Şimdi Ara

Futbol Bağımlısı Olduğum Günleri Özledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O zamanlar tek derdim futboldu. Şimdi bu kadar dert arasında futbol aşırı boş geliyor. İnanılmaz şekilde soğudum. Takip ediyorum ama hani kafa dağıtmak için desem kafam da dağılmıyor anlamadım.

Yeniden o günlere dönmem için önerilerinizi bekliyorum...

• 2004-2005 Sezonu geri gelsin donguye girsin her zaman izlerim. Juninho Lyonda.

Real Madrid kadrosu;Ronaldo,Beckham,Zidane,Carlos, Robinho yeni parlamis daha toy.

Efsane Milan kadrosu, Kaka, Sheva,Inzaghi, Crespo, Stam,Pirlo, Maldini,Nesta, Gattuso, Dida vs vs.

O efsane kadroyu yenen Liverpool kadrosu, Gerard parlamis, Baros formda, Cissenin saclari, Dudek’in penaltida uyuz eden harerketleri Istanbul’da.

Ronaldo, Scholes, Giggs, Allahim Nistelroy United ozamanlar en sevdigim isim olan sari parlak sacli Allen Smith psikopat Roy Keane, Rooney daha velet.

Chelsea adindan soz ettirmeye yeni yeni baslamis; Joe Cole, Drogba, Gallas.

Bergkamp duruyo be, Pires, Henry, Reyes, Viera, Lyungberg(Bilmiyom dogru mu yazdim) Van Persie daha velet.

Daha niceleri aklima gelmeyenler , ah be su oyuncularin ismini hatirlarken yazarken bile icim tuhaf oldu maclari izleyesim, fifa 2005 veya Fifa CL 2004-2005 falan acip oynayasim geldi.

Ahh Son kez Michael Owen aklima geldi Real Madridte 11 numara hayranim ozamanlar ismine futboluna babam Ankaradan formasini almis getirmis.

Ozledim be usuyorum reis.
  • 2004-2005 Sezonu geri gelsin donguye girsin her zaman izlerim. Juninho Lyonda.

Real Madrid kadrosu;Ronaldo,Beckham,Zidane,Carlos, Robinho yeni parlamis daha toy.

Efsane Milan kadrosu, Kaka, Sheva,Inzaghi, Crespo, Stam,Pirlo, Maldini,Nesta, Gattuso, Dida vs vs.

O efsane kadroyu yenen Liverpool kadrosu, Gerard parlamis, Baros formda, Cissenin saclari, Dudek’in penaltida uyuz eden harerketleri Istanbul’da.

Ronaldo, Scholes, Giggs, Allahim Nistelroy United ozamanlar en sevdigim isim olan sari parlak sacli Allen Smith psikopat Roy Keane, Rooney daha velet.

Chelsea adindan soz ettirmeye yeni yeni baslamis; Joe Cole, Drogba, Gallas.

Bergkamp duruyo be, Pires, Henry, Reyes, Viera, Lyungberg(Bilmiyom dogru mu yazdim) Van Persie daha velet.

Daha niceleri aklima gelmeyenler , ah be su oyuncularin ismini hatirlarken yazarken bile icim tuhaf oldu maclari izleyesim, fifa 2005 veya Fifa CL 2004-2005 falan acip oynayasim geldi.

Ahh Son kez Michael Owen aklima geldi Real Madridte 11 numara hayranim ozamanlar ismine futboluna babam Ankaradan formasini almis getirmis.

Ozledim be usuyorum reis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeorgeTheBest -- 9 Şubat 2018; 14:44:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• henry lampard ronaldinho ronaldolarin oynadigi yillarda futboldan aldigimiz efsane tad malesef geri gelmeyecek bir daha. belki o gunlerde oldugu gibi takimlar yine birbirlerine denk gucte olurlarsa , sampiyonlar ligi surekli real barca arasinda donen bir kupa olmaktan cikarsa yine o eski tadi verebilir.

• Ne zamanki tv8 seriayı ve premier ligi bıraktı işte o zaman futbol bitti.

Gene de takip ederim ama can sıkıntısından.

Adriano

Mutu

Del Piero

Trezeguet

Mascherano

Seedorf

Kaka

Scholes

Saha

Arteta

Given

Hyypia

Makalele

Shaun wright philipss

Heskey

• Hocam,

Recoba ve Obefemi Martins'i nasıl unutursun

Hele ki 2005 yılında oynadıkları bir Sampdoria Maçı vardı ki aradan 13 yıl geçmiş hala unutmam,

ilk yarı 1-0 inter mağluptu, 79 da 2-0 oldu

sonrasında Önce Martins, ardından Vieri ve En son Recobaaaaaa diye inlemişti ev.

Çok güzel zamanlardı, futbol keyif veriyordu.
  • Benim için Fenerbahçe'nin en keyifli sezonu 2005-2006 sezonuydu. Sonu mutlu bitmese de çok iyi takımdık o zamanlar.

• Biz büyüdük ve kirlendi dünya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilimi çok özledim .
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birilerinin igrenc azizbahcesini izlersen kafan tabi dagilmaz. Futboldan zevk almak istiyorsan 3 ligin onemli takimlarini izle yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilet alıcaz dıye bi hafta bekle tribe gir alamassak karaborsa takibi. abilere 50 tane telefon bilet bulmaya çalış. gidersen helede derbiyse git köfte ekmek ye. takıl stad etrafında. kritikler yap şöyle dağıtırız böyle yeneriz.

3 atarız takım işi sıkıya alırsa 5 olur. rakpte şu eksik der biri olum biz feneriz hertürlü bizde bi gs bjk maçıysa deyme keyfime galip geldiysek pazartesi milletle uğraş. yenilirsek o gece uyku yok.

geçen bi düğün gibi bişy vardı arabayla satadın yanından geçtim. maç varmış bende stadın önünden trafiksiz geçtim gittim. neyse baya formalı göünce kafayı kaldırdım ışıkları açık maç varmış meğer.

feto - fenerbahce muhabbetınden sonra ülkenin futbola bakışı değişti. her derde deva maçlara artık kafa yoramam kim kimle nerde oynarsa oynasın.!!!
  • Tek derdi futbol olan bir kimse fanatik ya da holigandır. Bu da rezilliktir. Kurtulduğun için sevinmelisin. Kafa dağıtmak, keyif almak için de Türkiye'de tuttuğunuz takıma o kadar bağlanmayınız. İngiltere Premier Ligi maçlarını da HD kalitede izleyiniz. Bugün Tottenham-Arsenal var örneğin. Mis.
  • GeorgeTheBest kullanıcısına yanıt
    O milan kadrosu ...
  • Agbonlahor

James Milner

Ashley Young

Gareth Barry

Reo Coker

Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir kadrosu vardı Aston Villanın

Luka Modric

Lennon

Berbatov

Corluka

Defoe

Tottenham..

Arteta

Yakubu

Yobo

Pienarr

Everton..

West Hamda Scott Parker

Newcastleda Emre,Martins

Bi ara Kanal A'da Fransa ligini verirdi

Juninho,Cris,Vendel..

• Konu titretiyor.
  • katılıyorum.
  • Fenerbahçe maçlarını izleyerek taktik teknikten uzak olursun. Şuan Trabzon maçını izliyorum çift ön libero ile futbol rezalet oynanıyor uykum geldi bu saatte uyuyacaktım nerdeyse.
  • Fenerbahçe'yi özledim. Şu anki fenerbahçe yerindeki şey her neyse onu istemiyorum.

• Futbol’u 2.5 ay öncesine kadar bende çok severek takip ederdim ama şu an boş iş olduğunu düşünüyorum. Bunu düşünmeme rağmen hâlâ futbol bölümüne yazmam garip gelebilir ama futbol çok boş geliyor artık.

Gerek aşırı miktarda gereksiz paraların dönnesi ve takım taraftarlarının bir kısmının takımları saçma sapan ilahlaştırması maçlardaki patlayıcı veya delici alet getirme olaylarına hiç girmiyorum bile. Futbol açık ve net overrated bir spor.

Adam gidip hayatını filan takıma adadığını söylüyor. :D Haydi gidip kendini dinine filan adasa iyidir diyeceğim de takım nedir? Sana geçici bir mutluluk dışında ne verebilir bir takım? Bir takımın maçına gitmek için cebindeki son parayı bilete yatırmak vb işler çok saçma geliyor. Birde buna romantizm katıp anlatan insanlar da var.

Eğer o zamana kadar yaşarsam ve sağlığım el verirse Messi emekli olduğu gün artık futbolla ilgimi tamamen kesmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.