Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Oda olur bilmiyorum açıkçası NFS'nin filmini izledim ve çok güzeldi gerçekten çok beğendim F&F'nin daha kötü olup olmadığından korkuyorum

NFS filmi, F&F serisinden herhangi bir filmi ile boy ölçüşemez desem

nfs filmi boştu ya.mustang hatrına izledik

hayır onu insan bari m3 yapar, most wanted'ın ve dolayısıyla nfs'nin en çok bilinen arabası oydu.

Bu arada her ne kadar çok sevsem de filmi bence artık sean gelip daha çok amatör yarışlara dönmeli, çünkü aksiyon olacak diye artık Dwayne Johnson'la Vin Diesel binaları tutup da atacak falan yani

En son sokaklarda dev banka kasaları sürükledikleri sahnede bıraktım daha da izlemem.

Neyse nfs deyince hediyem olsun

http://www.izlesene.com/video/nfs-underground-sarkisi-izle-vidivodo2/3643129

onu arabaları çok güçlendirirsen yaparsın çünkü kasa ile beton arasında aşırı sütrünme kuvveti olup tutmayacaktır. Ama tutup da dördüncü kattan düşüp sonra iki üç gün hastanede yatıp kolundaki alçıyı kütletir gibi kırıp açıp kaçırdığın ambulansla İHA mıhlayıp onun taramalısıyla helikoptere açık alanda kafa tutmazsın yani, yazarken yoruldum

okurken bunaldım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Oda olur bilmiyorum açıkçası NFS'nin filmini izledim ve çok güzeldi gerçekten çok beğendim F&F'nin daha kötü olup olmadığından korkuyorum

NFS filmi, F&F serisinden herhangi bir filmi ile boy ölçüşemez desem

nfs filmi boştu ya.mustang hatrına izledik

hayır onu insan bari m3 yapar, most wanted'ın ve dolayısıyla nfs'nin en çok bilinen arabası oydu.

Bu arada her ne kadar çok sevsem de filmi bence artık sean gelip daha çok amatör yarışlara dönmeli, çünkü aksiyon olacak diye artık Dwayne Johnson'la Vin Diesel binaları tutup da atacak falan yani

En son sokaklarda dev banka kasaları sürükledikleri sahnede bıraktım daha da izlemem.

Neyse nfs deyince hediyem olsun

http://www.izlesene.com/video/nfs-underground-sarkisi-izle-vidivodo2/3643129

onu arabaları çok güçlendirirsen yaparsın çünkü kasa ile beton arasında aşırı sütrünme kuvveti olup tutmayacaktır. Ama tutup da dördüncü kattan düşüp sonra iki üç gün hastanede yatıp kolundaki alçıyı kütletir gibi kırıp açıp kaçırdığın ambulansla İHA mıhlayıp onun taramalısıyla helikoptere açık alanda kafa tutmazsın yani, yazarken yoruldum

okurken bunaldım

Alıntıları Göster
    Film tatmin ediciydi yalnız aksiyonun dozunu kaçırmışlar.Cehennem Melekleri gibi her filmde bir eleman eklemeleri gereksiz ayrıca, seri araba temelinden aksiyona doğru tam gaz gidiyo.Sonraki filmde ilk üç film gibi sokak yarışları,arabalar,modifiye vs özüne döner inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksi98

Spoiler vermeseniz olurmu.

Şu konudan spoiler yememen imkansız. Filmi izlemeden bakmamak lazım buraya. Soundtrack listesi bile spoiler sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

Orijinalden alıntı: aksi98

Spoiler vermeseniz olurmu.

Şu konudan spoiler yememen imkansız. Filmi izlemeden bakmamak lazım buraya. Soundtrack listesi bile spoiler sonuçta

Alıntıları Göster
    Serinin en iyi filmi diyebilirim. Aksiyon bir saniye bile bitmiyor. Jason harika bir kötü adam karakteri olmuş. Paul Walker için de güzel bir veda etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Serinin en iyi filmi diyebilirim. Aksiyon bir saniye bile bitmiyor. Jason harika bir kötü adam karakteri olmuş. Paul Walker için de güzel bir veda etmişler.

Alıntıları Göster
    Türkiyede döktürmüş film maşallah.

http://boxofficeturkiye.com/film/2011787/hizli-ve-ofkeli-7.htm

http://boxofficeturkiye.com/tumzaman/?tm=ucgunyabanci

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Türkiyede döktürmüş film maşallah.

http://boxofficeturkiye.com/film/2011787/hizli-ve-ofkeli-7.htm

http://boxofficeturkiye.com/tumzaman/?tm=ucgunyabanci

Alıntıları Göster
    İnsan öldüğüne inanamıyor. Güzel filmdi. Aksiyonu bol. Tüm zamanların açılış rekorunu kırmış

• quote:

Orijinalden alıntı: darc melik

quote:

Orijinalden alıntı: xxl567

Arkadaslar spoiler vermeden duygularımı yazmak istiyorum.

Serinim tüm filmlerini defalarca izledim. Hepsi telefonumun hafıza kartında da mevcut, otobüste, boslukta vs de izler dururum. Sırf serinin devamina maddi destek olsun diye, aynı filmi defalarca sinemada izlemisligim de vardir. Ağır bi F&F fanıyım anlayacağınız.

7'ye gelecek olursak, bence bir çok açıdan hayal kırıklığı oldu. Başı, sonu etkileyici degil, duygu yogunlugu yok, ismi duyurulan oyuncular oynatilmis mi, adamlarla dalga mi gecmisler anlamadim. Dediğim gibi spoiler vermek istemiyorum. O yüzden şunu söyleyim, seri bu şekilde devam edecekse, bu filme verdigim paraya acırım.

Bu seri için ilk defa sinema çıkışı yorum yapıyorum ve maalesef çok üzgünüm.

bence sen git bir duş al dostum, tam bir baş yapıt olan ve professtonel insanlar tarandan bile oldukça iyi puan alan filmi bu şekilde yere atamazsın

Saçma sapan konuşmanın anlamı yok. Gerçi cizmisler seni, kime anlatıyoruz. Herkesin görüşü kendine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

İnsan öldüğüne inanamıyor. Güzel filmdi. Aksiyonu bol. Tüm zamanların açılış rekorunu kırmış

Alıntıları Göster
    Filmde Han'ın Kurtulmasıyla İlgili Senaryolar:

• o kadar da değil. NFS filmi yarış filmiydi. FF serisinin ilk filmleri seviyesindeydi gayet de güzeldi.
    Bu film de karakterlerinin hızlı arabalar kullandığı bir aksiyon filmiydi. Kim ne derse desin bu filmdeki çoğu sahne
    ambulansla drone patlatmak, minigun ile saydırmak, Jason Statham'un bütün sahneleri yarış filmlerinde olmaz.

NFS ile Expandables karşılaştırmak ne kadar doğruysa FF ile NFS karşılaştırmak da o kadar doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar15

Jason hastahaneden çıkarken ki müzik neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

o kadar da değil. NFS filmi yarış filmiydi. FF serisinin ilk filmleri seviyesindeydi gayet de güzeldi.
    Bu film de karakterlerinin hızlı arabalar kullandığı bir aksiyon filmiydi. Kim ne derse desin bu filmdeki çoğu sahne
    ambulansla drone patlatmak, minigun ile saydırmak, Jason Statham'un bütün sahneleri yarış filmlerinde olmaz.

NFS ile Expandables karşılaştırmak ne kadar doğruysa FF ile NFS karşılaştırmak da o kadar doğrudur.

Aslında önceki yorumlarımda dediklerinizin hepsini uzun bir şekilde bende söyledim yani aynı noktalar üzerinden geçmişiz. Fakat arkadaşın F&F serisinden bir filmin NFS'den daha kötü olup olmaması hakkındaki düşüncesini aydınlatmak için öyle yazdım. Arasındaki kalite ve emek farkı çok açık. Ben NFS'de farklı birşey göremedim çok sıradan ve fazla emek gösterilmemiş bir film benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozikaza

quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar15

Jason hastahaneden çıkarken ki müzik neydi

Alıntıları Göster
    Seriden Karışık Şekilde Hatırlayıp Gülümseyeceğiniz Replikler

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekofreezy -- 7 Nisan 2015; 0:11:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekofreezy

Seriden Karışık Şekilde Hatırlayıp Gülümseyeceğiniz Replikler

Alıntıları Göster
    Film bittikten sonra sahne çıkıyor mu ?

• 10/10

Film serinin en iyilerinden birisi olmuş bence. Her sahnesi ayrı bir güzeldi. Hele o son yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

10/10

Film serinin en iyilerinden birisi olmuş bence. Her sahnesi ayrı bir güzeldi. Hele o son yok mu
    çok iyidi ya serinin en iyisiydi çıtayı iyice yükseltmişler tempo hiç durmadı, biraz abartı sahneler vardı tabi ama 7 film olmuş aksiyonun dozu mecbur artacak. sonda baya duygulandım vallahi #ForPaul Paul reyise en iyi şekilde veda ettiler. Abim gibi severdim valla küçüklüğümden beri izlerim çok alışmıştım.

Sahneler çok iyidi kusursuzdu cidden Paul reyisin eksik sahneleri CGI ile kapatmışlar iyi olmuş. Hele yollar ayrılmadan önce gülümsedi içim parçalandı valla erken göçtün be reyis. Jason Statham iki dövüştede yenilmedi hakkını vermişler adamın :) ileride gelebilir tekrar. Roman yine yaptı yapacaklarını Aile yine iyi iş çıkarmış devamıda gelir inş tabi konu sıkıntısı çekebilirler bakalım napacaklar.

Kısacası çok keyif aldım gidin mutlaka izleyin bu serinin yeri bende çok ayrı küçüklüğümden beri aralıksız takip ederim heralde önceki filmleri ilerlete ilerlete falan bi 200-300 kere izlemişimdir

7 değil 70 kere çekseler yine gider izlerim

• Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Teşekkür ederim.
    Paul Walker ile ilgili

Son sahnedeki Toyota Supra kendisine aitmiş.
  • Film baya guzeldi . Tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

Film baya guzeldi . Tavsiye ederim
    Arkadaşlar,sinemada filmin başında çıkmak zorunda kaldım

Devamını internetten izleyebileceğim Türkçe Dublaj olan bir site var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

quote:

Orijinalden alıntı: \mXm/

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Tam olarak ne dediğini anlayamadım ama Han, şu an için Tokyo Drift'te öldü. 4, 5 ve 6. filmler Tokyo Drift'ten önceki zaman diliminde geçiyor. Yani tekrar doğma falan yok. Han, Dom'la tanışıyor. Sonra Fast Five'da Rio'da soygun yapıyorlar, 6. filmde Shaw'ın peşine düşüyorlar sonra işleri bitince Han Tokyo'ya gidiyor. Ordan sonra da Tokyo Drift filmi başlamış oluyor. Sonra da zaten Han'a araba çarpıyor.

edit: Ben yazarken sen de yazmışsın. Evet doğru anlamışsın :)

heh şimdi yap boz parçaları yerine oturdu.O zaman bu filmde Sean ı görebiliriz. Takıma katılmasını çok istiyorum inşallah bu filmde tekrar gelir

büyük ihtimal sean ve kız arkadaşıda aileye giricek çünkü gisele ve han gitti :) boşluğu doldurmaları lazım :)

Alıntıları Göster
    For Paul.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.