Şimdi Ara

Futbol oynayan arkadaşlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazlıktayım,halı saha macına çağrdılar kramponları evde unuttum.Spor ayakkabı ile oynasam çok sorun olur mu.Stoperim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lacoste falan değilse sağlamsa sorun olmaz bende bi tane diadora spor ayakkabı var okul maçlarında krampon vs. taşıttırmadı
  • Tabanına bağlı ama sıkıntı çekmezsin. Biraz pati çekersin eğer ani sprintlere kalkıyorsan ama stoper olduğuna göre sıkıntı yaratmaz.
  • onu ancak sahaya ayak bastığında anlarsın.

Eğer kayıyorsan SAKIN oynamaya kalkma. Kendini ve başkasını sakatlıyabilirsin. Değmez.
  • Pas vermede sıkıntı yaratır mı peki

• quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

Pas vermede sıkıntı yaratır mı peki

Yok bişey olmaz. Eğer ayakkabın kayıyorsa riske etme kendini. Bir arkadaşın getirsin bir tane varsa eğer. Olmadı halı sahalarda 3 liraya kiralıyorlar. Tabi orda var mı bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

Pas vermede sıkıntı yaratır mı peki

Bazı halı sahalarda ayakkabı kiralanıyor. İçine parfüm sıkıp veriyorlar Varsa öyle bir durum kiralarsın. Diğer türlü zemin hafif nemliyse yandın. Ama ayakkabının altı dümdüz değilse sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spor ayakkabiyla hali sahada top oynanmaz. Ayagini falan kirarsin aman dikkat et. Pas atarken kayip bacagini kiran arkadasim olduktan sonra ben artik hayatta krampon olmadan hali sahada oynamama karari aldim.

• İlk defa gidiyorsun sanırım, bu kadar ciddiye aldığına göre
  • Halısahalarda krampon kiralanıyor bir sor istersen ;)
  • 20 tl ye bile krampon yada halı saha ayakabıları var al onlardan bitane.dandik mandik ama düz ayakabıdan iyidir.
  • gerçekten ciddi isen bu konuda halı sahada krampon zaten giyilmez
  • Kesinlikle sıkıntı çıkar, halı sahalarım yırtılmıştı ve arkadaşlarımın yoğun ısrarı üzerine normal Adidas düz taban bir spor ayakkabıyla suni çimden olan bir halı sahaya gittim, arkadaşıma bu ayakkabıyla oynanmaz diye ısrar etmeme rağmen oynayalım dedik, biraz fazla koşup ikili mücadelede yerdeki ayağıma çembe takılınca olması gerektiğinden daha fazla açıldı ayaklarım ve doğal olarak kasığım attı, ilk 3-4 gün düzgün adım atamadım 3 hafta geçti hala çok zorlayamıyorum.

Lafın kısası kayarsın, adele sakatlığı yaşarsın.
  • Krampon kirala en iyisi
  • Piiii diyorum size. Sokakta pet şişe tekmelememiş patlak topla oynamamışlar sizi. Eshefle kınıyorum sizi. Birisinin kasığı atmış öbürü ayak kırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Kesinlikle sıkıntı çıkar, halı sahalarım yırtılmıştı ve arkadaşlarımın yoğun ısrarı üzerine normal Adidas düz taban bir spor ayakkabıyla suni çimden olan bir halı sahaya gittim, arkadaşıma bu ayakkabıyla oynanmaz diye ısrar etmeme rağmen oynayalım dedik, biraz fazla koşup ikili mücadelede yerdeki ayağıma çembe takılınca olması gerektiğinden daha fazla açıldı ayaklarım ve doğal olarak kasığım attı, ilk 3-4 gün düzgün adım atamadım 3 hafta geçti hala çok zorlayamıyorum.

Lafın kısası kayarsın, adele sakatlığı yaşarsın.

Bende de aynı durum oldu.Doktora gitmedim,2-3 hafta sonra acısı geçti ama bazen garip hissediyorum

• kaymazsa sorun yok birde rakip takımda krampon varsa ayağına basabilir.

dikkat et yani.
  • Bende hastaneye gitmeyi sevmediğimden doktora gitmedim O garip his hala bende de var.
  • Giyilir giyilmesine ama arkadaşların dediği gibi her an sakatlanma riskin var.

Ama sen fazla kafana takma. Dikkatli oyna yeter bu yorumlar gözünü korkutmasın.
  • Ben bot ve kundurayla defalarca oynadım. Spor ayakkabı ile hayli hayli oynarsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.