Bildirim
Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: azazel61
Kadroda ronda rousey ve tony jaa'nın olması yine oldukça bol ve başarılı dövüş sahnesi göreceğimize delalet. Muhtemel bir 8. filmdede scott adkins ve michael jai white isterük. -
quote:
Orijinalden alıntı: milliyet
Jason'un severdim ama;
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşlanıyorum, Hızlı Öfkeli ilk filminde neydim be.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 13 Kasım 2013; 0:25:43 > -
Arşiv yapim diyorum ama bisürü seri oldu üşendim -
o değilde artık teknik bilgiden baya uzaklaşdılar nerde araba özelliklerini bütün ince ayrıntılarina kadar söylemeleri -
-
Paul Walker de gitti Hayırlı işler
Sabah sabah kahroldum. Allah kahretsin ya...
Araba çok feci hurdaya dönmüş suan şoktayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah sabah derin bi üzüntüye girdim şok geçiriyorum. Ah be Paul sen olmazsan bu filmin anlamı kalıyor mu ki. -
fena şoktayım.Çok kötü oldum. ff7 iptal mi acaba -
Büyük ihtimal 7. Filmle seriyi sonlandırırlar artık... Sabah sabah şok oldum, seri yetim kaldı resmen...
quote:
Orijinalden alıntı: MagicSnipeR
Büyük ihtimal 7. Filmle seriyi sonlandırırlar artık... Sabah sabah şok oldum, seri yetim kaldı resmen...
ff7 projesi iptal olabilir bence. -
Paul olmayınca nasıl olur o film, çok güzel kurgulanması gerek devam edilecekse de ;s -
Daha dün facebookta bir sayfa ff7 den hanın cenaze töreninin olduğu bir bölümü sızdırmıştı, çekimlerin çoğu tamamlanmıştır diye düşüntüm o yüzden... Ah be o'conner çok zamansız gittin
Hadi be -
Inanilir gibi degil arkadas, sok oldum haberi duyunca. Cok uzuldum, topragi bol olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aabiii nasıl olur ya sabah kalktım babam ff in yıldızı ölmüş adını duyamadım dedi internete baktık ve haberi görünce kahroldum. 7 film eğer çok yol almadıysa hemen iptal edilsin paul un anısına haksızlık edilsin of be paul ilk filmden beri has adamımdın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 1 Aralık 2013; 11:44:38 >
Sabah görünce şok oldum valla filmi nasıl etkiler acaba bence fazla uzatmasınlar tadı kalmadı daha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X