Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhabalar bende film ile ilgili kısacık görüşlerimi bildireyim
    En sevdiğim serilerdendir FF.İlk filminden beri benim gözümde yeri hep aynıdır.Filmde yansıttıkları aile havasıda sadece onlar arasında değil bizim aramızda bile kurulmuştu.Serinin 7. halkasına gelirsek,en sevdiğim 3 oyuncudan biri olan Paul Walker'in kaybının filme hiç yansımadığını söyleyeyim.Ama Paul Walker üzerinden prim yapmak gibi bir niyetleride yoktu hiçkimsenin neyse bu konuya dönmeden filmde keşke hiç koymasaydınız dediğim Sean sahnesinden önce serinin en iyi soundtracklarından six daysı koyup bizi geçmişe götürmeleri gibi serinin sıkı fanları için güzel ve ince detaylar vardı.Hikayeye girmeyeceğim ama jason statham'ı tek başına görmeyi daha çok isterdim,böyle olunca sadece ekibin bir üyesini öldüren adam oldu gözümüzde ama yinede Allah var filme yüzde yüz hareketlilik ve canlılık kattı . Evet film güzel ama harbi acı bir kaybımız var ama layığıyla anılmış.hayatımda hiç bir filmde veya bu tarz bir olaya ağlamadım.Hele bi Wiz Khalifa şarkısına ağlayacağım hiç alıma gelmezdi.Paul Walker'ı öldürmemeleri artı bir puan.Ve o son sahne.Vedasız gidebileceğini mi sandın dedi ve gözlerim harbi doldu.O flashbackler girip müzik yükselince hıçkıra hıçkıra ağladım.Sonra bi baktım yalnız deilim,herkes ağlıyor.Onu bu denli güzel andıkları için birkez daha tebrik ediyorum Universal'ı

• Sonunda duygulandık vay be
  • Hasılat çok iyi gidiyor umarım devamı gelir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekofreezy -- 7 Nisan 2015; 15:50:39 >
  • Sınavlar falan çıkınca hafta sonu gidemedim ama bu haftaiçi veya haftasonu artık kesin gideceğim Vizyondan ne zaman kalkar tahminen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film bugün izledim,beğenip beğenmemek arasında kaldım

Serinin en iyi film bence kesinlikle değil ama kötüydü asla diyemem

Aslında serinin yarış filmi tarzından aksiyon filmi tarzına dönüşmesi herkesin aksine beni seriye daha fazla bağladı diyebilirim

Seri devam edecek deniyor etsin de lakin benim serinin devamı ile ilgili düşüncem şu:

As kadronun git gide dağılması seriyi kötü etkileyecekmiş gibi hissediyorum Han ve Gisele filmde öldüler Paul abimizde malum toprağı bol olsun, ama ne olursa olsun her filme yeni düşman eklemek yerine gelecek filmlerde düşman olarak Shaw kardeşler üzerinden hikaye kurmak daha mantıklı geliyor bana

Bu arada filmde after credits sahnesi var mıydı? Ben film biter bitmez ayrıldım salondan,izleyen varsa bana yazabilirler mi?

• Gelecekte ''ya ben bu adamın ilk çıktığı filmi biliyorum'' deme şansımın olmadığı, sevdiğim bir oyuncunun son filmini seyretmiş ve gerçekten gözlerim dolu dolu olarak çıktım sinemadan. Huzur içinde yatsın.
  • Dvd'si cikar cikmaz alacagim bekliyorum. Hatta hic imax izlemedim gidip imax salonda da izleyecegim.

• beyler perşembe günü arkadaşlar gitmeyi düşünüyoruz fakat sadece türkçe dublaj olanı var dublajı nasıl filmin iyi midir aceba 2-3 senedir nerdeyse hiç dublaj film izlemedim çok kötü geliyo dublajlar gidilir mi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

beyler perşembe günü arkadaşlar gitmeyi düşünüyoruz fakat sadece türkçe dublaj olanı var dublajı nasıl filmin iyi midir aceba 2-3 senedir nerdeyse hiç dublaj film izlemedim çok kötü geliyo dublajlar gidilir mi sizce ?

Biz imax'e gitmeyi planlıyorduk . Bir aksilik yuzunden dublaj gitmek zorunda kaldik ama dublaj hic rahatsiz etmedi yani guzeldi :)

ha cok cok iyi demem ama senide rahatsiz eder de demem . Yani normal film ve oyunculara uymuş . Rahatca izleyebilirsin .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

beyler perşembe günü arkadaşlar gitmeyi düşünüyoruz fakat sadece türkçe dublaj olanı var dublajı nasıl filmin iyi midir aceba 2-3 senedir nerdeyse hiç dublaj film izlemedim çok kötü geliyo dublajlar gidilir mi sizce ?

Biz imax'e gitmeyi planlıyorduk . Bir aksilik yuzunden dublaj gitmek zorunda kaldik ama dublaj hic rahatsiz etmedi yani guzeldi :)

ha cok cok iyi demem ama senide rahatsiz eder de demem . Yani normal film ve oyunculara uymuş . Rahatca izleyebilirsin .

https://www.youtube.com/watch?v=o2hqZeVRxzo

burdaki sesle aynı ses mi aceba ?

• Arkadaşlar bir soundtrack soracağım.

filmin başında Letty ile yarış savaşlarına giriyorlar hani yarış başlayacan kadar bir müzik çalıyor? acayip beğendim nedir acaba bunun adı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DneBandim -- 7 Nisan 2015; 17:51:46 >
  • Yeni izledim genel olarak beğendim

Filmde aksiyon hiç durmuyor bu açıkcası bir yerden sonra yoruyor, ama neyseki aksiyonlar kaliteliydi, Dom'un sağa sola uçması ve o kadar dayaktan sonra burnu bile kanamaması dışında. Arabalarda çok sağlamdı keşke en azından Veyron'da parçalansaydı. Filmi geçelim son kısma gelelim aksiyon bitmiş, sahilde oturuyolar, başladı 2 3 tip çıkmaya filmden bari sonunu izleseydin be derken, Dom konuşmaya başladı Paul için bu arada herkes çıkmaya başladı. Yav hadi filme saygınız yok emeğe saygınız olsun bari. Adam arkadaşına bir nevi veda ediyor o son sahnede ben bile duygulandım(ki normalde duygulanmam filmlerde.) Paul Walker'ı yıllardır tanıyorum son kere görmüşüm bir nevi veda ediyolar ben kötü oldum. Son olarak Paul Walker nasıl cgi yapılmış öyle hiç farketmedim, tam olarak filmin neresinde başlıyor cgi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Yeni izledim genel olarak beğendim

Filmde aksiyon hiç durmuyor bu açıkcası bir yerden sonra yoruyor, ama neyseki aksiyonlar kaliteliydi, Dom'un sağa sola uçması ve o kadar dayaktan sonra burnu bile kanamaması dışında. Arabalarda çok sağlamdı keşke en azından Veyron'da parçalansaydı. Filmi geçelim son kısma gelelim aksiyon bitmiş, sahilde oturuyolar, başladı 2 3 tip çıkmaya filmden bari sonunu izleseydin be derken, Dom konuşmaya başladı Paul için bu arada herkes çıkmaya başladı. Yav hadi filme saygınız yok emeğe saygınız olsun bari. Adam arkadaşına bir nevi veda ediyor o son sahnede ben bile duygulandım(ki normalde duygulanmam filmlerde.) Paul Walker'ı yıllardır tanıyorum son kere görmüşüm bir nevi veda ediyolar ben kötü oldum. Son olarak Paul Walker nasıl cgi yapılmış öyle hiç farketmedim, tam olarak filmin neresinde başlıyor cgi?

Emege saygisizliktan baska bir sey degil bu. Madem begenmedin adam gibi bekle izleme. Kimseyi rahatsiz etme. Bu olay ben izlerkende oldu son sahil sahnesinde kalkip cikmaya basladilar. Dedim yaziklar olsun. Adami sevmeyen saygi gostermeyen kesim bunlar. Turk insaninda ne emege saygi var ne de film izleme ahlaki. Spoiler tusu yok. Soyle soyleyeyim. Sahil kismindan sonrasi.

• Bu arada artık yarış yapması saçma olur ekibin, hani diyorsunuzya eski filmlerdeki gibi yarış yok. Adamlar zaten son 2 3 filmdir paraya doydu yarışması için gerekce yok, anca kişisel intikamlar için hayatlarını tehlikeye atarlar. Bende isterim Tokyo Drift 2 gibi bir film ama bu ekipten çıkmaz artık.

Özellikle film Tokyo'da başladığı için baya sağlam modifiyeli araçlar bekledim bir kaç Nissan'la drift yapılsa iyi olurdu. Ama dediğim gibi yarışmaları için sebeb yok artık.
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Kısaca insanımız bu olay Almanya yada Hollanda gibi medeni yerlerde olmazdı. Adam ölmüş yahu filmin son kısmı ona adanmış otur izle izleyesin yoksa benim dikkatimi bari dağıtma. Bokmu var bu telefonlarda anında kalkar kalkmaz ışığını açacak. Adam akıllı duygu yüklü bir sahne izletmediler.
  • bugün marmara park a gittim filmi imaxta izledim hiç memnun kalmadım genelde görüntü bulanık gibiydi arada sabit sehnelerde netleşiyordu film 2d diye belki ondandır
    diye düşündüm ama filmin hepsinde aynı olunca salonda sorun oldugunu düşünmeye başladım imaxı herkes çok övüyordu tavsiye ediyor ama bu iş işletmede bitiyor dandik malzeme ve cihazlar kullanırsa imax bile kalitesini gösteremez ses olarak iyi gibiydi perde boyutu büyüktü ortada oturdugum için güzel izledim altyazı boyutu büyüktü
    herkes rahatlıkla okuyabilirdi filme gelecek olursak ben beğendim güzel olmuş siyah adam beni çok güldürdü o kişide güzel rol yapıyor paulu görünce üzüldüm son kez görmek kötü oldu jason rolunu yine iyi yapmış oyuncugunu beğendim dwayne rolu azaltılmış filmde fazla görülmedi kıvırcık saçlı kız idare eder devam filmi gelirse
    herkes yine izler 7.filmin çok izlenme ve hasılatın sebebi paulun ölmesinden kaynaklanıyor herkes sonkez görmek ve filmi izlemek için gidiyor bakalım diğer filmde
    neler olacak

• Gösterimden ne zaman kalkar arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Arkadaşlar bir soundtrack soracağım.

filmin başında Letty ile yarış savaşlarına giriyorlar hani yarış başlayacan kadar bir müzik çalıyor? acayip beğendim nedir acaba bunun adı?

Blast off- David Guetta. Bu mu?

• Bende dün gittim filme tatmin etti beni birkaç eksi söylemek gerekirse
    5-6 ya göre sönük kaldı biraz aksiyonda
    Hele seanı öyle 30 saniye hayal etmemiştim ekipe girer zannettim hele hele o efsanevi yarışı bekledim
    Yönetmen değişmememiliydi umarım 8 de eski yönetmen gelir etkisini baya hissettirmiş
    Ama bunların hepsini silen bir madde var oda son 3 dk sinemada bu kadar duygulanmamıştım hiç hepsi gerçek içinden gelerek bir konuşma yapıp uğurlamış yavaşca araba sürmeleri dom un veda konuşması ve yolların ayrılması kötü oldum baya onu bir daha görememek çok kötü olucak

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.