Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel61

Kadroda ronda rousey ve tony jaa'nın olması yine oldukça bol ve başarılı dövüş sahnesi göreceğimize delalet. Muhtemel bir 8. filmdede scott adkins ve michael jai white isterük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliyet

Jason'un severdim ama;

6'nın son sahnesini görünce, iyi bi nefret ettim kendisinden, Han ölmemeliydi. Coolluk abidesi adam ya

zaten adamı öldürdüler diye bin pişman oldu adamlar,sürekli geçmiş ile ilgili yaptılar filmi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlanıyorum, Hızlı Öfkeli ilk filminde neydim be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 13 Kasım 2013; 0:25:43 >
  • Arşiv yapim diyorum ama bisürü seri oldu üşendim
  • o değilde artık teknik bilgiden baya uzaklaşdılar nerde araba özelliklerini bütün ince ayrıntılarina kadar söylemeleri

•  Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson

• Paul Walker de gitti Hayırlı işler

• Sabah sabah kahroldum. Allah kahretsin ya...

• Araba çok feci hurdaya dönmüş suan şoktayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah sabah derin bi üzüntüye girdim şok geçiriyorum. Ah be Paul sen olmazsan bu filmin anlamı kalıyor mu ki.
  • fena şoktayım.Çok kötü oldum. ff7 iptal mi acaba
  • Büyük ihtimal 7. Filmle seriyi sonlandırırlar artık... Sabah sabah şok oldum, seri yetim kaldı resmen...

• quote:

Orijinalden alıntı: MagicSnipeR

Büyük ihtimal 7. Filmle seriyi sonlandırırlar artık... Sabah sabah şok oldum, seri yetim kaldı resmen...

ff7 projesi iptal olabilir bence.
  • Paul olmayınca nasıl olur o film, çok güzel kurgulanması gerek devam edilecekse de ;s
  • Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    Daha dün facebookta bir sayfa ff7 den hanın cenaze töreninin olduğu bir bölümü sızdırmıştı, çekimlerin çoğu tamamlanmıştır diye düşüntüm o yüzden... Ah be o'conner çok zamansız gittin

• Hadi be
  • Inanilir gibi degil arkadas, sok oldum haberi duyunca. Cok uzuldum, topragi bol olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aabiii nasıl olur ya sabah kalktım babam ff in yıldızı ölmüş adını duyamadım dedi internete baktık ve haberi görünce kahroldum. 7 film eğer çok yol almadıysa hemen iptal edilsin paul un anısına haksızlık edilsin of be paul ilk filmden beri has adamımdın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 1 Aralık 2013; 11:44:38 >
  • Sabah görünce şok oldum valla filmi nasıl etkiler acaba bence fazla uzatmasınlar tadı kalmadı daha

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.