Şimdi Ara

Fulya Yokuşunu 2. viteste çıkabilen var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
0
Favori
7.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://208.65.153.243/watch?v=WiEYoRCsNjw

işte meşhur yokuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batis -- 8 Mart 2007; 23:58:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: batis

http://208.65.153.243/watch?v=WiEYoRCsNjw

Ya açamıyorum bir türlü.Sayfa açılıyor fakat videoyu yüklemiyor.Bi açsam tahmin ederizde
  • video acılmadı seyreden varmı ama alttakı video yorumlarına bittim
    quote:

Orjinalden alıntı: batis

http://208.65.153.243/watch?v=WiEYoRCsNjw

• Ya merak ettim şimdi. Benim 1000cc yaris orayı çıkabilir mi dersiniz?
  • Heyt bee,ben zamanında çıkmıştım 93 model 1.6 İtalyan Tipomla.Tabi o zaman 'acaba 2.vitesle çıkar mıyım'diye değil arkamdan gelen ford eskort ve şahinle yarıştığım için yapmıştım
  • hocam ben orayı transporter t5 2.5 tdı 174 ps 400 nm tork. çıktımm abi harbiden çıktım 2ylee hemde gidiyodu ama araba zorlanmıyo lastikler patinaja giriyodu..
  • ONASIL BİR YOKUŞTUR ÇOK ÇIKTIM O YOKUŞTAN AMA ÇIKANA KADAR PANTALONUMUN KOLTUKLA TEMASTA OLAN KISMI KOLTUĞU BÜZMÜŞTÜ,BIRAKMIYORDU KOLTUĞU.ANLATMASI KOLAYDA HER ŞÖFÖRÜM DİYEN MUTLAKA DENEMELİ DERİM.BİR KERE ÇIKIYORDUM ARABAMLA ÖNÜMDE KADIN DURUVERDİ GİDEMİYOR VE DEVAMLI KAYDIRIYOR,ÇIKAMADI VE GERİ GERİ AŞAĞI İNDİ.ONUN YÜZÜNE MECBURİ ELFRENİYLE KALKMIŞTIM VEDE O HALDE BİLE ZORLAMIŞTI BENİ.2.VİTESLE O YOKUŞU %90 BENZİNLİ ARAÇ ÇIKAMAZ.AMA ÇIKAMAZ DEYİNCE SAKINA GİDİP DENEMEYİN VE BOŞUNA ZORLAMAYIN BAĞIRA BAĞIRA BELKİ ÇIKAR AMA GEREKSİZ ZORLANIR ARACINIZ.GÖRDÜĞÜM EN DİK TRAFİĞE AÇIK YOKUŞTUR.EEEEEEEE DEMEMİŞLER YEDİ TEPE İSTANBUL.
    Bİ ARKADAŞIMIZ PROFİLONUN ÖNÜNDEKİ YOKUŞU SÖYLÜYORDA BU BAHSETTİĞİMİZ YOKUŞ SENİN SÖYLEDİĞİN YOKUŞUN YANINDA YÜRÜYÜŞ YOLU MÜBAREK.
    BİDE O YOKUŞTAN İNERKEN ÇOK DİKKAT EDİN YİNE 1 LE İNİN YOKSA KARŞIDAKİ BENZİN İSTASYONUNA ZORUNLU BENZİN ALMAYA GİDERSİNİZ.

• Evet video şimdi açılıyor.İşaretlediğim terse o yokuş bence 25 derece falan ancak var.Belki daha fazlada olabilir.Ama üstten net olarak görünmüyor.Ama yorumlar güzel
     Fulya Yokuşunu 2. viteste çıkabilen var mı?
  • Zonguldakta bu yokuşlardan 100 lerce km var. Orda normal bir durum
  • benim çalıştığım şirketin kamyonuyla 2. viteste çıkıyorum ben o yokuşu. zaten kalkış vitesi 2. vites...

1. vitesi de var ancak çok yüklü durumlarda kullanıyorum o vitesi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Evet video şimdi açılıyor.İşaretlediğim terse o yokuş bence 25 derece falan ancak var.Belki daha fazlada olabilir.Ama üstten net olarak görünmüyor.Ama yorumlar güzel

daha orasi yokusun basi

• bu yokuşta drag yarışı yapılır mı dersiniz?
  • YAPILIRDA BİRDAHA YARIŞA KATILMA ŞANSINIZ KALMAZNEYAPTIN DOSTUM İYİMİSİNUÇARSIN ALİMALLAH.........
  • Rampaların ustasıyım,gözlerinin hastasıyım.
  • babamda bi zamanlar 73 model 2.0 ford taunus vardı 6 silindirli... o yokuşta pek hatrlamıyorum ama dolapdere yokuşunu 2de çıkardı
  •  Fulya Yokuşunu 2. viteste çıkabilen var mı?

Yokuş bu, eğimi görüldüğü gibi çok da fazla değil, asıl Carfourresa'ya çıkan ve bu yola bağlanan bir sokak daha var onun eğimi sıkı.
  • evet orasıda çok dik ama kısa, burasının uzunluğu oldukça fazla.zaten beşiktaş,dikilitaş,şişli arasokakları(nişantaşına bağlantı yerleri)oldukça dik yokuş.bir arkadaş dolapdere yokuşu dedide kurtuluş aklıma geldi.özledim kurtuluşu ve akarcalar yokuşunu....kurtuluş 70 tünel...bilen bilir bu eski attı..

rampayı çıkmamı isteme benden,buz gibi soğurum senden...
  • ASIL DİK OLAN BÖLÜM BURDAN SONRASI...

quote:

Orjinalden alıntı: Umit

Yokuş bu, eğimi görüldüğü gibi çok da fazla değil, asıl Carfourresa'ya çıkan ve bu yola bağlanan bir sokak daha var onun eğimi sıkı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

bu yokuşta drag yarışı yapılır mı dersiniz?

yapalım kardes benzinliye karsi turbo dizel
  • Vay be o yokuş meşhur oldu şu an... Helal olsun size
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.