Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Devam etmesini istediğimden değil ama devam edecek 8 çıkacak muhtemelen, oyuncu ve universalla ilgili bir röportaj izlemiştim. Paul aile babası işte...

Devam edecek ise paul'u filmde neden öldürmediler ? gelecek filmde oynamayacak ki ?

Adam 1 kere öldü zaten, bir darbe de biz vurmayalım demişlerdir.
  • Ozaman bu seri bitecek başka seri başlıcak orda paul olmayacak hiç öldürmeyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

Hayrola sanane. Kendi işine bak canımı sıkma sabah sabah.

spader adam midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ölünce zaten çok üzülmüştüm, filmi izlerken de her sahnede adamın öldüğü aklıma geldi iyice içime oturdu.

Ne kadar insan sarrafıyım orası tartışılır ama adamın yüzüne bakınca ben gerçekten iyi bir insan görüyordum her seferinde.

Bu kadar üzülmemin sebebi de budur zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba... Foruma ciddi anlamda birşeyler yazmayalı uzun zaman oldu .

Filme dünn arkadaşım ile MARMARAPARK IMAX'te izleme fırsatına vakıf oldum . Sevdiğim bir seriydi ve bilet zar zor buldum.Mağazayı açtıktan sonra internetten alabildiğim güzel bir yer . Paul Walker'in ölmesi , gerçekten üzücü bir olay olmuştu serinin hayranı ben için. Filmi izlerken , acaba Paul filmde de ölecek mi diye gittim geldim hep.

Film beklediğim gibiydi , aksiyon çok seven biri olarak full aksiyon olması harikaydı.Beni en çok etkileyen , kamera dönüş açılarıydı.Daha önce bi başka filmde böyle birşey gördüm mü hatırlamıyorum . Sonuç olarak ben keyif aldım ve mümkünse bir daha izlemeyi düşünüyorum malum yola düşünce

Son zamanlarda , (lnterstellar'dan sonra) parasını hak eden bir yapım oldu.Gişe rekoru kıracağına adım gibi eminim... Son olarak , yeni bir film gelir mi ? Gelmez mi James Wan bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Herkese merhaba... Foruma ciddi anlamda birşeyler yazmayalı uzun zaman oldu .

Filme dünn arkadaşım ile MARMARAPARK IMAX'te izleme fırsatına vakıf oldum . Sevdiğim bir seriydi ve bilet zar zor buldum.Mağazayı açtıktan sonra internetten alabildiğim güzel bir yer . Paul Walker'in ölmesi , gerçekten üzücü bir olay olmuştu serinin hayranı ben için. Filmi izlerken , acaba Paul filmde de ölecek mi diye gittim geldim hep.

Film beklediğim gibiydi , aksiyon çok seven biri olarak full aksiyon olması harikaydı.Beni en çok etkileyen , kamera dönüş açılarıydı.Daha önce bi başka filmde böyle birşey gördüm mü hatırlamıyorum . Sonuç olarak ben keyif aldım ve mümkünse bir daha izlemeyi düşünüyorum malum yola düşünce

Son zamanlarda , (lnterstellar'dan sonra) parasını hak eden bir yapım oldu.Gişe rekoru kıracağına adım gibi eminim... Son olarak , yeni bir film gelir mi ? Gelmez mi James Wan bilir

Gelicek hatta new york'ta geçecek. Vin diesel açıklama yapmıştı sanırım cuma günü

• 8 çıkmasın ya tadında bitsin yeter bu kadar aksiyon bayar paul e haksızlık olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Herkese merhaba... Foruma ciddi anlamda birşeyler yazmayalı uzun zaman oldu .

Gelicek hatta new york'ta geçecek. Vin diesel açıklama yapmıştı sanırım cuma günü

Aynen

• FF7 mi. Oo alırım bi dal
  • Film güzeldi ama bir film daha olması zor reckard hapisten kaçar paul u öldürür intikam alırlar gibi saçma bişey olur biraz bu saatten sonra...

• Arkadas spoiler diye birsey var filmi izlemeyenler var. Saygi gosterin lutfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 384 Milyon $ hasılat yapmış film açılış haftasında bayağı iyi gidiyor Paul'un anısına 1 Milyarı geçecektir bu film.
  • 1milyar barajını geçecek görürsünüz.

• Harika bir rakam. Turkiyede kac bin kisi izledi ya da milyon

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde bende dün 3 seansında izledim interstellarıda orda izlemiştim hem sinema hemde filmler efsaneydi ff7 ye gelirsek bence çok güzel bitirdiler paulun anısına yakışır bi bitiriş ayrılış oldu umarım imdbde iyi bir yer edinirde paul walker hiç unutulmaz
  • Hızlı ve rekortmen!
    Haftasonu tam 783.692 kişi tarafından izlenen ‪#‎HızlıveÖfkeli7‬, Türkiye’de tüm zamanların en iyi açılış yapan yabancı filmi oldu.
    Bu büyük ailenin bir parçası olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyoruz.

https://www.facebook.com/HizliveOfkeliFilmi/photos/a.439388936215580.1073741828.436517753169365/466029690218171/?type=1
  • Paul un anısına bu seri bitmeli
    Yeni bir seri başlayabilir benzer oyuncularla serinin çok izleyicisi var
  • for Paul...
  • Beyler gidenler tavsiye eder mi nasıldı film sırf Tokyo Drift'le bağlantısı var diye gideceğim çünkü onun dışında F&F izlemedim
  • filmi beğendim ben aksiyon olsun, kamera açıları olsun. ama dövüş sahnelerinde kimsenin yaralanmaması, dağdan inerken teker patlamamasına falan güldüm baya
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.