Şimdi Ara

[_FULL STR Bower Char Yapılandırma Hakkında YARDIM_]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pacheon = 90
    Fire = 90
    Cold = 80
    Lightning = 40
    pro set
    Full STR bower
    Şeklindeki bi yapılandırma sizce nasıl olur?ya da sizce nasıl olmalıdır?yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiRReaL6120 -- 9 Ağustos 2008; 17:37:37 >

• Pacheon 90
    Fire 90
    Light 90
    Cold 30

Benım suanki yapılandırmam :)
    Light 90 yapmamın amacı 3 adet buff olması hız-mag atk-pary..
    Cold bi tek dfs var bide snow shield var ama sen full str charın olcahından snow shieldi acınca manan biseye yetmıcek
  • ama combo skillindeki knockback MP doldurmak için zaman kazandırmaz mı sende ?ben bunu düşünerek cold 80 demiştim.
  • cold 30 lvl yaparsan %23lük snow shield yeter %50lik snow shield açarsan kombo yapıcak mpyi bile bulamazsın ayrıca kombo %100 itmio o yüzden karşındakinin hpsini doldurabilirsin
  • pacheon 90-fire 90-cold 68-lighting 52 olabilir.coldun sadece kalkan şeklinde olan defans veren skillini ve frost nova series i açabilirsin.

frost nova rakibi donduran bir skill.rakip yanına yaklaşırsa buna basar arkasından da bir stunt koyarsın tehlike uzaklaşı avantaj sende olur.
  • teşekkür ederim
  • bence coldun 90 olması daha avantajlı gibime geliyor nitekim ileriyi de düşünürsek skiller gelecektir 68 yeterli kalmayacaktır fakat nukerlere karşı dayanıklılık ve serilik için de light gerekiyo kafam benim de karıştı ama tercihim forever cold +critli bı sılahla kapatırsın dusuk demage farkını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.