Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekofreezy

quote:

Orijinalden alıntı: Albatraoz

Filmde Iggy Azalea'yı fark eden oldu mu

6.Filmde Yarışı Başlatıyordu ama 7 de görmedim

Dom'un manita yarışı kazanınca tebrik etmeye gelen kıza dikkatli bakın

• quote:

quote:

6. filmde yarışı başlatan kişi Rita Ora

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iggy'nin filmde olacağı yaz aylarından belliydi zaten. Set fotoğrafları vardı. 6'da Rita, 7'de Iggy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Iggy'nin filmde olacağı yaz aylarından belliydi zaten. Set fotoğrafları vardı. 6'da Rita, 7'de Iggy.

8. filmde kim olsun isterdin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

quote:

quote:

6. filmde yarışı başlatan kişi Rita Ora

Doğru benim hatam

• 8.Filmdeki Ablamızı Ben Buldum

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekofreezy -- 7 Nisan 2015; 23:34:10 >

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Hiç kimse. 8 çıkmamalı, bu film Paul içindi ve böylece bitmeli. Bu seriyle büyüdük hepimiz fakat şahsi fikrim artık devamı gelmesin, Paul ile başladı Paul ile bitsin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Hiç kimse. 8 çıkmamalı, bu film Paul içindi ve böylece bitmeli. Bu seriyle büyüdük hepimiz fakat şahsi fikrim artık devamı gelmesin, Paul ile başladı Paul ile bitsin. :)

Hocam tekrar tekrar yazmak istemiyorum zaten sizde düşündüklerimi söylemişsiniz devamı gelmemeli bence de ama büyük ihtimalle devamı gelecek deniliyor

• Bence çıkmamalı, zirvede bitmeli. For Paul yazdıklarına göre devam filmi gelmemeli kesinlikle.
  • Bence Tokyo Drift Part 2 Çıkmalı
  • Evet filme dün gittim, bugün bilgisayarı açtım. Foruma girdim ilk olarak bu film hakkında yorum yapayım.

Film %90 olmamış, %10 olmuş. O da sırf Paul Walker'ın hatrına. Yoksa...

Gelelim spoiler içeren yorumlarıma.

1-NATHALİE KELLEY NEREDE HANİ NEREDE? LUKAS BLACK'İ KOYA KOYA O SAHNEYE Mİ KOYDUN JAMES WAN. BİR DE YALAN SÖYLETTİRİYOR SHAN'A DİYOR Kİ KAZA YERİNDE BULDUK. TABİ CANIM ORADAN KAÇARAK METROYA GİRMEDİNİZ ZATEN BABANIN EVİNDE OLAYLAR OLMADI!
    2-O ARABADA HAN YANDI FOTOĞRAF YANMADI HE. VAY BE.
    3-BASTIM 6YI. HİÇ ACIMADIM. O KADAR TRAİLER İZLEDİK O KADAR BEKLEDİK O KADAR KAFAYI YEDİK WAY TO THE FURİOUS'TA COŞTUK AMA OMADI JAMES WAN. OLMADI DOSTUM. YA DA SENARYOYU YAZAN HER KİMSE ARTIK. 6. FİLMİ ÖYLE BAĞLAMAK KİMSENİN AKLINA GELMEZDİ KABUL, AMA BE DOSTUM BU KADAR FIRSATI DA TEPMEK...
    4-BİR YANIM FAN OLARAK ÇOK GÜZEL FİLMDİ DİYOR, PAUL WALKERI İLK VE VEDA SAHNELERİNDE GÖRDÜĞÜMDE AĞLIYOR AMA BİR YANIM DA YOK ARTIK DİYEREK ELEŞTİRMEDEN DURAMIYOR NE BİLEYİM HALA FANIYIM BU FİLMİN AMA YOK YANİ OLMADI HAYIR O KADAR ÇELİŞKİ FALAN.
    5-SEN GİT 20 "ÖZEL" KİŞİNİN HAKLAYAMADIĞI DECKARD'I BİZİM TAKIMA HAKLAT. HELAL. O INTRO İLE O OUTRO HİÇ BİRBİRİNE UYMUYOR.
    6-DRONE'IN ÜZERİNE AMBULANSLA ATLAMA SAHNESİ SAÇMAYDI
    DOM'UN DAĞDAN AŞAĞI SÜRÜP SIFIR YARA ALMASI SAÇMAYDI
    DECKARDIN İLK SAHNEDE DOMU VURMAMASI SAÇMAYDI
    DOM'UN SON SAHNEDE ISKALAMASI + DECKARDIN DA DOMU ISKALAMASI HARD SAÇMAYDI
    DOMUN CANLANMASI
    OTOBÜSTEN KURTULMA SAHNESİ NEYSE HADİ ONUN YİNE BİR İHTİMALİ VAR AMA PAUL WALKER'I ARABADAN ATMAYAN RUS AJANI VE O AJANA BİR KERE DÖNÜP ARKASINI BAKAN EVET SADECE BİR KERE BAKAN OTOBÜS ŞÖFÖRÜ SAÇMAYDI.
    GODS EYE'IN TEK FAİLİ MASKE TAKMAYI AKIL EDEMEYEN TAKIMA DA HELAL OLSUN. O KADAR ŞEY YAPIP TEK MASKE TAKAMAMAK.
    O FERRARİYİ KALDIRAN DOMİNİC. HELAL.
    O FERRARİNİN ŞEYİNİ ÖNCE ALTTAN SÖKMEYİ DENEMEK SONRA ÜSTTEN SÖKEBİLMEK.
    HERŞEYİ ANLADIM FREN NASIL TUTMUYOR BİRİ AÇIKLASIN YA.
    MICHELLE RODRİGUEZ
    7-NE BİLEYİM YA TOKYO DRİFTE AİT SADECE 1 SAHNE ÇEKMEK 1 YA SADECE 1, NE BU YANİ O YARIŞI BİLE GÖREMEDİK @Mickey Goldmill
    8- ÜZGÜNÜM DOSTLAR. SADECE ÜZGÜNÜM BİLİN.
    9- SON SAHNEYE GELİRSEK, GERÇEKTEN ANLAMLIYDI. PAUL WALKER'IN SERİ DIŞINDA KÖTÜ BİR OYUNCU OLMASINA RAĞMEN O SERİDE GÖZLERİMİ DOLDURDU. KIZ ARKADAŞIM İSE CAYIR CAYIR AĞLADI KIYAMADIM... GÜZEL PLANLAMIŞLAR, KEŞKE OLMASAYDI ÖYLE BİR OLAY. HEM BİZLERİN HEM DE ASIL PW'IN KARDEŞİNİN YAŞADIĞI TRAJEDİ ÇOK AĞIR HEPİMİZİN TEKRAR BAŞI SAĞOLSUN

• Film İçin Yaklaşık 230 Araba Parçalanmış.

Kaynak:http://comicbook.com/2015/04/07/230-cars-were-destroyed-in-the-making-of-furious-7

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekofreezy -- 7 Nisan 2015; 23:56:51 >

• @zUbE
    Konu başlığına niye Paul Walker'ın adını yazmadım?Statham yan rolde olduğu halde var onun adı yok?
  • ekofreezy kullanıcısına yanıt
    Yazık olmuş
  • Bi filmden bu kadar etkileneceğimi düşünmezdim ama o son sahnede gözyaşlarımı tutamadım. Muhteşem bir veda olmuş.. For Paul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Evet filme dün gittim, bugün bilgisayarı açtım. Foruma girdim ilk olarak bu film hakkında yorum yapayım.

1-NATHALİE KELLEY NEREDE HANİ NEREDE? LUKAS BLACK'İ KOYA KOYA O SAHNEYE Mİ KOYDUN JAMES WAN. BİR DE YALAN SÖYLETTİRİYOR SHAN'A DİYOR Kİ KAZA YERİNDE BULDUK. TABİ CANIM ORADAN KAÇARAK METROYA GİRMEDİNİZ ZATEN BABANIN EVİNDE OLAYLAR OLMADI!
    3-BASTIM 6YI. HİÇ ACIMADIM. O KADAR TRAİLER İZLEDİK O KADAR BEKLEDİK O KADAR KAFAYI YEDİK WAY TO THE FURİOUS'TA COŞTUK AMA OMADI JAMES WAN. OLMADI DOSTUM. YA DA SENARYOYU YAZAN HER KİMSE ARTIK. 6. FİLMİ ÖYLE BAĞLAMAK KİMSENİN AKLINA GELMEZDİ KABUL, AMA BE DOSTUM BU KADAR FIRSATI DA TEPMEK...
    4-BİR YANIM FAN OLARAK ÇOK GÜZEL FİLMDİ DİYOR, PAUL WALKERI İLK VE VEDA SAHNELERİNDE GÖRDÜĞÜMDE AĞLIYOR AMA BİR YANIM DA YOK ARTIK DİYEREK ELEŞTİRMEDEN DURAMIYOR NE BİLEYİM HALA FANIYIM BU FİLMİN AMA YOK YANİ OLMADI HAYIR O KADAR ÇELİŞKİ FALAN.
    5-SEN GİT 20 "ÖZEL" KİŞİNİN HAKLAYAMADIĞI DECKARD'I BİZİM TAKIMA HAKLAT. HELAL. O INTRO İLE O OUTRO HİÇ BİRBİRİNE UYMUYOR.
    DOMUN CANLANMASI
    OTOBÜSTEN KURTULMA SAHNESİ NEYSE HADİ ONUN YİNE BİR İHTİMALİ VAR AMA PAUL WALKER'I ARABADAN ATMAYAN RUS AJANI VE O AJANA BİR KERE DÖNÜP ARKASINI BAKAN EVET SADECE BİR KERE BAKAN OTOBÜS ŞÖFÖRÜ SAÇMAYDI.
    GODS EYE'IN TEK FAİLİ MASKE TAKMAYI AKIL EDEMEYEN TAKIMA DA HELAL OLSUN. O KADAR ŞEY YAPIP TEK MASKE TAKAMAMAK.
    MICHELLE RODRİGUEZ
    7-NE BİLEYİM YA TOKYO DRİFTE AİT SADECE 1 SAHNE ÇEKMEK 1 YA SADECE 1, NE BU YANİ O YARIŞI BİLE GÖREMEDİK @Mickey Goldmill
    9- SON SAHNEYE GELİRSEK, GERÇEKTEN ANLAMLIYDI. PAUL WALKER'IN SERİ DIŞINDA KÖTÜ BİR OYUNCU OLMASINA RAĞMEN O SERİDE GÖZLERİMİ DOLDURDU. KIZ ARKADAŞIM İSE CAYIR CAYIR AĞLADI KIYAMADIM... GÜZEL PLANLAMIŞLAR, KEŞKE OLMASAYDI ÖYLE BİR OLAY. HEM BİZLERİN HEM DE ASIL PW'IN KARDEŞİNİN YAŞADIĞI TRAJEDİ ÇOK AĞIR HEPİMİZİN TEKRAR BAŞI SAĞOLSUN

Filmi nerenle izledin kardeş ? Dom ferrariyi falan kaldırmıyor. Sen onu ferrari mi sandın ? Araba tutkunu biri olarak film on numara yfdı. İlk serisinden beri sinemada izlerim. Geleneği gene bozmadım. Nasip kısmet olursa 10 a kadar sinemada izliyicem.

• Bu arada akım başlatalım beyler. Ben orjinal fan sayfalarına bile 8. Film tokyo drift 2 olsun tarzı mesajlar yazıyorum. İnanırsak başarırız. Tokyo drift 2 algısını oluşturmamız lazım.

• Nasıl saçmalarız konusunda zirve yaptılar gerçekten, 5.film dengeyi iyi tutturmuştu, filmdeki diyaloglar ise tam tersine oldukça kaliteliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Evet filme dün gittim, bugün bilgisayarı açtım. Foruma girdim ilk olarak bu film hakkında yorum yapayım.

DOMUN CANLANMASI
    MICHELLE RODRİGUEZ

Filmi nerenle izledin kardeş ? Dom ferrariyi falan kaldırmıyor. Sen onu ferrari mi sandın ? Araba tutkunu biri olarak film on numara yfdı. İlk serisinden beri sinemada izlerim. Geleneği gene bozmadım. Nasip kısmet olursa 10 a kadar sinemada izliyicem.

Markası farklı mıydı bilmiyorum, kırmızı spor araba işte ferrari değil mi? Merak etme fragmanı senden fazla izlemişimdir çok duygulandım, çok güldüm ama bilmiyorum çok arada kaldım. Paul walker şarkısını da 5-6.ya dinliyorum...

• ekofreezy kullanıcısına yanıt

Eşyaları verdiği sahne yeni, tüm sahneler eski değil. Ah nathalie ya bir çıkmadı filmde...
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.