|
Bildirim
10 sene önce ne oldu da passoligi tekele bağlamayı kabul ettiniz de şimdi kabul etmiyorsunuz
|
Sonunda bu saçmalık bitti mi
|
Passolig çıktığından beri çıkartıp da maça gitmemiştim tamamen kendi çapımda protesto amaçlı. Gözümde hırsızlıktan hiçbir farkı olmayan bir uygulama çünkü. En son herhalde İnönü'nün yıkıldığı sene gitmiştim. Öyle çok maça gittiğim de yok ama her sene 2-3 kere giderdim. Şimdi bunun üzerine bi yeni İnönü'de maça giderim artık hiç gidip de maç izleyememiştim, içimde kalmıştı. Bu passolig denilen ağza alınmayacak düşüncelere sahip olduğum uygulamayı getiren herkes hak ettiğini bulur umarım. |
Yani çipli kimlik diyorsunuz herşeyi yapabilecek diyorsunuz. Halen daha o kart bu kart anlıyoruz kazanç sağlamaya çalışılıyor ama açın kimliğe bir özellik isteyen aktifleştrip yıllık ücretini ödesin. Ya şu ülkeyi niye hep cahiller yönetip karar alıyor 🤬
|
Gelsin karaborsa :) istanbul’da sağlam bir tiyatro oyununun bile biletleri 1 ay öncesinden tükeniyor
|
Netleşmedi. Ama bein alır yine.
|
Sanki passoligde durum farklıydı
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Passolig çıktığından beri çıkartıp da maça gitmemiştim tamamen kendi çapımda protesto amaçlı. Gözümde hırsızlıktan hiçbir farkı olmayan bir uygulama çünkü. En son herhalde İnönü'nün yıkıldığı sene gitmiştim. Öyle çok maça gittiğim de yok ama her sene 2-3 kere giderdim. Şimdi bunun üzerine bi yeni İnönü'de maça giderim artık hiç gidip de maç izleyememiştim, içimde kalmıştı. Bu passolig denilen ağza alınmayacak düşüncelere sahip olduğum uygulamayı getiren herkes hak ettiğini bulur umarım. |
|