Şimdi Ara

Futbol Dünyası Şokta! Ronaldo' ya Hapis Cezası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır Messi yi vergi kaçırıyo diyi suçladınız o kadar laf ettiniz Ronaldo yapmaz dediniz noldu şimdi aynı cezayı ronaldo da yedi. Etme bulma Dünyası. Ayrıca Messi 2 milyon € ceza alırken Ronaldo 20 milyon euroya yakın ceza aldı kaçakcının kralı çıktı Ronaldo.

Cristiano Ronaldo'ya vergi kaçırdığı gerekçesiyle 2 yıl hapis cezası verildi!

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'nun vergi kaçırma iddiasıyla yargılandığı davanın sonucu bugün açıklandı.

Mahkeme, 33 yaşındaki Portekizli yıldızın suçlu olduğuna hükmetti ve Ronaldo'yu 2 yıl ertelemeli hapis ve 18,8 milyon euro para cezasına çarptırdı.

İspanya Vergi Dairesi ile anlaşma yoluna giden Portekizli yıldız, 18.8 milyon euro karşılığında cezaevine girmekten kurtuldu.

Hakkında vergi kaçakçılığı soruşturması yürütülen Cristiano Ronaldo'nun, İspanyol yetkililerle belli koşullar karşılığında anlaşma yoluna gittiği öne sürüldü.

Mundo Deportivo'nun haberine göre Portekizli yıldız, İspanya Vergi Dairesi yetkilileriyle yaptığı görüşmeler neticesinde iki yıl ertelemeli hapis ve 18.8 milyon euroluk para cezalarını kabul etti. Daha önce kendisi hakkında verilmiş bir hapis cezası kararı bulunmaması sayesinde Portekizli yıldızın cezaevine girmeyeceği öğrenildi.

2009 yılından bu yana kariyerini Real Madrid'de sürdüren Cristiano Ronaldo hakkında, 2011-2014 yılları arasında toplam 14.7 milyon euro tutarında vergi kaçırdığı iddiasıyla soruşturma açılmıştı. Portekizli yıldızın yeni sezon öncesi Madrid ekibinden ayrılarak kariyerini farklı bir ülkede sürdüreceği öne sürülüyor.

https://m.mynet.com/cristiano-ronaldoya-vergi-kacirdigi-gerekcesiyle-2-yil-hapis-cezasi-verildi-spor-161049

http://www.ntvspor.net/futbol/cristiano-ronaldo-vergi-kacirma-sucunu-kabul-etti-5b23c7c68e646714342b7552

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 15 Haziran 2018; 20:7:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gözünüz doysun be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ronaldo kaçırmıyor messi gibi len
  • Messi vergi kaçakçası, Ronaldo melek gibi adam diyenler konuya bekleniyor. Madem futbolu adamlık için takip ediyorsunuz, gelin iki kelime konuşun sözde adamınız hakkında görelim.

• Hırsız bücürle karıştırmayın reyis muhasebeci kurbanı

Peşin edit: Messi'ye çok laf çakmıştım savunacak birşey bulamayınca böyle yazdım çok da şeyapmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanlama manidar. Reis İspanyolların oyununu bozdu. "Un minuto" dedi vurdu masaya.

• Eğer vergi kaçırıyorsa ve para kazandığı yere ihanet ediyorsa gereken yapılmalıdır, Messi ve Neymar bir şekilde yırtı Ronaldo’da yırtacaktır çünkü bu adamlar güçlü adamlar hapise falan atamazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malaga'ya şok ceza! 4 yıl men
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Milyon dolarlarınız var hala vergi kaçırma derdindesiniz. Millet burada Messi mi Ronaldo mu diye tartışıyor adamlar servetine servet katıyor

• Ya bizim millet taraf olmayı çok sever her konuda. Messici ise Ronaldo çöp olur penaldo olur, Ronaldocu ise Messi bücür olur Barça sistemi olur şu olur bu olur. Karakter meselesine gelirsek ben 2 oyuncunun da karakterlerini düzgün bulmuyorum. O sebepten bu haberlere şaşırmam.
  • Bu muhabbetler neden TR de yok keşke olsa sebebi futbolcuların vergisini bile kulüp ödüyor hatta alınan vergi o kadar düşük ki vatandaştan esnaftan topluyor yüce devletimiz vergiyi.

Bakım bu adamlar yıllık +30 bandında alan adamlar vergi payıda %30 küsür galiba yani Avrupa ülkeleri sağlam vergi alıyor bizimkilerde uygulamalı bu mevzuyu ipini koparan TR den zengin olarak çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Bu muhabbetler neden TR de yok keşke olsa sebebi futbolcuların vergisini bile kulüp ödüyor hatta alınan vergi o kadar düşük ki vatandaştan esnaftan topluyor yüce devletimiz vergiyi.

Bakım bu adamlar yıllık +30 bandında alan adamlar vergi payıda %30 küsür galiba yani Avrupa ülkeleri sağlam vergi alıyor bizimkilerde uygulamalı bu mevzuyu ipini koparan TR den zengin olarak çıkıyor.
    Aynen öyle işleri güçleri fakirden vergi almak bak bakalım diğer ülkelere futbolcuların ödediği vergilere eğer böyle bir şey olacaksa da her futbolcu için geçerli olmalı bu kurallar Ronaldo da olsan Messi de olsan vergi kaçırmayacaksın yoksa yersin böyle cezayı.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    30 mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

30 mu?

Boksörler tek başlarına takımlar ne biçim para kazanıyolarmış ilk defa gördüm. Baya para kazandıklarını duymuştum ama bu kadarını tahmin etmedim.
  • bizim devlet vergiyi fakirden-güçsüzden ya da enayiden topluyo.

milyar dolara sahip yandaş şirketin vergi borcunu siliyor "durumu kötü" diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Boksörler tek başlarına takımlar ne biçim para kazanıyolarmış ilk defa gördüm. Baya para kazandıklarını duymuştum ama bu kadarını tahmin etmedim.

Alıntıları Göster
    1.sıradaki Flod Mayweather'ın kazancı senelerdir böyle, Floyd o parayı inanmak güç ama tek maçta, yani tek gecede topluyor. Düşünsenize adam 1 maça çıkıyor, 150-200 milyon Doları cebe atıyor. Boks'ta inanılmaz paralar dönüyor gerçekten.

• Net kazanç değil ki onlar bonus+prim+sponsorla oluyor yoksa Ronaldonun maaşı 40 tan az diye biliyorum kazandığı paraya bak.

Boksta yıllardır çok para dönüyor adam yenilse bile cebine 2-3 Milyon Euro giriyor hesaplayın artık en çok para dönen yer Dövüş ve Futboldur.

• Ceza gelir gelmez kaçıyor beyefendimiz gözün doysun be

• Aslında cezayı her barça maçında MESSI THE YARGIÇ veriyodu da neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

Aslında cezayı her barça maçında MESSI THE YARGIÇ veriyodu da neyse
    Öldürdün kardeşim naptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmodov -- 14 Temmuz 2018; 2:9:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.