yok o arkadaş kesin reno reklamı yapıyor belli değilmisen üçüncü viteste çık eşşek gibi anırmazsam namerdim
2 .viteste zor cikiyorum 330nm tork olmasina ragmen reno broadway 3 vitesle cikip hatta 4 ü istiyormus ben buna bise demem
SEN YA VİTES YERLERİNİ YA DA YOKUŞU KARIŞTIRMIŞSIN..
quote:
Orjinalden alıntı: xmemoş
ben o yokuşu cıktım hatta 3. vitesdeydi 4 vitesi istiyordum atmadım çünkü yol bitti . arabam reno 97 model brodway.
kardeşim ben reklam için demiyorum reno demesem diyeceksin ki bu sefer hangi arabayla cıktın diyecen ee bu seferde aynı işe gelmiyormu ya mantıklı konuş. taktigini bilirsen bir şeyin ögrenirsin ben karıştırma yapmıyorum allaha şükür bunamadım daha karıştıracak kadar demekki siz daha ehli deyilsiniz .ben ne yapabilirim siz cıkamıyorsanız ben buraya yazdım sadece ortalıgı niye karıştirim arabanın reklamını niye yapim .sanki bana paramı verecekler reklamını yaptıgım da.
MEMOŞ, İLETİŞİM EKSİKLİĞİ OLDU. SEN ZONGULDAK TAKİ YOKUŞTAN BAHSEDİYORSUN GALİBA...
zonguldaktaki yokuştur o, 3 hadi yer hızlanırsan ama 4 zor.
4 ü gördürdem be kardeş arabam reno yaptım işte .ister inanın ister inanmayın ben buraya yazdım hem bilgi olsun diye .
ok, inanıp inanmamakta özgürsek sorun yok
saul kardeş.boyle düşüncen için.
xmemoş biz espri yapıyoruz gülücükleri görmediysen biz ne yapalım.agresif olmana negerek var bak negüzel gidiyor muhabbet.ben fulya yokuşundan bahsettim yine tekrarlıyorum.dedimki renonun reklamını yapıyor arkadaşımızbirde dedimki bırak dördüncü vitesi ,3 vitesle çık fulya yokuşunu anırıcam dedim.doğruda söyledim ama sen zonguldaktan bahsediyorsan orasını bilemem.
bana istedigin yokuşu getir ben yokuşlarda büyümüşüm kardeş
kusura bakma kardeş ya özür özür.
yürü be kim tutar seni dostum
quote:
bana istedigin yokuşu getir ben yokuşlarda büyümüşüm kardeş
helal olsun yürü kim tutar seni yokuslarin kralı
@xmemoş sen zonguldak'taki yokuştan bahsediyorsun değil mi? çünkü fulya'daki yokuşu o araçla anca 1'de çıkarsın
@roverci arkadaş aslında o yokuşun ne kadar dik olduğunu o iki fotoğrafta göstermiş, iyi tespit etmişsin
ya ben fulyayıda görüdm ömrüm yokuşlarda çürüdü be kardeş. diyoru halen fulya deme başlıyosun anlayamıyorsum sizi .
hayır çünkü fulya'daki yokuşu 3'te çıkman imkansız da o yüzden dedim, tabii eğer debriyajı yiye yiye çıktıysan o ayrı.
debriyajı yemedim çünkü doktum ya debriyajı yemeye gerek yok araban kuvettliyse gerek yok yemeye.
ALLAH BİLİR SEN, YOKUŞUN DİBİNDE DURUP, 1-2-3 YAPIP ÇIKMIŞSINDIR... YOKUŞ BİTMESE 4- 5 DEVAM EDERDİN BELKİ...
quote:
debriyajı yemedim çünkü doktum ya debriyajı yemeye gerek yok araban kuvettliyse gerek yok yemeye.