Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • torrente ne zaman düşerki 2. defa izlemeyi düşünüyorum
  • İzledigim en iyi trailerlardan biri her gun acip izliyorum ama filmi izledim ayni hissi yasayamadim 2. defa izlemeden detayli bir elestiri yapmak mumkun degil ama genel olarak yazarsam:

Fast and Furious serisi 1-2-3-4 5-6 ve 7 diye ayrildi araba yarislarindan araba savaslarina gecti yani aksiyon eklenince boyle oldu olmasida gerekliydi ama 7. filmde yaris namina bir sey yok aksiyon olaylarina gelirsek 5 ve 6 filmde ki aksiyonda yok owen shaw deckerd shaw a daha agir basti zaten olmedi hapise attilar bi tane hacker kiz girdi devreye sonra baska bir dusman girdi tanrinin gozu Hobbs desen tum film yatti cozemedim ben dedigim gibi 2. defa izleyip mantikli elestiri yapmak daha mumkun ama suanda gozumde 5 ve 6 nin gerisinde Paul Walker icin yapilan sahne tum Walker sevenlerini sevindirdi arka planda ki sarkiyida unutmayalim o da cok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

torrente ne zaman düşerki 2. defa izlemeyi düşünüyorum

Ben de ayda bir kere izlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahmini ne zamana düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

tahmini ne zamana düşer

Ben torrent ten indirmeyeceğim Türkçe dublajı gelince film sitelerinden indireceğim.

• Film vizyona gireli (3 Nisan) tam 1 ay oldu ve şu anki hasılat 1 milyar 431 milyon dolar. Tüm zamanların en yüksek hasılatlı 4. filmi

See You Again ise YouTube'da sadece 1 ayda 204 milyon izlenmeye ulaştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Bangalter

Film vizyona gireli (3 Nisan) tam 1 ay oldu ve şu anki hasılat 1 milyar 431 milyon dolar. Tüm zamanların en yüksek hasılatlı 4. filmi

See You Again ise YouTube'da sadece 1 ayda 204 milyon izlenmeye ulaştı.

Süper hasılat ama bir sonraki film bunun yarısını zor görür.

• İzlenebilecek sürümler çıktı

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson
  • Filmde bazı uçuk kaçık sahneler var her seride biraz daha artıyordu bundada baya var. Bu sahneler sanki biraz abartılıyor gibi biraz daha olağan gidilse iyi olurdu.
    ayrıca izlemek için TR dublajda ses line ama görüntü HD, Altyazılı severler için 1080p kalitehttp://www.hdfilmifullizle.com.tr/hizli-ve-ofkeli-7-full-hd-izle.html
  • Michael Jai White bu adam filmde hangi rolde oynadı ben hatırlamıyorum. Birde brianla dövüşen oyuncu Tonyy jaa mıydı?
  • 1080p web-dl sürümleri çıktı Altyazısı da çıkmış akşama şenlik var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

İzlenebilecek sürümler çıktı

Hocam ben indirdim ama gomulu film icinde çince altyazi var sanirim. Tr altyasi atinca cakisiyor altli ustlu. O gomulu cince alt yazi nasil kaldiririz?

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

İzlenebilecek sürümler çıktı

Hocam ben indirdim ama gomulu film icinde çince altyazi var sanirim. Tr altyasi atinca cakisiyor altli ustlu. O gomulu cince alt yazi nasil kaldiririz?

Alyazı her bir film karesine bir resim gibi işlendiği için kaldıramazsın. Tabi bakmadım. Hardsub yazıyor değil mi? Hardsub yazıyorsa ya da mediainfo uygulamasıyla film dosyasının içine baktığında altyazı dosyası ayrıca görünmüyorsa o altyazıyı kaldıramazsın. Sebebini yazdığım ilk cümlede açıklamıştım.

• Paul'un ölümü ajitasyon için kullanılmış diyenler. Ulan adamlar Paul'un ölümü üzerine filmi kaldırma kararı aldılar. Çekilen sahneler umurlarında bile değildi. Ama senarist Paul bir yerlerde bizi izliyor ve duyuyor. O bizim devam etmemizi isterdi diyerek büyük bir film yaptılar. Oyuncular iyi , Yönetmen James Wan Korku filmini attı geldi. Siz daha ne diyorsunuz.
    En iyi filmlerden biri tamam filmde het şey yok ama aksiyon türünde izlediğim en iyi film. Zaten Jason Statham aksiyona yeni bir soluk getirdi. Saçma sapan konuşmamanız dileğiyle bunlar benim görüşlerim.

• arkham92 kullanıcısına yanıt
    Çakışıyorsa alt yazıyı biraz yukarı alabilirsi sanırım. O çince altyazılar fazla etkilemiyor. Zaten web-dl sürümleri çıkmış olmadı ondan indirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athn

Çakışıyorsa alt yazıyı biraz yukarı alabilirsi sanırım. O çince altyazılar fazla etkilemiyor. Zaten web-dl sürümleri çıkmış olmadı ondan indirirsin.

WEB-DL henüz çıkmadı hocam WebRip çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Filmin hasılatı müthiş. $1,348.9 hasılatla Harry Potter' ın son filminide geçip 4. sıraya yükseldi. Ama orada dursun sırada Avengers var

Hakettiler ama bu bir gerçek

Hak mı ettiler? Paul yaşasaydı bu film bunun yarısı bile yapamazdı.

Fan harici insanların gitmek için 2 nedeni vardı

1. Hadi filme gidelim ne varmış Öfkeli 7 oo akarız.
    2. Oha bu ölen adamın filmi kesin gidelim.

Yarısını bile yapamaz mıydı

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Filmin hasılatı müthiş. $1,348.9 hasılatla Harry Potter' ın son filminide geçip 4. sıraya yükseldi. Ama orada dursun sırada Avengers var

Hakettiler ama bu bir gerçek

Hak mı ettiler? Paul yaşasaydı bu film bunun yarısı bile yapamazdı.

Fan harici insanların gitmek için 2 nedeni vardı

1. Hadi filme gidelim ne varmış Öfkeli 7 oo akarız.
    2. Oha bu ölen adamın filmi kesin gidelim.

Yarısını bile yapamaz mıydı

/>

Yapardı çünkü millet abartı aksiyon sahneleri ve B filmi kalitesinde çocukça diyalogların üstüne araba koyunca deliriyor nedense.

• 2K kullanıcısına yanıt
    neden B kalitesinde olduğunu açıklayabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 11 Mayıs 2015; 22:43:09 >
  • bi zorrent sitesinden 1080p hdrip indirdim izledim de altyazı çöp adam gibi altyazı olsa bazı kısımlar eksik sonunda fena ağladım ama biraz adamlarda inançsızlık var adamlar hiç cennet cehennem sözünü ağzına almadı mesela cennete görüsüz ailem veya brain diye bilirdi tabi bu bi flim şimdi okdar acıtasyon duyusallıkda abartı olurdu herhalde okdar aksiyondan sonra en çok kızdığım nokda tokyo driftteki elemanlarla bişeyler yapsalardı çok güzel olurdu yarış bilgi almak için falan seri ne kdar eski flimlerden gösterip ekledimi daha bi heycanlı ve merak ediyor 8 9 10 11 de gelsin beklemedeyim
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.