|
Bildirim
|
2004-2005 Sezonu geri gelsin donguye girsin her zaman izlerim. Juninho Lyonda.
Real Madrid kadrosu;Ronaldo,Beckham,Zidane,Carlos, Robinho yeni parlamis daha toy. Efsane Milan kadrosu, Kaka, Sheva,Inzaghi, Crespo, Stam,Pirlo, Maldini,Nesta, Gattuso, Dida vs vs. O efsane kadroyu yenen Liverpool kadrosu, Gerard parlamis, Baros formda, Cissenin saclari, Dudek’in penaltida uyuz eden harerketleri Istanbul’da. Ronaldo, Scholes, Giggs, Allahim Nistelroy United ozamanlar en sevdigim isim olan sari parlak sacli Allen Smith psikopat Roy Keane, Rooney daha velet. Chelsea adindan soz ettirmeye yeni yeni baslamis; Joe Cole, Drogba, Gallas. Bergkamp duruyo be, Pires, Henry, Reyes, Viera, Lyungberg(Bilmiyom dogru mu yazdim) Van Persie daha velet. Daha niceleri aklima gelmeyenler , ah be su oyuncularin ismini hatirlarken yazarken bile icim tuhaf oldu maclari izleyesim, fifa 2005 veya Fifa CL 2004-2005 falan acip oynayasim geldi. Ahh Son kez Michael Owen aklima geldi Real Madridte 11 numara hayranim ozamanlar ismine futboluna babam Ankaradan formasini almis getirmis. Ozledim be usuyorum reis. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeorgeTheBest -- 9 Şubat 2018; 14:44:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|