Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak4242

1-2-3-4-5-6-7'yi izlemeden 8. film duyuruldu. Hayırlı olsun . İzlememekle çok şey kaçırıyor muyum arkadaşlar

Hemde ne çok şey kaçırıyorsunuz hocam. Ben ilk 5 filmi 2012 yazında izlemiştim. 6 ve 7' yi sinemada izleyebildim. Çok geç kalmadan sizde izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

Orjinal dublaj dediğiniz ne oluyor?

Orijinal dil (İngilizce) yazacaktım yanlış olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 26 Nisan 2015; 19:55:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film şuanda $1,321.5 hasılatla 5. sıraya yükseldi Harry Potter' ın son filminide geçip 4. sıraya yükselecektir. Cidden çok iyi.
  • Film serinin belki de en kotu filmiydi, araba filmi degil savas filmi olmus, Paul daha iyi bir son haketmisti... Beklentimin cok altinda kaldi film ne yazik ki...

• Film çok vasattı bence adam akıllı bi senaryo yazamamışlar parayı basıp sağı solu uçurup bişeyler yapmaya çalışmışlar

Sadece son sahnede duygulandım halada ağlayacak gibi oluyorum sonu için belki izlenir
  • O değilde kadro git gide azaldı iyice. En kalabalık ve en iyi kadro 5 teydi sonra o 2 kafadar çıktı don omar ile bonus kafa sonra 6. filmde han la giselle çıktı şimdide brian ile mia çıktı . Ee geriye aile filan kalmadı kim oynuycak ki dahada. Roman ile tej de zaten brian ın arkadaşıydı dom aile olayını bıraksın çünkü aile kalmadı ortada yeni gelende hacker çıktı sürücü kalmadı. Artık yavaş yavaş çöküşe geçebilir şu saatten sonra seri tek roman le dom la olmaz artık efsaneliği kalmadı bence
  • Filmin hasılatı müthiş. $1,348.9 hasılatla Harry Potter' ın son filminide geçip 4. sıraya yükseldi. Ama orada dursun sırada Avengers var
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

O değilde kadro git gide azaldı iyice. En kalabalık ve en iyi kadro 5 teydi sonra o 2 kafadar çıktı don omar ile bonus kafa sonra 6. filmde han la giselle çıktı şimdide brian ile mia çıktı . Ee geriye aile filan kalmadı kim oynuycak ki dahada. Roman ile tej de zaten brian ın arkadaşıydı dom aile olayını bıraksın çünkü aile kalmadı ortada yeni gelende hacker çıktı sürücü kalmadı. Artık yavaş yavaş çöküşe geçebilir şu saatten sonra seri tek roman le dom la olmaz artık efsaneliği kalmadı bence

Kesinlikle katılıyorum, ama dikkat ettiysen Producer kısmında Vin Diesel var, herif parayı kırmak için devam ettiriyor sanırım. Bana kalırsa bu seri gerçekten bitti. Mucize gerekiyor 8 9 10 için. Sean ile Neela toparlayamazlar bence. Ya da bir şekilde Han ölmedi diyecekler tekrar dahil olacak.

• Filme gideli uzun zaman oldu ama yazmamıştım bende öncelikle 5 ve 6.filmlerden sonra beklentiyi yüksek tuttuğumuzdan mı yoksa Paul Walker'ın içimizde bıraktığı hüzünden mi bilmiyorum, kendi adıma büyük ölçüde hayal kırıklığı yaşadım. Son 3 filmi sinemada izleme şansı bulduğum seride bu film sanki çok zorlama bi film gibi geldi bana ve devamının çekilmesini de istemezdim açıkçası tamam çıktığında yine gidip izleriz ama bunu burda bitirmelilerdi bence, 7. filmin sonunda da Fast Five benim için serinin en iyi filmi olarak kalmaya devam etti.Filme ilişkin olarak ise
    Paul Walker'ı son sahnede daha önce kullandığı yeşil, turuncu renklerdeki Supra'nın beyazlar içinde "Cennet"e yollanması gayet duygusaldı 6/10 filme +1 i de burdan verdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svensk8 -- 1 Mayıs 2015; 12:19:58 >

• Han bi şekilde tekrar çıksa keşke

• Sonunda izlemek nasip oldu ve biraz yorumlamak istedim,

Film adıyla da söylediği gibi furious olmuş yarışa dair hiçbir şey öncelikle bunu söyleyeyim tamamen bir savaş filmi sayılabilir.

Aksiyon olsun diye her şeyi sıraya dizmişler o geliyo burayı patlatıyo bu geliyo şurdan uçuyo şu geliyo arabayla helikoptere uçuyo

İzlemeden önce bir yorum okudum "Fast and Furious zaten hep bu şekildeydi gelmişler abartılı sahneler var diyorlar şaka mısınız?" diye
    ve hak vermiştim fakat izledikten sonra gerçekten karşı tarafa da hak verdim çünkü bizim eski FF'ler böyle değildi konu bütünlüğü vardı bir samimiyet vardı ve evet abartı sahneler vardı ama 1 tane 2 tane ağzımızı açarak izlerdik hoşumuza giderdi ama kardeş bu nedir reel düşündüğün zaman karakterlerimizin en az abartmıyorum 20 25 kere ölmesi gerekirdi hadi onu abarttın da demir sopalarla kavga edip bir kaşın bile patlamaması
    düzinelerce adamın etrafa sadece boşuna ateş ediyor olması gerçekten bir an sonra sıkıyor insanı..

Filmin sonuna gelirsek Paul Walker gibi bir adamın bu yaşta ölmesi gerçekten çok kötü eski filmleri gösterdiklerinde duygulandım harbiden çok da yakışıklı süper bir adamdı huzur içinde yatsın.

7/10

• hayati54 kullanıcısına yanıt
    Buradaki Paul gerçek Paul değil değil mi? Dublör yani.

O gülüş hiç samimi gelmedi bana. Ama tüm seriyi eklemeleri mükemmeldi sonda.

Umarım burada bitirirler 8. Filmin gerçek olmasını istemiyorum. Zirve dediğin budur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film hasilatta cosmus ben en fazla 1.2 ila 1.3 demistim bu gidisle 1.5 i gorup Avengers'i gecme ihtimali var Harry Potter i gecmis olmasi buyuk basari yalniz dikkat ederseniz ABD hasilatina bakmayin yabanci ulkelerden gelen hasilatlarla bu kadar yuksek gise elde etti TR de bile 3 milyon izlenmis 10 milyon hasilat yapmis buyuk basari Paul Walker icin bunlar deger.

• Yenilmezlerden daha fazla aksiyon doluydu. Hızlı ve öfkeliden daha fazla zevk aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Yenilmezlerden daha fazla aksiyon doluydu. Hızlı ve öfkeliden daha fazla zevk aldım.

Avengers ın kahramanları ve senaryosu var. Aksiyon konusunda da çoğu kişi avengers i seçer bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Filmin hasılatı müthiş. $1,348.9 hasılatla Harry Potter' ın son filminide geçip 4. sıraya yükseldi. Ama orada dursun sırada Avengers var

Hakettiler ama bu bir gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Filmin hasılatı müthiş. $1,348.9 hasılatla Harry Potter' ın son filminide geçip 4. sıraya yükseldi. Ama orada dursun sırada Avengers var

Hakettiler bencede. Ben böyle bir patlama yapacağını az çok tahmin etmiştim. 6. Filmin son sahnesi ve senaryoda tüm yolların bu yola çıkması bu hasılatı yarattı.

• quote:

quote:

Hak mı ettiler? Paul yaşasaydı bu film bunun yarısı bile yapamazdı.

Fan harici insanların gitmek için 2 nedeni vardı

1. Hadi filme gidelim ne varmış Öfkeli 7 oo akarız.
    2. Oha bu ölen adamın filmi kesin gidelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

quote:

Hak mı ettiler? Paul yaşasaydı bu film bunun yarısı bile yapamazdı.

Fan harici insanların gitmek için 2 nedeni vardı

1. Hadi filme gidelim ne varmış Öfkeli 7 oo akarız.
    2. Oha bu ölen adamın filmi kesin gidelim.

Ben zaten sırf Paul için gittim. Duyguyu çok iyi katmışlar.

• Okadar dövüşe, ne kemikleri kırıldı ne ağzınburnu kanadı insanların

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.