Şimdi Ara

Futuremark'tan ilk oyun: Shattered Horizon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartlarımızı son çizgisine kadar zorlayarak testler yapan, eğer elimizde eski kartlar varsa fena halde moralimizi bozan 3dMark'ın yapımcısı Futuremark, PC için çoklu oyunculu bir FPS geliştirdiğini duyurdu. Yapımın ismi ise Shattered Horizon.

Oyunun atmosferi ve konusu ilginç olacağa benziyor. Ay yüzeyi üzerinde çalışmalar yapılırken bir sorun nedeniyle patlamalar oluyor ve etraf göktaşları ile doluyor. İşte savaş atmosferinin de burası olacağı açıklanmış. Gezinen uydular ve göktaşları bizim savaş meydanlarımız olacak. Tabi tahmin edeceğiniz üzere yerçekimsiz ortamda bulunacağız ve bu durum zevkli ve değişik bir deneyim sunabilir. Oyun hakkında şu anda daha fazla detay yok, Ay üzerinde yaşanan patlamaların gösterildiği ilk videoyu sunuyoruz. Daha fazla bilgi ve yenilikleri takip etmek içinwww.shatteredhorizon.com sitesini takip edebilirsiniz.

Video:http://www.gametrailers.com/player/38529.html

Kaynak: Pclabs

• Konu çok sönük. Oyundan yeni resimler. Futuremark tan güzel bişey geliyor gibi.

http://www.bolumsonucanavari.com/Oyunlar-Shattered_Horizon-494-4.htm
  • Güzele benziyor konusu sıradan değil
  • İlk oynanış videosu. Müthiş bir oyun geliyor.

http://www.gametrailers.com/video/raid-on-shattered-horizon/57737
  • Futuremark varsa işin içinde görsel olarak üst düzey olacaktır
  • Gelsin bekleriz
  • Ben betasında bulundum galiba dün bitti kapalı betası ama öyle aman aman bir oyun değil... Konusu biraz değişik, ayda araştırma yaparken bi bakıyoruz silah almışız elimize (Oyunda tek tip silah var başka göremedim) diğer astronotlarla savaşıyoruz. Grafikler gayet hoş tabi Futuremark sonuçta ama optimizasyon hiç hoş değil Benchmark yapan bir firma da böyle optimizasyon özürlü bir oyun yaparsa... Gerçi ben oynadıktan sonra bir patch ile biraz düzeltmişler medium ayarlarda artık oynanabiliyormuş ama dönüp bakmadım bakılacak da bir oyun değil yani. Uzayda yerçekimi yok uçuyoruz uçarken de sağa sola ateş ediyoruz ama gel gelelim bize kimin ateş ettiğini göremiyoruz koskoca uzayda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Ben betasında bulundum galiba dün bitti kapalı betası ama öyle aman aman bir oyun değil... Konusu biraz değişik, ayda araştırma yaparken bi bakıyoruz silah almışız elimize (Oyunda tek tip silah var başka göremedim) diğer astronotlarla savaşıyoruz. Grafikler gayet hoş tabi Futuremark sonuçta ama optimizasyon hiç hoş değil Benchmark yapan bir firma da böyle optimizasyon özürlü bir oyun yaparsa... Gerçi ben oynadıktan sonra bir patch ile biraz düzeltmişler medium ayarlarda artık oynanabiliyormuş ama dönüp bakmadım bakılacak da bir oyun değil yani. Uzayda yerçekimi yok uçuyoruz uçarken de sağa sola ateş ediyoruz ama gel gelelim bize kimin ateş ettiğini göremiyoruz koskoca uzayda

hocam seninde oynamadığın oyun yok, ben böyle bir oyun olduğundan bile haberdar değildim

belki tam sürümde dediğin optimizasyonlar düzelir. Oyunun içinde benchmark aracı olacağından eminim

• quote:

Ben betasında bulundum galiba dün bitti kapalı betası ama öyle aman aman bir oyun değil... Konusu biraz değişik, ayda araştırma yaparken bi bakıyoruz silah almışız elimize (Oyunda tek tip silah var başka göremedim) diğer astronotlarla savaşıyoruz. Grafikler gayet hoş tabi Futuremark sonuçta ama optimizasyon hiç hoş değil Benchmark yapan bir firma da böyle optimizasyon özürlü bir oyun yaparsa... Gerçi ben oynadıktan sonra bir patch ile biraz düzeltmişler medium ayarlarda artık oynanabiliyormuş ama dönüp bakmadım bakılacak da bir oyun değil yani. Uzayda yerçekimi yok uçuyoruz uçarken de sağa sola ateş ediyoruz ama gel gelelim bize kimin ateş ettiğini göremiyoruz koskoca uzayda

Tek tip silah beta olmasından dolayı olabilir. Full sürümde daha fazla çeşitlilik olacaktır. Yine tam sürümünde optimizayonu olabildiğince iyi yapmaları lazım. Eğer senin elindeki GTX 260 ı kastırıyorsa şuan optimizasyon oldukça kötü demektir.

Ayrıca oyun tamamen multiplayer olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 19 Ekim 2009; 18:17:23 >

• @venomtrk
    Hocam Batman'e Türkçe öğretene kadar azcık takip etsen piyasayı sende görürsün herşeyi Sadece Worthplaying'e giriyorum hergün illaki bi beta haberi veriliyor bende hemen katılıyorum sanki tohumuna para mı veriyorum

Tam sürümde büyük ölçüde düzeltirler optimizasyonu heralde ama ilk hali oynanmayacak düzeydeydi Medium'a çeksem bile...
  • Oyunun sistem gereksinimleri...

Directx 9 ve Win XP desteklenmiyor

Minimum Requirements:

* OS: Windows Vista or Windows 7 and DirectX 10 only, there is no support for WinXP/DX9.
    * CPU: Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Athlon64 X2 5600+
    * GPU: NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon HD 3870
    * GPU memory: 256MB
    * Hard disk space: 1.5 GB
    * RAM: 2GB
    * Sound: Windows Vista compatible sound card

Recommended Requirements:

* OS: Windows Vista or Windows 7 and DirectX 10 only, there is no support for WinXP/DX9.
    * CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 / AMD Phenom II X4 940
    * GPU: NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
    * GPU memory: 512MB
    * Hard disk space: 1.5GB

• quote:

Oyunun sistem gereksinimleri...

Directx 9 ve Win XP desteklenmiyor

Minimum Requirements:

* CPU: Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Athlon64 X2 5600+
    * GPU: NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon HD 3870
    * GPU memory: 256MB
    * Hard disk space: 1.5 GB

Recommended Requirements:

* CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 / AMD Phenom II X4 940
    * GPU: NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
    * GPU memory: 512MB
    * Hard disk space: 1.5GB

Daha neler.Önerilen gereksinimler uçmuş

• Oyun cikti yanilmiyorsam. Forumda pek ilgi gormuyor olmasi ilginc. Sanirim oynanisi kadar grafikleriyle de iddiali bir oyun olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoden

Oyun cikti yanilmiyorsam. Forumda pek ilgi gormuyor olmasi ilginc. Sanirim oynanisi kadar grafikleriyle de iddiali bir oyun olmus.

Oynanabirliğinin iyi oldugunu nerden biliyorsun?

Bende eminimki oynanabirliği kötü bir oyundur. Crysis gibi oynayın işte grafikleri güzel gerisi boş.
  • Anlaşılan o ki kullanıcılara donanıma para yatırmaları için yapılan tetikleme operasyonu bu da. Kusura bakmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

quote:

Orijinalden alıntı: deoden

Oyun cikti yanilmiyorsam. Forumda pek ilgi gormuyor olmasi ilginc. Sanirim oynanisi kadar grafikleriyle de iddiali bir oyun olmus.

Oynanabirliğinin iyi oldugunu nerden biliyorsun?

Bende eminimki oynanabirliği kötü bir oyundur. Crysis gibi oynayın işte grafikleri güzel gerisi boş.

Ben iyi mi dedim? İddiali dedim. Oynamadim ki oyunu nasil yorum yapabilirim.
  • Sistem gereksinimi ne bu ya
  • En İyi Oyunlardan Biri Olan Crysis'a Lafmı Attı Birileri Banamı Öyle Geliyor ? Oyun Beyenini Zevkini Başka Kıytırık Oyunlarla Karşılaştırıp Değerlendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 5 Kasım 2009; 17:24:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.