Şimdi Ara

fuluence&accord

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Güncel 2.el piyasası hakkında bilgisi olan arkadașlardan fikir alabilirmiyim, sahibindendeki piyasa üzerinden değil tabi.

Aracım
    Accord 2000 model 1.8 ils benzin/lpg
    otomatik
    280.000 km
    değișen yok 3~4 parça boya var

Fuluence
    2011 busines 1.5 dci
    manuel
    150.000 km
    Kaput değișmiş 2 parça boya var

Kafama yatarsa hasar kaydı km filan araștırcam.

16 bin üste istiyor bana biraz fazla geldi. Araç hoșuma giderse birkaç sene binebilirim, ama esas amacım accordu satmayı düșünüyorum, piyasası accorda göre epeyce hızlı olduğu için takas edip fuluenci satabilirim.

Ekleme:

Fuluence nekadara satılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackducati -- 20 Kasım 2015; 20:13:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başlık da yanlış yapılması planlanan da...

kaput değişmiş 150,000 km deki "fluence" ile Accord değiştirip üzerine para veriyorsunuz.

model yükseltmek olmuyor onu da söyleyeyim.
  • Sırf daha kolay elden çıkarmaksa amaç olabilir. Onun dışında hiçbir yönden accord kullanıcısını, fluance tatmin etmez.

• Accorda bin hocam elbet alıcısı çıkar kaput değişmiş araç alınmaz satılmaz

• Adam ticari olarak soruyor ,fluence konfor olarak accordu aratır mı model atlatirmi dememiş

• Evet öncelikli amacım parayı hızlıca en az kaybettirecek şekilde nakite çevirmek. Daha sonra konforu donanımı bakım maliyetleri kafama yatan bir model almak. Aracımı nakit olarak satmayı beklersem uzun sürebileceği için bakım yaptıracağım, oda bana tahmini 1.200-1500 tl civarı maliyeti olacağı halde satarken bir getirisi olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2n2

Accorda bin hocam elbet alıcısı çıkar kaput değişmiş araç alınmaz satılmaz

2 kere kaza yaptım önden .
    2sindede kaputun ön ucu Aşşa doğru büküldü diye ön panjur , tampon ve kaput değişti sadece .
    Bu söylediğin müthiş akıl dolu sözü okuduktan sonra .
    Şuan benzin döküyorum araca , yakacam.
    Nasılsa ne alınır ne satılır .
    Ufkumu açtığın için teşekkür ederim .
    Seni takipteyim bundan sonra her yazdığın mesajı okucam.
    Senden öğreneceğim çok şey var diye düşünüyorum .
    Mesaj yazmaya devam et bizi zekandan mahrum bırakma . Lütfen .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fluence, 5 yaşında 150.000 km ve "Business" donanım. Ben kaçardım.
  • aracimda kaputta buyuk olmayan hasardan ve camurliktaki hasarlardan degisen var komple onden... 5 senedir bende ve sorunsuz. en azindan salak sacma kaput duzeltme yapilip sacin icine edilmedi..duzeltilse duzeltilirdi iste ama kasko sagolsun.... bu degiseni olan araba alinmaz satilmaz mantigi bi tr de vardir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırmadım henüz benim de aklıma gelen ilk kuşku şirket aracı olma ihtimali. Aracı görmeye gidince şasi no ile sigortacı tanıdığa geçmişini sorduracağım
  • Fluence yi satarken düşeceğiniz fiyatı şimdi accord için düşün, accord un durumunu bilemiyorum ama ilanı verip bi doping yaptınız mı çok hızlı s atılacağını düşünüyorum. Siz üstelik muhtemelen şirket aracı olan bir aracı alıp 4-5 sene binmeyi düşünüyorsunuz, onun km kaclara gelecek ve accord için yapacağınız bakim parasını ona vereceksiniz...

Yerinizde olsam ille fluence alacak olsam peşin paramla seçerek alırdım. Sonuçta değiştiren kişi de günahını almak istemem ama 15 yaşındaki 280.000km deki araca yanaşiyor. Umarım Araç sorunlu değildir.

• Fuluence yi zaten binmek için değil satmak için takas etmeyi düşünüyorum. Aklıma takılan soru fuluence yi ne kadara satabilirim. Elime geçen nakit parayla beğenip seçerek bir araba almak istiyorum. Amacım döngüyü hızlandırmak ve bunu yaparken zarar etmemek.

Alıp bir sene filan binsem de kilometre sorun olmaz zaten yıllık maximum 10.000 km yi geçmiyorum.
    Şimdiki aracımın kronik sorunu filan yok bakım masrafı olacak sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

quote:

2 kere kaza yaptım önden .
    2sindede kaputun ön ucu Aşşa doğru büküldü diye ön panjur , tampon ve kaput değişti sadece .
    Bu söylediğin müthiş akıl dolu sözü okuduktan sonra .
    Şuan benzin döküyorum araca , yakacam.
    Nasılsa ne alınır ne satılır .
    Ufkumu açtığın için teşekkür ederim .
    Seni takipteyim bundan sonra her yazdığın mesajı okucam.
    Senden öğreneceğim çok şey var diye düşünüyorum .
    Mesaj yazmaya devam et bizi zekandan mahrum bırakma . Lütfen .

Aracı satarken görürsün zekayı da kaputu da
    Benim kaput değişik idi arabama pert muamulesi yaptılar .
    Sen beni takip edeceğine üslubuna biraz dikkat et naçizane tavsiyede bulunduk ama cirkef birine benziyorsun seviyene inmek istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2n2 -- 20 Kasım 2015; 21:37:14 >

• quote:

Kusura bakmayın konu ile alakasız olacak fakat size bir soru yöneltmek istedim yorumunuza istinaden.

Frene bastınız ve duramadınız, aracın burnu fren sebebiyle yere yaklaştı ve öndeki aracın tamponu ön ızgarayı kırdı ve kaputu az da olsa katladı.

Kendi kullandığım araçta kaput sac değil, aliminyum ve bu tip hasarlarda tamir olmuyor. Olmasını da tercih etmem değişirim o ayrı.

Şimdi bu araç kaput değişti diye neden alınmaz bana anlatmanızı rica ediyorum? Aracın şasede zerre hasar oynama yok, direklerde yok, ön panel dahi kaymamış, kaymayı bırak hasar yok.

Dediğim hasar senaryosunda radyatör vs dahi zerre hasar görmemiş sadece kaput kalkmış dediğim gibi.

Bu araç sizce alınmaz mı olur? Gerçekten merakımdan soruyorum, kendi düşüncem bu konuda sabit zaten, böyle düşünenler olduğu sürece güzel araçlar kapatabiliyorum ustam da iyi fakat sizin düşüncenizi merak ettim.

Şimdiden teşekkür ederim vereceğiniz cevap için. İyi geceler dilerim.

• WaRToX kullanıcısına yanıt
    Bırak ya bildiği yanıldığına yetmez .
    Ölücüler arabasına ıyy kaka demiş buda inanmış .
    Arabamın ön kaputunda Kocaman macun var macunu arkadaşıma çektirdim daha boyatmadım macunlu duruyor .
    0 araç almak için Toyota servisine takas expertizi yaptırdım .
    Yaptırmadan önce dedim bana ölücü ağzı yapacaksanız macun var diye hiç bakmayın aracıma .
    Söyledikleri ne alaka biz sağlam olarak görüyoruz onu bi boyanacak neyi var sağolun yerimize macunda atmışsınız diyor Adam.
    Dediğiniz gibi aracın değeri 50yse bu arkadaşlar sağolsun , kazasız boyasız die 60 yazıyorlar . 1-2 parça ufak boyalı aynı aracı 40 a kapatabiliyorsun .

• WaRToX kullanıcısına yanıt
    herkesin özgür iradesi ben satamadım kaputu değişmiş aracı almam da satmak içinde uğraşmam. Siz alırsınız satarsınız bu kadar basit...
    İyi alışverişler......
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

Bırak ya bildiği yanıldığına yetmez .
    Ölücüler arabasına ıyy kaka demiş buda inanmış .
    Arabamın ön kaputunda Kocaman macun var macunu arkadaşıma çektirdim daha boyatmadım macunlu duruyor .
    0 araç almak için Toyota servisine takas expertizi yaptırdım .
    Yaptırmadan önce dedim bana ölücü ağzı yapacaksanız macun var diye hiç bakmayın aracıma .
    Söyledikleri ne alaka biz sağlam olarak görüyoruz onu bi boyanacak neyi var sağolun yerimize macunda atmışsınız diyor Adam.
    Dediğiniz gibi aracın değeri 50yse bu arkadaşlar sağolsun , kazasız boyasız die 60 yazıyorlar . 1-2 parça ufak boyalı aynı aracı 40 a kapatabiliyorsun .

sizden çok fazla bilgim yok aman siz benden çok çok daha iyi bilin benim bilgim bana yetmez. Bu arada kaput arabanın tavanına mı diyorlar ? siz iyi bilirsiniz....

• kaput değişmesi hiçbir şey ifade etmez, satılmasına hiçbir engel de olmaz, bilen bilmeyen herkes yorum yapmak zorunda değil

sendeki accord çok yaşlı ve çok eski yüze sahip bir araç, fluence mantıklı bir takas olur, km çok mühim değil, araca baktır eğer temizse yıpranmamışsa motor iyi durumdaysa alınabilir
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat olarak nasıl normalmi sizce.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackducati

Hocam fiyat olarak nasıl normalmi sizce.

16 bin biraz fazla gibi, fluence uygun fiyatlara da bulunabilen bir araç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.