Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

beyler perşembe günü arkadaşlar gitmeyi düşünüyoruz fakat sadece türkçe dublaj olanı var dublajı nasıl filmin iyi midir aceba 2-3 senedir nerdeyse hiç dublaj film izlemedim çok kötü geliyo dublajlar gidilir mi sizce ?

Biz imax'e gitmeyi planlıyorduk . Bir aksilik yuzunden dublaj gitmek zorunda kaldik ama dublaj hic rahatsiz etmedi yani guzeldi :)

ha cok cok iyi demem ama senide rahatsiz eder de demem . Yani normal film ve oyunculara uymuş . Rahatca izleyebilirsin .

https://www.youtube.com/watch?v=o2hqZeVRxzo

burdaki sesle aynı ses mi aceba ?

Tam hatırlamıyorum ama Çoğu oyuncunun aynı olması lazımdı . Vin Dieseli hatırlamıyorum ama onunki biraz farklıydı veya aynı olabilir . Yani beni o kadar rahatsız etmedi . Ama sizin hosunuza gidebilirde gitmeyebilirde :)

Bizde İmax Altyazılı izlemeyi istiyorduk ama bir aksilik yüzünden dublaja girdik .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Arkadaşlar bir soundtrack soracağım.

filmin başında Letty ile yarış savaşlarına giriyorlar hani yarış başlayacan kadar bir müzik çalıyor? acayip beğendim nedir acaba bunun adı?

Blast off- David Guetta. Bu mu?

Yok hocam

O Yarış başlarken etekli hanım kızımız yürümeye başlayınca çalan müzik Ben ondan öncesini istiyorum hani ilk Sahnede kızlar dans ederken başlıyor bulamadım. Blast off u önceden biliyordum zaten

• Film mükemmel olmuş yine aksiyonun dibine vurmuşlar

Son sahneyi zaten direk paul için hazırlamışlar gerçekten iyiydi son sahnede. Ben arkadaşlarla gittim kızlar ağladı hatta

8. Filmin geleceğini sanmam en azından sonu öyle hissettirdi bana.

• quote:

quote:

quote:

filmin başında Letty ile yarış savaşlarına giriyorlar hani yarış başlayacan kadar bir müzik çalıyor? acayip beğendim nedir acaba bunun adı?

Yok hocam

O Yarış başlarken etekli hanım kızımız yürümeye başlayınca çalan müzik Ben ondan öncesini istiyorum hani ilk Sahnede kızlar dans ederken başlıyor bulamadım. Blast off u önceden biliyordum zaten

Steve Aoki - Delirious

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam

Steve Aoki - Delirious

ohh be Hocam çok sağolun valla acayip makbule geçti

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam

Steve Aoki - Delirious

Her hızlı ve öfkeliden sonra yaz aylarının hit şarkıları filmde çalanlar oluyor. 2015 hitleri belli işte.

• Az önce filmden çıktım. Hayatımda izlediğim bütün filmlerden aksiyon kulvarında en iyisiydi. Her an aksiyonla, yeni olaylarla karşılaşıyorsunuz. Arap Emirliklerine gidiyorsunuz orası ayrı bir alem zaten

Filmin bana kalırsa en iyi yeri
    Gökdelenlerden gökdelenlere 3.4 milyon dolarlık arabayla atlamak oldu

Bence diğer film kesin çıkar ve şunlar olur

Jason'ı çok özel bir hapishaneye koydular bildiğiniz gibi. Oradan kendi başına çıkması imkansız zaten. Arkadaşları onu oradan alacaklar ve düşman hala jason olmaya devam edecek.

Ve bu arada Connor'ın
    otobüs sahnesi fenaydı, adrenalin hat safhada

Connor'a elveda demek adına filmin sonunu çok güzel uyarlamışlar, duygulandım

FIRSATINIZ OLURSA KESİNLİKLE BU FİLME GİDİN, SİNEMADA İZLEMEKTEN MAHRUM KALMAYIN

Sorunuz varsa sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 7 Nisan 2015; 19:25:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam

Steve Aoki - Delirious

Her hızlı ve öfkeliden sonra yaz aylarının hit şarkıları filmde çalanlar oluyor. 2015 hitleri belli işte.

Aynen öyle

Filmde çaldığı sahne ayrı bir güzeldi bu parçanın

• Ben cumartesi gittim, çok kalabalıktı. Filmi genel olarak beğendim ama mesela 6'daki uçak sahnesi daha aksiyonluydu. Yarış çok olmayınca tat alamıyorum. En beğendiğim yerleri Abu Dabi'deki sahneler ve filmin son sahnesiydi. Cidden duygulandım herkese tavsiye ederim. Dvd'si çıksın ezberleyesiye kadar izlerim.

• Bütün müzikler telefonumda mevcut.
    Zil sesi Wiz Khalifa Ft. Charlie Puth - See You Again
    Alarm sesi FLORIDA GDFR
  • Film bolca aksiyon, espiri, eğlence içeriyor.

Yapmak istediğini yapmış ve başarmış.

Son sahne de duygulanmayan yok herhalde. Hele ki arkadaşları onu plajda izlerken benim gözler doldu zaten.

Ardından da o araba ile gelişi, muhabbetleri ve sonunda o yolun ayrılışı, şapır şapır ağladım damla damla döküldü.

Yine türev arabaları da vermeleri çok tatlı olmuş.

Huzun içinde yat.

• Film genel olarak iyi paulu son kez görmek içimi parçaladı son sahnede hele o gülüşünü koymuşlar çok güzel olmuş beğenmeyenlere sadece gülerim herkes acaba paul için napacaklar diyerek gitti filme...

Tek sinir olduğum nokta tokyodaki drifti göstermemeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

Hızlı ve rekortmen!
    Haftasonu tam 783.692 kişi tarafından izlenen ‪#‎HızlıveÖfkeli7‬, Türkiye’de tüm zamanların en iyi açılış yapan yabancı filmi oldu.
    Bu büyük ailenin bir parçası olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyoruz.

https://www.facebook.com/HizliveOfkeliFilmi/photos/a.439388936215580.1073741828.436517753169365/466029690218171/?type=1

Haketmiyor değil

• Serinin en kötü senaryosu bundaydı herhalde. 5 ve 6'yı daha sevdim bundan. Abartı sahnelerden bahsetmiyorum zaten bunları göze alarak bu seriyi izliyorum ama senaryo malesef. Ayrıca Roman'ın sızlanmaları ve muhabbetleri o kadar film sonra cidden baydı. Kendi açımdan filmin en güzel yeri benim için son 3 dakikalık bölümdü ve onu görmek için gittim de diyebilirim. Bir de yine de ekip izletiyor.

ABD'nin bir kentinde elin teröristi helikopterle 1 saat uçamaz. O helikopteri oraya sokmazlar. Ayrıca helikoptere el bombası amak nedir yahu? Zaten Hobbs o kuyruk rotorunu vurunca o helikopter biter. Döne döne düşer.
    neyse zaten herkesin fikri kendinedir. Ama cidden izlerken yok artık, oha nidaları döküldü ağzımdan. Diğer serileri çok seven biriyim bu arada.

• Ağlayarak çıktım ya

• Şarkılar Spoiler olmaz herhalde

Iggy Azalea'nın girişi harika ya

• Filmi IMAX'da izledim. Bulunduğunuz yerde varsa başka salonda izlemeyin zaten Espriler çok hoş ancak aksiyon dozunu artık inanılmaz abartmışlar.
  • İzlediğim en iyi AKSİYON filmlerinden biriydi.Hatta içim rahat bir şekilde en iyisi diyebilirim.Filmin sonunda gözlerim doldu neredeyse gözler otomatik ağlicakti ama sinema kültürü olmayan gavatlarla kavga girişecek olmamdan o filmin sonunun içine ettiler.Ulan korkak gavatlar tipip eğitimsiz türk insanları horoz gibi Dillen baktım dayak yiyicen pardon de kaç.Ulan adamın ölümünden beri bu filminbekledim yoğun olduğum halde bir şekilde vakit ayırıp gittim,filmin benim için en anlam dolu yerinde telefonları açıp ayakta sesli sesli filmdeki kari kiz lar hakkinda güle güle konuş.Keşke filmin başında bunlara ayar çekseydim.

• Filmde Iggy Azalea'yı fark eden oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajzen -- 7 Nisan 2015; 22:27:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatraoz

Filmde Iggy Azalea'yı fark eden oldu mu

6.Filmde Yarışı Başlatıyordu ama 7 de görmedim
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.