Şimdi Ara

Futbol Seçmelerine Katılacağım, Ama Mevkimi Bilmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu pazartesi seçmelere katılacağım.Ama ben hala kendime uygun bi mevki bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Arkadaşlar birkaç arkadaşıma sordum dediler senden iyi kaleci çıkar.Ama ben sizin fikrinizi de alayım.Size kendimi anlatayım.

Boy: 1.65
    Kilo: 43
    Ayak: Sağ (Sol ayağımda iyi sayılır.)

Çok hızlı koşarım.İyi kafa vurarım.İyi reflekslerim var.Duran toplarda iyiyimdir.İyi ortalar açarım.Ama kaleciyle karşı karşıya kalırsam genelde kaçırırım.Ayrıca boş kale falan oldumu da kesin kaçırırım.Yani heyecanlanırım.Ben maçlarda gol atmam ama kaleci bile olursam degajlarımla asist yaparım.Yani 5 maçta oynasam her 5 maçta asist yaparım.Adam akıllı bi forvet olsun.İyi boşa kaçsın yeter.Ben ona güzel ortalar açıp gol attırırım.

• 2001 biraz geç değil mi ?
  • Tarif ettiginiz bilgiler Sag kanat veya sag bek bolgelerinde faydalı olabileceginiz yönünde iyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bu konuyu aylar önce de açmıştın. O kadar kişi yardımcı olmaya çalıştı ama hala anlamadıysan bence çok kasma.

• Kardeşim sen aylar öncede konu açtın çoğu kişi kanat dedi hatta sol bek diyen oldu senin kilo alman şart kanat oyuncuları hücuma girer hep 50 kiloylamı oynucan Türkiye Ligi fiziğe dayalı .
  • Bek-Kanat

• Aklın varsa sol bek ol arkadaş, ne yapıp edip ol.
    Gerekirse sol bacagını full çalıştır birşeyler yap.
    Sol bek demek, altın demek sol bek dünyada son kalan yakıt gibidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aga senden cacık olmaz derslerıne calıs. 3. Konun sanırım bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bek çok sıkıntılı sen sadece hücum yönlerini yazmışsın ama ters kademe, pozisyon bilgisi, bindirmeler, adam markajı, top kapma bu özelliklerinin de az çok ortalama üstü olması lazım... 3. konun olması o kadar önemli değil anlıyorum düşünerek ilerlemek istiyosun da bi karar ver bence zaman kaybetme.. Benim sana tavsiyem sol kanat olman yönünde.
    Ayrıca amatörden başlıcaksan hiç başlama o fizikle ayağını kırıp eline verirler. Hatıra diye saklarsın.

Özet: Torpilin varsa 3 büyüklerde bile oynarsın, yoksa zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

Aklın varsa sol bek ol arkadaş, ne yapıp edip ol.
    Gerekirse sol bacagını full çalıştır birşeyler yap.
    Sol bek demek, altın demek sol bek dünyada son kalan yakıt gibidir.

Sağ bek de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: by.mehmet.21

Arkadaşlar bu pazartesi seçmelere katılacağım.Ama ben hala kendime uygun bi mevki bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Arkadaşlar birkaç arkadaşıma sordum dediler senden iyi kaleci çıkar.Ama ben sizin fikrinizi de alayım.Size kendimi anlatayım.

Boy: 1.65
    Kilo: 43
    Ayak: Sağ (Sol ayağımda iyi sayılır.)

Çok hızlı koşarım.İyi kafa vurarım.İyi reflekslerim var.Duran toplarda iyiyimdir.İyi ortalar açarım.Ama kaleciyle karşı karşıya kalırsam genelde kaçırırım.Ayrıca boş kale falan oldumu da kesin kaçırırım.Yani heyecanlanırım.Ben maçlarda gol atmam ama kaleci bile olursam degajlarımla asist yaparım.Yani 5 maçta oynasam her 5 maçta asist yaparım.Adam akıllı bi forvet olsun.İyi boşa kaçsın yeter.Ben ona güzel ortalar açıp gol attırırım.
    quote:

İyi kafa vurarım.

Yarın gel başla.. Yol + yemek + sikorta..

Şaka şaka ....

Allah gönlünüze göre versin inşallah..

• 43 kiloyla olmaz o iş

• Sen libero oyna. Beckenbauer'in eskii maçları aç onlara çalış. Sen beni dinle.

• Çalisman lazim fark yarat.

en bastinden frikik at gunde 100 tane.

iyi frikik atan her yerde oynar.gunde 100 orta aç sert ve isabetli canerin top tekniğimi var çalimami diziyor.

adam adrese teslim top atiyor.

gunumuz futbolunda mevki diye bişi yok.ya dwfansifsin ya ofansif.

kale ayri bir mevzu ve en zor iş.

• Konuya kaleci diye girmissin sağ kanat gibi cikmissin. Kusura bakma senden bir yol olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Bek çok sıkıntılı sen sadece hücum yönlerini yazmışsın ama ters kademe, pozisyon bilgisi, bindirmeler, adam markajı, top kapma bu özelliklerinin de az çok ortalama üstü olması lazım... 3. konun olması o kadar önemli değil anlıyorum düşünerek ilerlemek istiyosun da bi karar ver bence zaman kaybetme.. Benim sana tavsiyem sol kanat olman yönünde.
    Ayrıca amatörden başlıcaksan hiç başlama o fizikle ayağını kırıp eline verirler. Hatıra diye saklarsın.

Özet: Torpilin varsa 3 büyüklerde bile oynarsın, yoksa zor.

Hatıra diye saklarsın'a iyi güldüm

• Güzel pota arkası olur senden. Git basket maçlarını izle dersine çalış gerisine pek karışmam mümkünse.

Yaptıklarından anladığımız kadarıyla yetenekli bile olsan oyun zekan - lerde olacak o yüzden pek zorlama.
  • Ofansif stoper
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.