Şimdi Ara

Fury (2014) | Brad Pitt (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
3
Favori
13.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlemeyen varsa izlesinler mükemmel bir film.Sesleriyle,görüntüsüyle her şeyi mükemmel.Brad Pitt müthiş uymuş bu filme.
  • ya bunun türkçe dublajlısı ne zaman çıkacak yaaa,bir türlü çıkmadı gitti
  • 5 para etmez brad pitin karizması bile kurtaramamis filmi.saçma sapan ikili diyolaglar var hele birde düşman askerine 2 dakikada aşık olan kadınlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

5 para etmez brad pitin karizması bile kurtaramamis filmi.saçma sapan ikili diyolaglar var hele birde düşman askerine 2 dakikada aşık olan kadınlar...

Evin içinde geçen sahne hiç de saçma değildi. Yani anlatmak istediği şey çok güzeldi. Tabii siz (o sahnenin saçma olduğunu düşünenler) olaya farklı baktığınız için o sahnenin önemini anlayamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Mart 2015; 14:39:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

5 para etmez brad pitin karizması bile kurtaramamis filmi.saçma sapan ikili diyolaglar var hele birde düşman askerine 2 dakikada aşık olan kadınlar...

Evin içinde geçen sahne hiç de saçma değildi. Yani anlatmak istediği şey çok güzeldi. Tabii siz (o sahnenin saçma olduğunu düşünenler) olaya farklı baktığınız için o sahnenin önemini anlayamıyorsunuz.

oldu benim ülkemi fethedsinler babamı kardeşimi öldüren düşman askerine 5 dakikada aşık olayım.ben filmlerde gerçekçilik ararım herkesin zevki başka saygı duyarım

• TR dublajlı film mi izlenir..Yazık..Ayrıca spoiler vermeyin lütfen.Film gerçekten hoş tabi savaş filmi sevenler için.
  • Bence güzeldi şimdi izledim. Eleştirmen gibi her şeye muhalefet etmeyi ne çok seviyorsunuz, abi siz çekin sizi iZleyelim o zaman. Keyif almaya bakın, böyle yaptığınız sürece hayattan keyif alamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

İzlemeyen varsa izlesinler mükemmel bir film.Sesleriyle,görüntüsüyle her şeyi mükemmel.Brad Pitt müthiş uymuş bu filme.

harikaydı kamki

emmanın ölüp normanın kurtarmaya çalıştığı sahnede ve son sahnede boğazım düğümlendi fena ağladım
  • Film güzeldi. 7-8 arası eder puanı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman kızı çok güzeldi
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    alicia von rittberg

• korktum

en son ki bölümde SS ordusu yaklaşırken bi marş okuyorlardı ya, ürktüm yemin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N20 -- 11 Nisan 2015; 22:29:35 >

• sadece izleyin beyler gayet iyiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • film çok iyi herkese tavsiye ederim
  • izledim tam bir fiyasko olmuş amerikan propagandası yapmak için adeta biryerlerini yırtmışlar
    filme puanım 4/10 o da alman kız için.

• Sonu haric iyiydi sonu hangi mantikla oyle bitirdiler onu anlamadim

• Baya mantıksız bulduğum sahneler olsa da yarattığı savaş atmosferi ve oyunculuklar ile güzel bir film olduğunu söyleyebilirim.

7/10
  • Imax de izlemiştim, o deneyim ile film çok güzeldi, tankların seken top mermilerinin sesi dehşetti

• harika,özellikle tank üzerine yoğunlaşılmış bir savaş filmi

çatışmalar,silahların efetktleri,sesleri,tanklara ateş ederken ki ve patladığındaki görselliği çok güzel yapmışlar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.