Şimdi Ara

Futbolcular Korkuyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar futbolcular korkuyor;Maç sırasında üzerlerinde öyle bir baskı varki korkuyorlar eğer kaybederlerse maç sonunda gelecek İSTİFA seslerinden,küfürlerden korkuyorlar.Eskiden böyle değildi bizim taraftarımız kaybedince daha da destek olurlardı,şimdi ise fırsat kolluyorlar.Yapmayın gözünüzü seveyim nerde görülmüş bir başkanın lig sırasında istifa ettiği.Mesela ; Sivas maçından sonra Kuyt sahaya gelip kaçırdığı penaltı için özür diledi;Bütün tribün ıslıkladı,olur mu öyle şey.Napabiliriz Aykut Kocaman kötü napalım her maç İstifa'ya mı çağıralım?Çözüm değil en azından şimdilik İstifa çözüm değil.Sezon sonunda istifa edecekler zaten.Şu an değil takıma sahip çıkmak gerek.Biz her maç sonunda İSTİFA diye bağıracaksak bu sene gitti demektir Şampiyonluğu unutalım Uefa'yı Kupa'yı unutalım demektir.Olmaz biraz sahip çıksak herşey güzel olacak! İ-N-A-N-I-N

Futbolcular Korkuyor !

• başka bir isteği varmı aziz beyin ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

başka bir isteği varmı aziz beyin ???

/>

Ben Aziz Yildirim'in gitmesi taraftariyim ama şuan gitmesi çözum olur mu? Yerine gelecek herhangi Başkan ne yapabilir?Elimizdekileri değerlendirelim Uefa Lig Kupa var.Eğer şuan istifa ederse herşry elimizden uçar.Sezon sonunda zaten gidecekler,GİDECEKLER!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

...

O nasıl bir gifdir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skor Taraftarı

quote:

/>

Ben Aziz Yildirim'in gitmesi taraftariyim ama şuan gitmesi çözum olur mu? Yerine gelecek herhangi Başkan ne yapabilir?Elimizdekileri değerlendirelim Uefa Lig Kupa var.Eğer şuan istifa ederse herşry elimizden uçar.Sezon sonunda zaten gidecekler,GİDECEKLER!

Mesele de bu. Tamam Aziz Yıldırım bu kulübe çok emek verdi. Hakkını yemeyeyim fakat düşünce tarzınız bence yanlış.
    Bu adam bir yönetici. Sadece bir yönetici. Gitmesinin veya kalmasının takımı (futbol, basketbol, voleybol vs.) etkilememesi lazım. Adam sonuçta ne teknik direktör ne de sucu çocuk. Yapılması gereken şey kulübü mali açıdan zenginleştirmek olan bir bireyin UEFA'da bir tur veya STSL'de şampiyonluk gibi kavramlarla alakası olmaması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

quote:

/>

Mesele de bu. Tamam Aziz Yıldırım bu kulübe çok emek verdi. Hakkını yemeyeyim fakat düşünce tarzınız bence yanlış.
    Bu adam bir yönetici. Sadece bir yönetici. Gitmesinin veya kalmasının takımı (futbol, basketbol, voleybol vs.) etkilememesi lazım. Adam sonuçta ne teknik direktör ne de sucu çocuk. Yapılması gereken şey kulübü mali açıdan zenginleştirmek olan bir bireyin UEFA'da bir tur veya STSL'de şampiyonluk gibi kavramlarla alakası olmaması lazım.

Kesinlikle haklisin öyle olmasi lazim AMA değil,o giderse etkilenir,çunku yeni gelen başkan veya teknik direktor kalan 15 haftadan plan yapmaz gelecek yatirimli planlar yapar.En büyük kozu da bu zaten 14 senenin vermiş olduğu bir koz.

• la sezonun ortasında ne değişir ister gitsin ister kalsın
  • Sezon sonu bu takımdan gitme ihtimali olan tek bir insan var oda Aykut Kocaman. Aziz Yıldırım gibi bir diktatörün istifa ediceğini zannediyor musun gerçekten ? Son 10 yılda yaşanan 10'larca başarısızlık,hayel kırıklığı ve şike skandalından sonra bile hiç bir şey olmamış gibi konuşan ve Fenerbahçe'yi ayakta tutan taraftara saygı göstermeyen adam hiç bir yere gitmez,adam diyorum gerçi ama adam olsa çoktan bırakmıştı.
  • quote:

/>

hayatımda bukadar konu-mesaj-gif uyumu görmedim koptum resmen laaaaaaaaa

• Biz destek vericez, bu yüzsüzler de " ulan bunlar destek veriyor " diyip bi halt etmeyecekler. Güdülmeye devam. Takımda desteklenmesi gereken belli kişiler var. Gerisi umrumuzda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Sezon sonu bu takımdan gitme ihtimali olan tek bir insan var oda Aykut Kocaman. Aziz Yıldırım gibi bir diktatörün istifa ediceğini zannediyor musun gerçekten ? Son 10 yılda yaşanan 10'larca başarısızlık,hayel kırıklığı ve şike skandalından sonra bile hiç bir şey olmamış gibi konuşan ve Fenerbahçe'yi ayakta tutan taraftara saygı göstermeyen adam hiç bir yere gitmez,adam diyorum gerçi ama adam olsa çoktan bırakmıştı.

Hocam ne dediysen harfi harfine katılıyorum ancak Aziz Yildirim'in şuan da (olmayacak) istifasi çozum olmaz,zaten etmez de o zaman neden her maç sonunda futbolculara küfrler,istifa sesleri vs oluyor?Kalan 15 haftada Aziz Yildirim başimizda olacaksa her maç sonunda istifa sesleri çok saçma yüksek ihtimal olamayacagimiz şampiyonluk sonucu bütün taraftarlar istifaya çagirinca gidecektir,şahsi görüşümdür.

• günde 3 saat çalış, yılda 5 trilyon para al, sarayda otur, yer uçağına bin, sabaha kadar kızlarla gezmediğin bar kalmasın.
    Ama sahaya çıkınca Eneramo yanından geçerken öle turist gibi seyret, niye? ben korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

günde 3 saat çalış, yılda 5 trilyon para al, sarayda otur, yer uçağına bin, sabaha kadar kızlarla gezmediğin bar kalmasın.
    Ama sahaya çıkınca Eneramo yanından geçerken öle turist gibi seyret, niye? ben korkuyorum.

Bekir için mi Volkan için mi?

• quote:

günde 3 saat çalış, yılda 5 trilyon para al, sarayda otur, yer uçağına bin, sabaha kadar kızlarla gezmediğin bar kalmasın.

+1907

Ayrıca İstifa edeceklerinin garantisi nedir, Gidip gelmelere alışık beyfendiler nede olsa.
  • quote:

quote:

Sezon sonu bu takımdan gitme ihtimali olan tek bir insan var oda Aykut Kocaman. Aziz Yıldırım gibi bir diktatörün istifa ediceğini zannediyor musun gerçekten ? Son 10 yılda yaşanan 10'larca başarısızlık,hayel kırıklığı ve şike skandalından sonra bile hiç bir şey olmamış gibi konuşan ve Fenerbahçe'yi ayakta tutan taraftara saygı göstermeyen adam hiç bir yere gitmez,adam diyorum gerçi ama adam olsa çoktan bırakmıştı.

Hocam ne dediysen harfi harfine katılıyorum ancak Aziz Yildirim'in şuan da (olmayacak) istifasi çozum olmaz,zaten etmez de o zaman neden her maç sonunda futbolculara küfrler,istifa sesleri vs oluyor?Kalan 15 haftada Aziz Yildirim başimizda olacaksa her maç sonunda istifa sesleri çok saçma yüksek ihtimal olamayacagimiz şampiyonluk sonucu bütün taraftarlar istifaya çagirinca gidecektir,şahsi görüşümdür.

Yönetime karşı yapılan protestolar çok doğal yönetiminde taraftarın haklı protestosuna saygı göstermesi gerek çünkü bu takım 3 maçtır değil 3 yıldır anadolu klüplerinden bile kötü top oynuyor 3 yıl sadece kötü futbolda değil son 3 yılda yaşattıkları skandallar ile takımı 10 yıl geriye sürüklediler taraftarında artık sabrı kalmadı. Mesela bir Real Madrid örneği var maçtan önce yönetimi protesto ediyorlar maç başladığı an takım desteği başlıyor açıkçası ben Fenerbahçe taraftarının sahada takıma küfür ettiklerine şahit olmadım Sivas maçındada 1-0 geride iken destek son ana kadar sürdü düdükten sonra yalnızca Aziz Yıldırım ve Kocaman'ı protesto ettiler.Evet şimdi Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi sezonun kalanında başarı getirmez fakat Aziz Yıldırım'ın kaldığı her gün bu takım dahada yıpranıcak,yapranıyorda o yüzden zararın neresinden dönersen kardır mantığıyla bakıyorum ben. Devre arası kovulup yeni hoca ile çıkışa geçip başarı elde etmiş takım örneğide çok fazla. Yeni bir sayfaya ihtiyaç var takımda büyük bir huzursuzluk mevcut ve gerekli kişiler istifa etmedikçe bu böyle devam edicek. Buda benim görüşüm, tabi destek olanada bir lafım yok

• Futbolculara da bahane çok. Deplasmana giderler burda taraftarımız yoktu destek yoktu yenildik. İçeri gelirler burda büyük baskı var korktuk. Ne yapalım lan yerçekimsiz ortama mı götürelim
  • quote:

quote:

Bekir için mi Volkan için mi?

Bekir sana söylüyorum Meiresel Volkan Baroni Stoch Topuz ...... sen anla
  • quote:

quote:

quote:

Yönetime karşı yapılan protestolar çok doğal yönetiminde taraftarın haklı protestosuna saygı göstermesi gerek çünkü bu takım 3 maçtır değil 3 yıldır anadolu klüplerinden bile kötü top oynuyor 3 yıl sadece kötü futbolda değil son 3 yılda yaşattıkları skandallar ile takımı 10 yıl geriye sürüklediler taraftarında artık sabrı kalmadı. Mesela bir Real Madrid örneği var maçtan önce yönetimi protesto ediyorlar maç başladığı an takım desteği başlıyor açıkçası ben Fenerbahçe taraftarının sahada takıma küfür ettiklerine şahit olmadım Sivas maçındada 1-0 geride iken destek son ana kadar sürdü düdükten sonra yalnızca Aziz Yıldırım ve Kocaman'ı protesto ettiler.Evet şimdi Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi sezonun kalanında başarı getirmez fakat Aziz Yıldırım'ın kaldığı her gün bu takım dahada yıpranıcak,yapranıyorda o yüzden zararın neresinden dönersen kardır mantığıyla bakıyorum ben. Devre arası kovulup yeni hoca ile çıkışa geçip başarı elde etmiş takım örneğide çok fazla. Yeni bir sayfaya ihtiyaç var takımda büyük bir huzursuzluk mevcut ve gerekli kişiler istifa etmedikçe bu böyle devam edicek. Buda benim görüşüm, tabi destek olanada bir lafım yok

Hocam zaten ayni şeyleri söyluyoruz;Çok kötü futbol oynuyoruz,verilen sözler tutulmuyor vs vs.Tarafatara gelince maç öncesi veya sirasinda yapilan destek için agzimi dahi açmam bütün tribün sesleri yirtilana kasar bagiriyor fakat maç bitiyor sonuç da kötü olunca OYUNCULARA KÜFR'ler (Oluyor Hocam) istifalar.Bende memnun değilim yönetimden,teknik ekipten fakat sadece şurda uyuşmuyor gòruslerimiz;"Zararin neresinden donulurse kardir" mantigi ile bakiyorsun olaya Aziz Yildirim'in sezon sonundan önce gitmeyecegi belli hatta Gfb'yi de bitirmeye çalisiyor.Takimi da yipratiyor,şuan da Azizciler ve Alex'ciler diye ayrilmis bir grup var bence ve ikiside çok inatçi ama Aziz Yildirimin birakmayacagini bildigimize gore en azindan sezon sonuna kadar desteklesek daha iyi olmaz mi?Sakin yanlis anlamayin Azizi degil TAKİMİ!Elimizde son32'ye kalmis bir Fenerbahçe var burada sonuna kadar göturursek gelecek bir basarida cok mutlu oluruz.3 yildir cok kotu oynuyoruz evet cok haklisin fakat şu Sivas maçi kotu mu oynadik Allah aşkina daha ne yapsinlar top istemedi iki tane hatali golle 3 puandan olduk.İyi oynayip kotu sonuc aliriz İstifa diye bagiririz,kotu oynar iyi sonuc aliriz;Maca aldanmayin diye konular acilir.Bence taraftar ne yaptigini bilmiyor ki olabilecek en iyi şey;Sezon sonuna kadar desteklesek başari gelebilir ama Yonetimi degil Takimi.

• quote:

la sezonun ortasında ne değişir ister gitsin ister kalsın

+1
  • Uefa Kupa'yı unutalım ne demek yahu, almayı mı düşünüyorduk bir de? Bir de "Uefa Kupa" nedir allasen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.