Şimdi Ara

futbol tarihimizde kara bir sayfa daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belkide en kötüsü. söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum bir avuç cibiliyetsize elendik...türk futbolu nereye gidiyor....trabzon-anorthosis 1-0

• sırf bunu yazmak için mi üye oldun
  • yok sanırım attığım mesaj sayısı görünmüyor...biraz araştırırsan bir çok forum konusunda msjımı görürsün
  • ts yapacağını yaptı...yine dağıttı bizi akşam akşam
  • ya bırakın yaw. Heralde dunya uzerinde futbola bu kadar onem veripte bu kadar basarısız olan bir millet yoktur. Kafa yok kafa , kapasitede yok. bırakın ya
  • fenerbahçeele eşleşirse intikam alınır fenerbahçede havadan 6 puan
    (maçı seeerederken yastığıı ortadan ikiye böldüm)
  • fener bişşey alamaz fener avrupada fos sıfır ceker gelir :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fener avrupada gerçekten neden başarısız oluyor anlamış değilim.Bir ümitle hurraaaa gidiyouz kafa eyik geri geliyoruz.NEDENNNNNNNNNNNNNN??????
  • BEN MAÇI İZLEMEDİN NE ŞİMDİKİNİ NE ÖNCEKİ ! BELLİ TRABZONUN NE YAPACAĞI ORTADA . ŞAMPİYONLAR LİGİ KİM TRABZON KİM! İKİ FUTBOLCU ALMAYLA YENİ KADARO KURDUK BUSENE ŞUNU BUNU YAPICAZ DEMEKLE OLMAZ İŞLER. ÖNCE ALT YAPI LAZIM. KİMSEDE YOK. AL GETİR ALLAHIN KAZMA BREZİLYALISINI KOY TAKIMA SONRA BEKLEKİ ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDESİN. HEYY HEYYYTTT NERDE O ESK GÜNLER. FENER BAHÇEYE ADAMLAR DÜNYA TAKIMI OLUCAKLAR ŞİMDİDEN KAÇ SEZONDUR AYNI TAKDİK ALT YAPI GELİŞİYOR İNŞALLAH ONLAR GÜLDÜRÜR YÜZÜMÜZÜ. AMA ÇOK ZOR GİBİ GÖRÜNÜYOR.

BEŞİKTALIYIZ AMA BİZDEDE FAZLA UMUT YOK EN KÖTÜ İHTİMAL UEFA VE SÜPER KUPA ALIRIZ.
  • walla ne yalan söyliyim bizi dagitti yaziklar olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.