalden alıntı: shruikan
4 yıldır oynuyorum oyunu; en baştan beridir de bowman oynuyorum. Hiç sıkılmadım. Bir sürü adam gördüm, blade'den bow'a döndüler; glavie'den bow'a döndüler. Ama bow ile başlayıp da başka silah kullananı görmedim
Katılıyorum benimde 3 seneyi geçti hala aynı bowman charecterle oynuyorum. Blade-Bow karşılaşması tecrübe - item ve yapılandırmaya bakar diye düşünüyorum.
Bowun critleri Yeter xD Ama blade charda yatmaz yaf
Blade kasması cok zevksiz bi karakter bow çok daha zevkli...
Oyunu zevk almak için oynucan..bu amaçla var zaten
Bizim server ın en iyi glaive charların hepsi blade e döndü.90 lvl ve 100 lvl da Şimdi hepsi çok sağlam. Ve hiçbir bow onları yatırmaz
FarmLı oLduktan sonra nuker bile pvp çarıdır yeterki full farm olsun
"AutoCad konuya davet ediliyorsunuz" Anonsumu yapıyımda bence blader 100 Lv dan sonra neler oldu bitti pek bilmiyorumda hep ortalığı felç eden skilleriyle(özellikle debuff veren skilleriyle) Ortalığı dağıttıyorlar ama şunu bilmek gerekir ki 70 Lv olduğu zmn blader pot charıydı 80de kral oldu 90da Force Glavier en iyi oldu 100 de Blader ile Bow çok fena çarpışcak bilemiyorum
İkisininde diğer buildlere göre bazı avantajları var
ya blade yatmıyor yatmasına o kesin ama yatıramıyorda elinde en az +7 yada sun olcak
quote:
Orijinalden alıntı: effsane_61
ya blade yatmıyor yatmasına o kesin ama yatıramıyorda elinde en az +7 yada sun olcak
+1 blade in silahı iyi olmalı diye düşünenlerdenim bende.
Charların kendine has bi tarzı vardır.Playerler bunları işleyerek yeni bi tarz oluştururlar.Zaten sro daki oyun sisteminde her lvl artırımında bi karakteri digerlerine oranla güçlü kılarlar.
Mesela 70 de blader 80 de bow 90 da galavier 100 de eu charlar üstün 110 oldugunda ....
Diye gider.Sen her lvl artırımında güçlü olanı kascaksan belli bi süre sonra durup baktıgında elinde hiç bişiyin olmadıgını görürsün...
Bence gir youtube ye veya baska bi video sitesine her karakterin 100 lvl hallerini izle hangisi hoşuna giderse onu kas ve onla oyna...
Bu gün blader güçlü diye onu kasıcan yarın pach gelicek glavier güçlü olucak bladeri bırakıp onu kasıcan cok sacma bi oyunculuk yetenegi olur...
Zaten Charın nikini baskaları söyler, hangi char acıcagını baskaları söyler, ne giycegini baskaları söyler.... Peki ya bu charın neresi kendimizin ??
aynı lwl bir bladerr beni yatıramıo:D bende onu ama yarısı gidio benim ataklarda 1.5k fln cakıorm kritsiz:D adam bllock mulock toplarlıo
Full +5 Setli bladerı yatırmak için +7 ve üstü bow olmalı.. Crit 10 dan aşşağı olmamalı bowun. Yoksa yırtınsa da yatıramaz.
Blade bow kapışmasında eğer blade in elindeki iyise blade alır yok ii değil ise 2side yatmaz (setleri aynı düşünürsek) ama bowun comboları ve 69 skillerini düşünürsek ara sıra crit olarak bow %51 daha üstün bence ama başkalarına göre farklı olabilir...
sordugun soruya bak tabi Blade helede 100 lvl combosuyla