Şimdi Ara

Futboldan anlamayan cahiller gelsin hele bi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabahdan beri RVP'ye laf atıyorsunuz adam ne yapsın be maç boyunca takım kaç organize atak yaptı,kaç pasla ceza sahasına girdide bu adam kaçırdı top ezdi? Sadece Volkan'nın nefis ortasını atamadı ondada en iyi vuruşu yaptı zateni,ofsayt olmayan 1 golüde iptal edildi.Hiç mi bakmadınız Ferdi oyuna girince kalite farkına yazık vallaha yazık.Ya takım zaten şu maçta zorlasan 2 tane adam gibi pozisyona girdi neyin kafası bu ?

• buyuk bir RVP fani olarak diyorum Sezon sonunda cinlilere 20 milyona kakalariz insallah
  • Rvp kotu fernandao daha kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında 2 side kötü değil işte bunu anlamıyorsunuz Ferdi zaten tam odun santrafor adam görevini yapıyor ama rvp kaç kere topla buluşuyorda skora katkı yapsın bu adam? Ulan Souza'ya 8 Ozan'a 7 e vereceğine 10 numara alsan şuan ucuyordu bu adamlar.
  • Gomez gibi kaç kere boşta kalıyor,kaç kere karşı karşıya kalıyor da atamıyor bu adam ?
  • yarma atıyorda rvp niye atamıyor bunuda ben anlamıyorum
  • Rvp bu takımın forveti değil. Keşke Webo'yu göndermeseydik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün yine efsane paslar verdi
  • Rvp gayet iyiydi. Adamlar futbolu sadece gol atmaktan ibaret sanıyolar. Birisi de webo demiş şaka gibi

• Rudy Fernandez kullanıcısına yanıt
    Webo maça bile çıkamadı bu sezon. Blokla geç izlemeden bilmeden sallayanları. Böyle konular çok işe yarıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pas ve oyun görüşü muhteşem. Onun dışında çok zayıflamış. Bu arada o pozisyon ofsayt ve Volkan'ın ortasına düzgün vuramadı.
  • yaw fener göbekten geliyormu da RVP iyi olsun.RVP nin hemen arkasında alex gibi yine bir RVP gibi pas atabilen verkaç yapabilen adam lazım.Adamın kaç tane önüne top atıldığını hatırlıyoruz yada kaç gol kaçırdı bu da kaçar mı dediğimiz.Bu sistem maalesef beklere bakan sistem başka alternatif yok.Beklerin ikiside güzel oynarsa fener rahat kazanır yoksa sıkıntı...
  • Onu bunu bilmem şuan sizde Sow olsa birine krampon taşıtır diğerini getir götür işlerini yaptırdığı kişisel asistanı yapardı.

• Yıllık 5 milyon Euro yu top ezmesin, pozisyon bulursa gol yapsın onun dışında hiçbir şey yapmasın diye alıyor zaten. Neyini koruyorsunuz daha?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

yarma atıyorda rvp niye atamıyor bunuda ben anlamıyorum

Doğru yerde olma, pozisyon alma, golü koklama diye bir şey vardır forvetlerde. Rvp yetenekli teknik klas vs olabilir ama bunu yansıtamdıktan sonra banane onun yeteneğinden? Semih şentürk mesela ne güçlüydü ne iyi şut atardı ne hızlıydı ne ayağı düzgündü ama öyle bi pozisyon alma bilgisi vardı ki.leblebi gibi gol atardı. Fernandao da iyi kovalıyor fırsatları. Ama kapasite belli. İki forvet de yetersiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    sorunul kardeşim Rvp nin yeteneğinden çok pozisyon bilgisi üst düzeyde zaten

başka tarafınla izlesen bu yorum yapılmaz arkadaş Rvp gibi pozisyon bilgisi olana adama dediği şeye bak ya
  • Bende sunu anlamiyorum :( elestirenler siz kimsinizde RVP yi elestiyorsunuz biri gomez bosa kacma falan filan demis gomeze gelen paslar RVP ye gelse diyim bende sana mesela ? yada profilimden bak kac kere yazdim bu adam Bjk de olsa gole doymazdi diye nesiniz kimsiniz ? Sizde mi hali sahacisiniz adam yazmisya bugun hali sahada asdyfasdyasdyuafsduyas sonra Rvp demis kendini kıyaslamıs :D RVP ye neden salliyorsunuz ? 3 defansif orta saha ile cikiyor takim maca RVP yi yargilamak haddinize mi ? 10 numara solesenize bana bugun ? yahu sizin futbol bilginize Lanet olsun cidden :S
  • Atsın o halde golünü fernandao akhisar maçında pozisyon yarattı attı rvp niye atamıyor maçları izlemedğin belli çok iyi pozisyon alsa önüne 3-4 savunmacı çıkmaz rvpye gelen her topta rvpnin önüne 3-4 kişi çıkıyor

• Arkadaşlar maçları izlemiyormusunuz Fernandao'nun attığı gollerin çoğu kafa golü onun yerine Gomez olsun 2 katını atar.Rvp ise takımı oynatır yanı orta sahanı dahi pozisyona sokar izlerken dikkat etmiyorsunuz ama defansı gezdiriyor tabi gözleriniz oyuncu yerine topa baktığı için anlamanızı beklemıyorum.Aslında anlarsınız ama tv yüzünden anlamıyorsunuz,Stada gitme ihtimaliniz varsa anlarsınız ne dediğimi.Fernandao kötü forvetmi kesinlikle hayır ama o sadece ceza sahası içinde etkili olur rvp ise her yerde etkili olur.Alır adamı gezdirir,b,r arapası atar,oyunun yönünü değiştirir ayağına düzgün top gelirse de affetmez atar.

Sorun orta saha bizim defansımız da taş gibi ileri 3 lü de taş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Rvp bu takımın forveti değil. Keşke Webo'yu göndermeseydik.

Yuh be yuhhh anca bu kadar olur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.