arkadaslar campionship ve total club manager baska guzel managerlık oyunu varsa ısım verebılırmısınız ??
cm neyine yetmiyo,sonbaharda fm ve cm5 gelcek
Ultimate Soccer Manager.
CM'nin eksileri : 1) Klübün mali yapısına dokunamıyorsun (Transfer haricinde). 2) Oyuncuların aşırı özellikleri var. Ne ne kadar etkiliyor belirsiz, gerçekçi yapalım derken karmakarışık etmişler. 3) Çok yavaş ilerliyor. 1 sezonu bitirmek için günlerini harcıyorsun. Hele bir de en son CM en iyi donanımda bile ağır çalışıyor.
Al şimdi CM'nin eksilerini USM'ye artı olarak ekle. Öyle bir oyun USM işte. USM'nin eksik yanı sadece İngiliz liginin oynanması olabilr.
CM den daha iyi bir Manager oyunu olacağını zannetmiyorum yamalarını yükle Türkçe yap bak keyfine
Olsa olsa CM'den daha gerçekçi bir oyun olmaz. Ama gerçekçilik de her zaman daha zevkli olduğu anlamına gelmiyor. Oynarken zevk alayım yeter. Gerçekçi olması şart değil.
Valla CM bence menejerlik oyunu değil sadce simi. Çok sıkıcı ve çok zevksiz. Eskiden oynadığım prmier ligi manager bana çok daha güzel gelir hala.
valla total club manager fena deil yani ayrıntılar tamamen takım yönetimi üstüne değil genel olarak ayrıntılara girilmiş o bakımdan takım yönetimi çok gerçekçi değil bide oyun kolay yani football god ta bile az çok futboldanm anlayan biri 3 büyüklerden birini şampiyon yapabilir rahatlıkla bide transfer sistemi çok basit free oyuncuları çok rahat alıyosun atıyorum del pieronun kontratı bitiyo die adama direk teklif veriyosun önümüzdeki sezon için direk kabvul ediyo adam kendi kulübü falan araya girmiyo baska talibi çıkmııyo tabii verdiğiniz teklif minimum "tek yıldız" ise...