Şimdi Ara

Futbol'da olmaz diye birşey yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gsli olarak.Sırf klübün cebine para gelicek diye fenerin elenmesini isteyen gsli renktaşlarımı görüyorum afedersiniz ama o para sizin cebinize değil klübün kasaya giriyor ben klübün kasasına para girmektense fenerbahçenin bugun inşallah bi mucize yapıp bizle gruplara kalmasını isterim. Hiç olmasa şampiyonlar ligi denen arenada kendi ülkemin takımlarını görüp gururla izlerim. Futbolda olmaz diye birşey yok hiç birşey imkansız değildir haydi al şu turu gel fenerbahçe Bende bir gsli olarak bugün sizlerleyim.

• Katılıyorum imkansız diye birşey yoktur
  • Ortada futbol olsa haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatasaray olsa olur derdim terim yine.bisey yapar cevirir filan ama bir fenerbahceli olarak takimin bu hali cok uzucu

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

galatasaray olsa olur derdim terim yine.bisey yapar cevirir filan ama bir fenerbahceli olarak takimin bu hali cok uzucu

Vallahi maçı izliyorumda hocam yok yani hiç ruh yok sanki fenerbahçe evinde 3-0 almışcasına bir havada bu kadar umutsuzda sahaya çıkılmazki.
  • ömercim güzel kardeşim benim adamlar bizim önümüzü engellediler yabancı sınırı koyarak. şuan bu sınırı istemeselerdi biz bruma,nani,farfan,dimaria,derossi,carlinhos,colarov,podolski gibi oyuncularla takımımızı dolduracaktık. ama şimdi hakan balta ve hamit altıntop ile diş sıkıyoruz. bize bunu yapan takımı kalkıpta desteklemek takımımıza ihanet..başka bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

ömercim güzel kardeşim benim adamlar bizim önümüzü engellediler yabancı sınırı koyarak. şuan bu sınırı istemeselerdi biz bruma,nani,farfan,dimaria,derossi,carlinhos,colarov,podolski gibi oyuncularla takımımızı dolduracaktık. ama şimdi hakan balta ve hamit altıntop ile diş sıkıyoruz. bize bunu yapan takımı kalkıpta desteklemek takımımıza ihanet..başka bişey değil.

Haklısında hocam valla gönlüm el vermiyor türk takımı olunca içimde bi burukluk oluşuyor destekliyorum. Fenerin şuan oynadığı futbola bakıyorumda yazık galatasaray olsa fırfıra çevirmişti şu arsenalı şuan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

ömercim güzel kardeşim benim adamlar bizim önümüzü engellediler yabancı sınırı koyarak. şuan bu sınırı istemeselerdi biz bruma,nani,farfan,dimaria,derossi,carlinhos,colarov,podolski gibi oyuncularla takımımızı dolduracaktık. ama şimdi hakan balta ve hamit altıntop ile diş sıkıyoruz. bize bunu yapan takımı kalkıpta desteklemek takımımıza ihanet..başka bişey değil.

Haklısında hocam valla gönlüm el vermiyor türk takımı olunca içimde bi burukluk oluşuyor destekliyorum. Fenerin şuan oynadığı futbola bakıyorumda yazık galatasaray olsa fırfıra çevirmişti şu arsenalı şuan.

fener kendi etti kendi buldu hocam naapalım. orta saha bolluğuyla naıl bi transfer yapısı var anlayamadık. bikere sowdaan kanat felan olmaz hala hala hala hala hala anlayamadılar..

kuytu satıcan ve alpere vericeğin okadar parayı alacaktın 2 tane cok bir kanat iş tamamdı...

bruma,kampl,dimaria,gervinho,nani,kaka bunlar gümdemdeki en transferi mümkün adamlardı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

galatasaray olsa olur derdim terim yine.bisey yapar cevirir filan ama bir fenerbahceli olarak takimin bu hali cok uzucu

Vallahi maçı izliyorumda hocam yok yani hiç ruh yok sanki fenerbahçe evinde 3-0 almışcasına bir havada bu kadar umutsuzda sahaya çıkılmazki.

eesun hocadada is yok sow cikarip topuzu almak nedirrr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.