Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende çince altyazılı seyrettim ama inanın zerre kadar rahatsız etmedi. Zaten çince altyazı seri şekilde çıkmıyor. Korsan çince altyazı sanırım. Türkçe altyazıda siyah bantlardaydı. Görüntüde ciddi ciddi iyiydi, orjinal bluray beklemeye gerek yok.

Arkadaşlar bu film hızlı ve öfkeli filmi değil. Bildiğin başka bir film olmuş. Ajanlar, son model arabalar, sokak yarışçılarının profenyonel katilleri dövüşte yenmesi. Biraz daha uğraşsalardı "görevimiz tehlike" filmine benzetebilirlerdi. Filmin en büyük artısı Jason Statham kesinlikle. Rolüne mükemmel oturmuş. Hep iyi adam rolünde görürdüm ama kötü adam rolünede çok yakışmış. Hele hele filmin ilk sahnesi mükemmeldi. Son sahnesine kadar zaten bir saniye olsun durmadı film. Sürekli aksiyon, macera, ajanlar, pahalı arabalar, dövüş sahneleri... Dominic ve ekibi yapılamayacak şeyleri yapıyorlar ama bunlar sadece basit sokak yarışçıları. Karşılarına çıkan herkesi alt etmesini kolayca beceriyorlar. Dwayne Johnson abimiz azda olsa görünüyor. Göründüğü sahnelerde filmide sırtlıyor. Paul Walker ın son sahneside çok iyiydi. Üzüldüm açıkcası.

Yıllardır beklediğim "tokyo yarışı" filmiyle bağlantısı bildiğin rezillik ama. Eminim ellerinden gelse tokyo yarışı ile olan kısmı direk silerlerdi. Hatta 3. filmin müziğini duydum tamam dediğim sağlam bir yarış seyrederim dedim. 3 saniye konuşmayla geçiştirdiler. Dağ ve gökdelen sahneleri çok iyiydi.

Hızlı ve öfkeli filmi değilde başka bir film bu. Jason ve Dwayne abilerimiz filme çok yakışmış. Yine tekrarlıyorum dom un ekibi sokak yarışçıları, ajan değil. Bir dünya mantık hatası var, ama görmezden geliyorum hepsinide.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bende çince altyazılı seyrettim ama inanın zerre kadar rahatsız etmedi. Zaten çince altyazı seri şekilde çıkmıyor. Korsan çince altyazı sanırım. Türkçe altyazıda siyah bantlardaydı. Görüntüde ciddi ciddi iyiydi, orjinal bluray beklemeye gerek yok.

Arkadaşlar bu film hızlı ve öfkeli filmi değil. Bildiğin başka bir film olmuş. Ajanlar, son model arabalar, sokak yarışçılarının profenyonel katilleri dövüşte yenmesi. Biraz daha uğraşsalardı "görevimiz tehlike" filmine benzetebilirlerdi. Filmin en büyük artısı Jason Statham kesinlikle. Rolüne mükemmel oturmuş. Hep iyi adam rolünde görürdüm ama kötü adam rolünede çok yakışmış. Hele hele filmin ilk sahnesi mükemmeldi. Son sahnesine kadar zaten bir saniye olsun durmadı film. Sürekli aksiyon, macera, ajanlar, pahalı arabalar, dövüş sahneleri... Dominic ve ekibi yapılamayacak şeyleri yapıyorlar ama bunlar sadece basit sokak yarışçıları. Karşılarına çıkan herkesi alt etmesini kolayca beceriyorlar. Dwayne Johnson abimiz azda olsa görünüyor. Göründüğü sahnelerde filmide sırtlıyor. Paul Walker ın son sahneside çok iyiydi. Üzüldüm açıkcası.

Yıllardır beklediğim "tokyo yarışı" filmiyle bağlantısı bildiğin rezillik ama. Eminim ellerinden gelse tokyo yarışı ile olan kısmı direk silerlerdi. Hatta 3. filmin müziğini duydum tamam dediğim sağlam bir yarış seyrederim dedim. 3 saniye konuşmayla geçiştirdiler. Dağ ve gökdelen sahneleri çok iyiydi.

Hızlı ve öfkeli filmi değilde başka bir film bu. Jason ve Dwayne abilerimiz filme çok yakışmış. Yine tekrarlıyorum dom un ekibi sokak yarışçıları, ajan değil. Bir dünya mantık hatası var, ama görmezden geliyorum hepsinide.

Biz de ailecek izledik filmi az önce O 5 gb'lık rarbg sürümünü indirdim, 1080p. Şu an bulunabilecek en iyi ses ve görüntü kalitesini sunuyor demiş indiren ve paylaşanlar. Hemen çöktüm o sürüme. Dediğin gibi görüntü belki harbi 1080p kalitesinde olmasa bile çok minik kalite farkları vardı. Sesin ara sıra git gel yapması dışında bir sorunu yoktu.

Bu filmi yarışları için değil de aksiyonu için izlediğimden ötürü 5. ve 6. filmleriyle birlikte 7. filmi de sevdim. Aksiyonda abartı bu seride hep vardı bu filmde bir tık daha yukarı çekmişler bu abartıyı. Ben de bunu bekliyordum açıkçası. Zira işin içinde Jason Statham vardı. Aksiyon konusunda gram şüphem yoktu. Soluksuz izledik ve doyamadık. Jason'ı aksiyonlarda uzun zamandır görmüyordum böyle aktif bir şekilde. Bir de genelde iyi tarafta olduğundan hep kazanırdı, adamın dayak yediğini hatırlamıyorum ama bu filmde epey dövdüler ama epey de zorladı bizimkileri. Jason rolünün hakkını vermiş zor adamı çok iyi oynamış. Bu adamın olduğu her sahneden haz aldım o kadar diyim. Filmde saçmalık arayan arkadaşlara diyeceğim şu; bence izlemeyin. Zira film zaten önceki filmlerinde de olduğu gibi saçmalık ve abartılarla dolu. Yani izlemeden önce bunu bir önkabul olarak görün. Hani tüm seri mantıklı ve gerçekçiydi de bir bu filmde bozdular gibi bir durum yok. Bu filmin tarzı bu. Böyle düşünürseniz filmden zevk alırsınız.

O kadar ki
    Şu akıllı Drone'un, araçları ve kuleyi füze manyağı yaparken aldığım hazzı anlatamam. Sanki Twisted Metal oynuyor gibiydim. Hep içimden diyordum inşallah şu klasik oyalanma sahnesini yapmamışlardır. Hani hedefe kilitlendiği an füzeyi gönderir, mal gibi oyalanmazlar diye. Aynen öyle oldu. Adam hedefe kilitlendiği an füzeyi gönderiyor. Sanki tetikte ben varım da ben basıyorum gibi hissettim.

Filmde bizim maymun adamı görmek de beni sevindirdi. O da az çok aksiyona katkı şağlamış. Açıkçası onun ya da Jason'ın bizim Paul'u öldürmesini bekledim ama ikisi de olmadı. Dedim madem Paul artık hayatta değil ve madem bu seri 9'a kadar devam edecek o zaman bu adamı bu filmden öldürerek çıkarabilirler. Neticede karşı tarafta da Jason gibi harcanamayacak derecede değerli bir karakter var. Ki filmin sonunda gördük ki ölmemiş, bu adamı sonraki filmlerde görürüz. Biri zaten gidecek bence gerçekçi olsun diye bizim Paul'u öldürebilirlerdi ama beklediğim gibi olmadı. Veya bir kaza, bir patlama, bir talihsizlik olur da bizim Paul gider dedim olmadı. Filmin sonunda gördük, ailesiyle birlikte oldu falan. Ben daha önceki filmlerden pek bir şey hatırlamıyorum ancak Paul senaryo gereği neden filmden çıkmış oldu? Artık onun bakmakla yükümlü olduğu bir ailesi var da aksiyondan, silahtan, patlamalardan elini eteğini çekmiş mi oldu şimdi? Adam filme göre ölmediğine göre? Bu arada o son sahnedeki gülen yüzlü Paul Walker tamamen cgi idi değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Mayıs 2015; 1:15:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bluray versiyonu çıktımı bunun ne zaman çıkar bende bir kere daha izlemek istiyorum ama kaliteli olsun yani orjinal disk versiyonu çıkmasını bekliyorum ama çıktımı çıkmadımı bilmioyrum
  • Herkese merhaba arkadaşlar malum paul walker şuan filmi izliyorum vefat ettikten sonra kardeşi ve bilgisayar ne zmn hangi sahnede giriyor merak ettim sormak istedim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Herkese merhaba arkadaşlar malum paul walker şuan filmi izliyorum vefat ettikten sonra kardeşi ve bilgisayar ne zmn hangi sahnede giriyor merak ettim sormak istedim size.

Galiba o son sahnede araç içinde güldüğü sahne olduğu gibi CGI efekt. Onun dışında belki filmin sonlarında yüzünün net görünmediği yerlerde de kardeşini kullanmış olabilirler. Bunlar benim tahminlerim tabi. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Ayrıca birkaç mesaj yukarda bir soru daha sormuştum ben ama filmi şu sıralarda izleyen pek yok galiba.

• Film çok iyiydi. Aksiyon olarak herşeyden vardı; Arabalı sahneler, yakın dövüş sahneleri ve atmalı patlamalı bolca sahne.

Kurt Russell filme bambaşka bir tat katmış ama özellikle Tony Jaa'yı süper düşünmüşler, bu filmdede resmen şov yaptı. Statham için birşey söylemeye gerek yok zaten bu filmlerin adamı.

Finale yakışacak bir filmdi inşallah artık daha fazla zorlamazlar.
  • Çıkarsada 8.film uzun bir süre çıkacağını düşünmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Çıkarsada 8.film uzun bir süre çıkacağını düşünmem

14 Nisan 2017'de çıkıyor 8. film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin gişesi çok iyi.Böyle giderse 10.-12. filme kadar yolu var. (Worldwide: $1,467,816,615 )
    Güzel bir kadrosu var tam bir aksiyon filmi.Abartı yerleri var ama çok da takılmamak gerek.
    Paul Walker'ın kardeşlerinin oynadığı yerleri bende merak ettim filmi izlerken anlamaya çalıştım.Sadece son sahnede CGI tekniğini kullandıklarını anladım.Başka nerelerde var merak ettim.
  • Dodge kullanıcısına yanıt
    Brian' ın kumsalda çocuğu ve mia ile olan sahnesinde de cgi var hocam
  • Malum yerlerden dublajlı halini izleyeyim dedim de dublajlı hali gerçekten kötüymüş.
  • Filmin yaptığı çoğu abartı aksiyon sahnesini ve diyalogları, komedi filmlerinin dalga geçmek için kullandığı tarzda bana kalırsa. Bende öyle filmde gerçekçilik arayan biri değilim ama normal insan bunlar dedikten sonra yaptıkları sanki küçük bir çocuğun fantezisiymiş gibi şeylerdi. İlk başlarda aksiyon sahnelerini izlemekten keyif alırken daha sonra 'artık bir şekilde çözerler, yaparlar' mantığına girdim ve Transformers'a dönüştü aksiyon aşırı derecede sıkılmaya başladım. Bunlar benim fikrim tabi ki, beğenenlere de bir şey deme hakkım yok zaten.
  • Son sahne dışında hayal kırıklığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet ötesi bir film. Transformers bile bundan daha iyi, bunun komedi versiyonunu çıkardılar ama bence hiç gerek yok filmin kendisi komedi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Filmin gişesi çok iyi.Böyle giderse 10.-12. filme kadar yolu var. (Worldwide: $1,467,816,615 )
    Güzel bir kadrosu var tam bir aksiyon filmi.Abartı yerleri var ama çok da takılmamak gerek.
    Paul Walker'ın kardeşlerinin oynadığı yerleri bende merak ettim filmi izlerken anlamaya çalıştım.Sadece son sahnede CGI tekniğini kullandıklarını anladım.Başka nerelerde var merak ettim.

Abu dhabi'de arabayla binalardan binalaya atlarken dom ve brian . En son binaya geldiklerinde frenlee tutmuyor ve brian atliyor sonrasinda en son dom atliyor ama yuvarlaniyorlar baya tam binadan dusucekken ucu ucuna tutunuyor ve sadece arac dusuyor . Sonra dom brian'a dönerek " Hala kursunlari özlüyormusun Brian ? " diyor

O anda brian'i gosteriyorlar . Bak o ara yuzune oda CGI tam oturmamis hatta sonra sahne geciyor

• Arkadaşlar seri devam edecek mi bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Arkadaşlar seri devam edecek mi bir bilgisi olan var mı?

14 Nisan 2017'de çıkıyor 8. film. Bir kaç mesaj önce de yazmıştım hocam.
  • Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Teşekkür ederim hocam.

Rica ederim hocam.

Devam filmi çıksın diyenlerden misiniz?
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hocam Jason Statham'ın filme kattığı tat muazzamdı. Hem rolünün hakkını çok iyi vermiş hemde böyle zorlu kötü adam karakterine cuk diye uyan bir tarzı var bazen eleştirsekte Statham tartışmasız aksiyon filmlerinin sağlam isimlerinden.

Tony Jaa'da çok iyi düşünülmüş özellikle yakın dövüş sahneleri ile filmi başka bir yöne çektiğini düşünüyorum.

Shaw kardeşlerin şuan için ikiside hayatta. Luke Evans, Jason'ı hapisten kurtarır ve yine intikam peşine düşebilirler.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.