Şimdi Ara

Futbolcu Dünyası Kampı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Amatör bir kulüpte 4 yıldır lisanslı olarak oynuyorum.
    Geçen Yaz Futbolcu Dünyası Seçmelerine Katıldım Daha Büyük Kulüplerde Oynama İsteğiyle ve Kamp'a katılmaya hak kazanmışım. (Futbolcu Tanıtım Kampı)
    Benden belirli bir ücret talep ettiler kamp için ve Son Kayıt Tarihi 10.06.2015
    Yardımlarınıza İhtiyacım var,çok gitmek istiyorum ama nasıl bir yerdir? Bazı makaleler okumuştum bu insanlar dolandırıcı felan diye yani parayı alıyorlar kampa götürüyorlar 2 tane saçma sapan maç yaptırıp yatıyorsun kampta diyorlar.
    ama Kaybedeceğim ne olabilir ki gidip görmek istiyorum bir yönden de kararsızım gerçekten buradan bir şeyler olabilirse futbol yeteneğime güveniyorum.
    Futbolcu dünyası'nın bir sürü bilindik kanallarda reklamı var ve bir sürü bilindik futbol yorumcusu tarafından olumlu yorumlar yapılıyor bu bana biraz güvence veriyor ama sizlerden de öneriler bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

• Tamamen para tuzağı, eğer futbolcu olmak yada bu sporu yapmak istiyorsan kulüplerin altyapılarına katıl...
  • Eğer çok istiyorsan kesinlikle git derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Şuanda bir kulüpte lisanslı olarak oynuyorum zaten ancak kulübüm 3.ligde.
    Bu arada Yorumunuz için teşekkürler :)
  • boosy17 B kullanıcısına yanıt
    3. ligde A takımda oynuyorsan zaten keşfederler seni. Alt yapısında bile oynuyorsan onları da takip ederler. Gitmeyi düşündüğün organizasyonu bilmiyorum ancak bazı kişiler takım arayan futbolculardan para alarak antrenman falan yaptırıyorlar. Genelde kar amaçlı oluyor bu organizasyonlar, antrenmanlar da pek verimli geçmiyor. Bazı futbolculara kulüp bulup oradan da komisyon alıyorlar. Bu kişilerden pek medet umma, gene de denemek istiyorsan daha önce bu organizasyonlara katılmış kişilerle konuş mutlaka.

Ben senin yerinde olsam eğer alt yapıda oynuyorsan antrenörü iyi olan bir alt yapı takımı bulup orada oynarım. Alt yapının olmazsa olmazı iyi hoca ve yeterli tesis.

A takımda oynuyorsan takımla yaptığın çalışmalar dışında kendin ek antrenmanlar yap. İyiysen zaten keşfederler seni.
  • Adamlar ne guzel reklam yapmis fake hesaplarla

• Yukarıdaki arkadaşların yorumuna güvenip gidip katıldım Futbol Dünyasına şu anda Barca'nın altyapısındayım. Seneye de A takıma yükselerim muhtemelen.

Tişikkirler Futbol Dünyası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oğlum bu ne yaa :DDD

• Reklamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.