arkadaşlar nasıl yapılır ya?sitede de baktım bulamıyorum laptopa indirip sonra usb ile nasıl atarım..
quote:
Orijinalden alıntı: Beni Beni Bihterini ban korkusuyla online a girmemek banlanmakla aynı değilmidir?
arkadasım ban yemis dedim ban yemıs bırı lıve a nasıl grebılır
quote:
Orijinalden alıntı: olmpya
quote:
Orijinalden alıntı: Beni Beni Bihterini ban korkusuyla online a girmemek banlanmakla aynı değilmidir?
arkadasım ban yemis dedim ban yemıs bırı lıve a nasıl grebılır
birde benim soruma cevap verseniz modem falan yok yani cihazı takamam modeme internete ancak laptoptan girip usb ile atabilirim yardımcı olun..
Kardeşim olayı bilsem edicem de bende de ps3 var fw olaylarını bılmıyorum
kimseden de ses çıkmıyor bilen yokmu ki :S
Arkadaşlar şaka gibi kimse güncelleme yapmıyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: who6556
Yapamazsın
quote:
Orijinalden alıntı: SultanApex
quote:
Yapamazsın
Nasıl yani yapamam?millet online bile oynuyor ben alt tarafı güncelleme yapacam:)
başka oyunlarda usbden update yapabilirsin ama peste yapılmıyor. mecbur live a bağlanıp yapmalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: Öz... başka oyunlarda usbden update yapabilirsin ama peste yapılmıyor. mecbur live a bağlanıp yapmalısın.
Peki bağlanırsam güncelleme yapabilirmiyim yani sonrasında ban falan.. Açıkçası online oyun oynamıyorum sadece güncelleme amaçlı kullansam sorun olur mu ve ban yersem makina toptan mi yer yoksa sadece online oyunmu oynayamam..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Öz... başka oyunlarda usbden update yapabilirsin ama peste yapılmıyor. mecbur live a bağlanıp yapmalısın.
Peki bağlanırsam güncelleme yapabilirmiyim yani sonrasında ban falan.. Açıkçası online oyun oynamıyorum sadece güncelleme amaçlı kullansam sorun olur mu ve ban yersem makina toptan mi yer yoksa sadece online oyunmu oynayamam..
Sadece online oynayamazsın ...
Ban yerse live ile ilişkisi kesilir, hiçbirşey yapamaz, nasıl sadece online oynayamaz diyorsun ???
quote:
Orijinalden alıntı: revenger11 Ban yerse live ile ilişkisi kesilir, hiçbirşey yapamaz, nasıl sadece online oynayamaz diyorsun ???