Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filme gideli bayağı oldu ama bir türlü yazamadım.

Açıkcası filmin son sahnesi dışında beni vuran, heyecanlandıran bir yeri olmadı.

En filmden en büyük beklentim Tokyo'da geçeceği Lucas'ın en az Tej, Roman kadar rolü olacağı yönündeydi. En büyük hayal kırıklığım buydu.

Dominic karakterini çok ama çok büyütmüşler. Şarampolden yuvarlanan arabadan yara almadan çıkmak, spor arabayı 1-1,5 dakika havada tutmak nedir?

Ayrıca bu Shaw'ın grubun nerede olduğunu her seferinde nasıl bildi? Bunu ya açıklamadılar ya da benim uyuduğum sırada açıklamışlar.

Film genel olarak Expendables'ın arabalı versiyonuydu. Malum Paul Walker'ın ölümü sebebiyle iyi hasılat yaptı. Serinin vasat filmlerinden biriydi.

• Birinde uçaktan arabaları atarlar diğerinde ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Filme gideli bayağı oldu ama bir türlü yazamadım.

Açıkcası filmin son sahnesi dışında beni vuran, heyecanlandıran bir yeri olmadı.

En filmden en büyük beklentim Tokyo'da geçeceği Lucas'ın en az Tej, Roman kadar rolü olacağı yönündeydi. En büyük hayal kırıklığım buydu.

Dominic karakterini çok ama çok büyütmüşler. Şarampolden yuvarlanan arabadan yara almadan çıkmak, spor arabayı 1-1,5 dakika havada tutmak nedir?

Ayrıca bu Shaw'ın grubun nerede olduğunu her seferinde nasıl bildi? Bunu ya açıklamadılar ya da benim uyuduğum sırada açıklamışlar.

Film genel olarak Expendables'ın arabalı versiyonuydu. Malum Paul Walker'ın ölümü sebebiyle iyi hasılat yaptı. Serinin vasat filmlerinden biriydi.

Tanrının gözü Shawın elindeydi çünkü

• 6. Filmdeki Londra beni çok etkilemişti. "Burası rio değil ahbap!"

Bu film de 10 numara idi.

Hoobs ile Doom'un dostluğu,
    Takım arkadaşlığı,
    Birbirlerini kollamalar,
    Gerçekten çok güzeldi.

---
    Aklınızda bulunsun, Istanbul Formula Parkında, drift dersleri veriliyor.
    + araç kiralanıyor.

Orada profesyonel araç kullanım becerisi kazanmak için eğitim alma Plan'ım var.

---
    Ölmeden önce mutlaka dövüş eğitimi almalıyım.

---

Abu Dhabi sahnesinde bittim ben.
    O Arap zenginleri sahnesinde gözüm doldu..

+"Böyle bir canavarı, binanın tepesinde tutmak ahmaklık"
    - "o bir milyarder, istediğini yapar."

Arapların parası çok beyler....

---

• paul walker ölmemiş miydi onu kim oynadı ölmeden önce mi çektiler neden bu kadar geç vizyona soktular 2 sene olmadı mı öleli
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

paul walker ölmemiş miydi onu kim oynadı ölmeden önce mi çektiler neden bu kadar geç vizyona soktular 2 sene olmadı mı öleli

Kardeşleri ve bilgisayar teknolojisi.
  • Filme 18 Nisan Cumartesi gittim. 10 üzerinden 7 veriyorum o da son sahne için. Mantıksız sahneler vardı ama sorun değil, çünkü serideki aksiyon sahnelerinde mantık yok. Ama insan izlerken eğleniyor.
    Tek sorum şu :

O son sahnede neden Dom Letty'le birlikte gitmedi. Evli sonuçta.
  • Filme 13 nisanda gittim en son sahne beni çok duygulandırdı son sahnedeki "For Paul"(Paul için) yazısı aklıma gelince ağlayacak gibi oluyorum.Son sahneler gerçekten çok duygulandırıcı,En azından paul walkerın hatrına gidin lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold.Finch -- 22 Nisan 2015; 18:14:25 >
  • Pazar günü sinemada altyazılı olarak izledim henüz izlememiş olanlar varsa orijinal dublajlı tavsiye ederim daha etkileyici oluyor Film ise kesinlikle bir efsaneydi. Bu dünyadan bir Fast & Furious serisi geçti diyeceğiz ileride... 6. film 7'ye göre daha abartılıydı bence uçak sahnesi, Dom'un köprüden atlayıp Letty'i kurtarması vs. Bu film ise gerek soundtrack olsun gerek kadrosu olsun çok iyiydi. Tokyo'da geçen sahnede Six Days çalması süperdi keşke Dom ile Sean'ın yarışını da gösterselerdi.

Final sahnesi çok duygulandırıcıydı...

1. filmdeki gibi Toyota Supra ile son bir yarış, müziğin uyumu ve

Bu arada ilk sahnede Letty'nin yumruk attığı adam Dom ve Brian'ın 1. filmdeki gece yarışını başlatan Hector

• Yahu Dom kaç filmdir aile aile diyor da bu adama noldu Allah aşkına?

• Orjinal dublaj dediğiniz ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Filme 18 Nisan Cumartesi gittim. 10 üzerinden 7 veriyorum o da son sahne için. Mantıksız sahneler vardı ama sorun değil, çünkü serideki aksiyon sahnelerinde mantık yok. Ama insan izlerken eğleniyor.
    Tek sorum şu :

Eğer bana sorarsan kimse bir yere gitmedi sadece Paul için bir sahneydi o. Herkes veda etti, vin diesel ile kardeş gibilerdi sadece veda ettiklerini vurguladıkları bir sahneydi bana kalırsa.

@Batman

5'te kasayı patlattıkları anda 2 tane portekizli miydi neydi onlar da yoktu bu filmde. Hep didişip duruyorlardı birbirleriyle, ama belki 5'te veya 6'da veda etmişlerdir hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Filme 18 Nisan Cumartesi gittim. 10 üzerinden 7 veriyorum o da son sahne için. Mantıksız sahneler vardı ama sorun değil, çünkü serideki aksiyon sahnelerinde mantık yok. Ama insan izlerken eğleniyor.
    Tek sorum şu :

Eğer bana sorarsan kimse bir yere gitmedi sadece Paul için bir sahneydi o. Herkes veda etti, vin diesel ile kardeş gibilerdi sadece veda ettiklerini vurguladıkları bir sahneydi bana kalırsa.

@Batman

5'te kasayı patlattıkları anda 2 tane portekizli miydi neydi onlar da yoktu bu filmde. Hep didişip duruyorlardı birbirleriyle, ama belki 5'te veya 6'da veda etmişlerdir hatırlamıyorum.

Veda etmediler hocam kısaca bahsetmek gerekirse 6. filmde kadroyu şişirip ailedeki adamlara yer vermediler

• Furious 8, 14 Nisan 2017'de çıkıyor arkadaşlar.

• http://www.theverge.com/2015/4/23/8486025/furious-8-is-coming-april-14th-2017

• @IMDb: Furious 8 release date: April 14, 2017.

• Cikmasaydi keske. Ah Paul be. neden gittin ki.

• Ben diyorum ki 8. filmde özgürlük heykelinden Avengers kulesine falan uçar Toretto

Şaka bir yana nasıl bir senaryo ve kurgu olacak, neyi konu alacaklar bilmiyorum. Bana kalırsa bu film son olmalıydı.

• 0'dan bir film yaratabilirler mi acaba? Farklı kişilerle falan. Muhtemelen ilk oyuncular bizim ilk göz ağrımız olduğu için pek beğenmeyiz aslında ama ne deneyecekler acaba. Çünkü Paul olmadan bence olmaz. Ayrıca seriyi çok fazla uzatıp bir şeylerini de çıkartmaları kötü olur. Böyle çocukluğumda başlayan filmlerin bitmesini ne kadar istemesem de bir o kadarda batmasını görmek hoşuma gitmiyor. Umarım ki çok güzel bir şey yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 24 Nisan 2015; 7:31:05 >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.