Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8in cikmasi kotu olur bence guzel bir final olurdu bu film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulmde calan tum muzikleri bilen var mi?

• 8.Film Resmi Olarak Açıklandı.

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson

https://www.facebook.com/FastandFurious/photos/a.56004807630.66687.24098842630/10153114986752631/?type=1&theater

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekofreezy -- 24 Nisan 2015; 12:59:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Ben diyorum ki 8. filmde özgürlük heykelinden Avengers kulesine falan uçar Toretto

Şaka bir yana nasıl bir senaryo ve kurgu olacak, neyi konu alacaklar bilmiyorum. Bana kalırsa bu film son olmalıydı.

Bence Shaw Kardeşler ile Toretto - Sean olacak bu filmde Tokyo Drift Part 2 Gibi.
  • 1-2-3-4-5-6-7'yi izlemeden 8. film duyuruldu. Hayırlı olsun . İzlememekle çok şey kaçırıyor muyum arkadaşlar
  • filmin son sahnesinde paul walker için yapılan,önceki filmlerden kesitlerin sunulduğu yerde çalan şarkıyı bilen var mı? izlediğimden beri arıyorum bulamadım şarkıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzerburak

filmin son sahnesinde paul walker için yapılan,önceki filmlerden kesitlerin sunulduğu yerde çalan şarkıyı bilen var mı? izlediğimden beri arıyorum bulamadım şarkıyı.

https://www.youtube.com/watch?v=RgKAFK5djSk

Bu mu tam hatırlayamadım
  • 2 gün önce sinemada izledim abartılıydı ama güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzerburak

filmin son sahnesinde paul walker için yapılan,önceki filmlerden kesitlerin sunulduğu yerde çalan şarkıyı bilen var mı? izlediğimden beri arıyorum bulamadım şarkıyı.

Wiz Khalifa Paul Walker adına yaptı o müziği, See You Again.

• Filmi dün kuzenimle izledim sinemada. Gerçekten çok beğendim. Daha önceki filmleri yarim yamalak izlemiştim bu filmle seriye giriş yapmış oldum. Önceki filmleri de bundan sonra çıkacak olanlarında izleyeceğim. Yalnız bir sorum var filmin bazı sahnelerinde Paul Walker'ın kardeşi oynuyor ve bilgisayar düzeltmesi var diye biliyorum bundan sonraki filmlerde de boyle yaparak brian karakteri devam edebilir mi?

Bu arada Paul Walker üzdü gerçekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam neler olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: ekofreezy

Bu adam neler olmuş

Yaşlanmayı unutmuş

• biraz once ff 1 i izledim abi cok iyi film ya ;))

• quote:

Orijinalden alıntı: ekofreezy

Bu adam neler olmuş

Aynı la

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

1-2-3-4-5-6-7'yi izlemeden 8. film duyuruldu. Hayırlı olsun . İzlememekle çok şey kaçırıyor muyum arkadaşlar

3. film yani tokyo drift gibi bir filmi gibi izlememekle baya bir şey kaçırıyorsun hocam.

Ama şöyle söyleyeyim 1 2 3 4 5 6. filmler gökdelen ise, 7. film apartmandır o da paul walker olayından dolayı yoksa müstakil ev bile olamaz. Naçizane yorumumdur.
  • Bedava duygulanma linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 26 Nisan 2015; 19:53:47 >
  • Son filmi izledikten sonra kendime dedim ki " hangi filmde ne oldu herşeyi karıştırıyorum. Şu haziran bi gelsin her güne bir filmini izlicem."
  • Bence bu film final olmalıydı.Efsane olmak istiyorlarsa daha fazla uzatmazlar.
  • Onu bunu bilmem de
    tokyo drift den 7 ye güzel bağlamışlar biraz daha uğraşsalar süper olacakmış han ın görüntülerinin az olması beni üzdü paul reyiz ağlattı.

-----------------------

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

1-2-3-4-5-6-7'yi izlemeden 8. film duyuruldu. Hayırlı olsun . İzlememekle çok şey kaçırıyor muyum arkadaşlar

ben 3 dışında diğerlerini hatırlamıyorum bile ama 3 den 7 ye bağlantı yapmışlar güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 26 Nisan 2015; 12:57:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Bangalter

Bedava duygulanma linki

http://www.dailymotion.com/video/x2mcmf2

Ağlama kiti diyelim :

not: spoiler ile kapaman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 26 Nisan 2015; 12:53:50 >

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.