Bildirim
FW de DC
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
apollo'da oldu -
kaç kere? -
1 kere -
Pacific serverında kale savaşında EliteTurks Guildi DC Bug kullanarak kaleyi almıştır...Kanıtlar mevcuttur...Saygılar -
Bizdede oldu server uranus "4" kere.
Her FW'de olmazki ama -
Bizim serverda bu bugı kullananan Guild ile görüştüm onlara göre bu bug uzun süredir var. Daha öncede kendilerine yapıldığını iddia ediyorlar... Yaklaşık 1 aydır bunun bi geçmişi var gibi duruyor EN AZINDAN. Anlaşılan bu bug ı bilen kişilerin sayısı artıyor ve diğer serverlarda da uygulanıyor.bizim serverda o guildin PLUTO serverından bir arkadaşları yapmış. -
Kod un ne olduğunu buldum nota gibi farklı sembollerle yazılıyor...Denedim yazmayı bi yere kadar bazı sembolleri yaptım ama gerisi gelmedi...Umarım yakın sürede düzeltilir...Ne olur ne olmaz diye Kod u buraya vermiyorum... Hayırlı Forumlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X