Evet başlıkta da olduğu gibi fw31j almak üzereyim ki özellikleri:
Teknoloji : Intel Centrino Teknolojisi İşlemci : Intel Core 2 Duo T6400 İşlemci Hızı : 2,0 GHz, 2 L2 MB, 800 MHz Bellek : 4 GB Ağırlık : 3,1 kg Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : 256 MB(Max 1530 MB Paylaşımlı) Ekran Boyutu : 16,4" Ekran Çözünürlüğü : 1600 x 900 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR2 Model : VGNFW31J Modem : Var Ekran Özelliği : X-black LCD, WXGA++ Grafik Tipi : ATI Mobility Radeon HD 3470 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : Blu-ray ROM, DVD-RW Fırewıre Bağlantı : Var Pil Tipi : Li-Ion Menşei : İthal Sabit Disk : 400 GB Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : HDMI Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 3 Yazılım : Windows Vista Home Premium
bunlar oluyor
Şimdi sorun şu bu cihazla ilgili çekincelerim var, işlemcinin T6400 olması ve ekran kartı ATI hd 3470.
Ben 4 yıldır öğretmen laptopu kullanan biri olarak (ki ram'i 1 gb'a harddiski 160 gb'a yükselttim dvd-writer taktırdım bu süre içinde) laptopda çok çok oyun oynamayan bir insan olarak düşünüyorum kendimi (hatta hiç :D) istediğim şey:
Kalite 16 inç ekran (16:9 modunda) Blue-ray okuması Videoları falan hızlı convert etmesi Alacağım oyunları da son sürat olmasa da çalıştırması iyi bir f/p oranı..
Şimdi bu aleti alırsam ki herkes vaio çok kaliteli diyor, pişman olur muyum? Çekincelerime ne diyorsunuz? Benim bu öğretmen laptopunu, eski kalitesi kalmayan yeni model toshibaları, ablamın oyuncak acerını, sevgilimin fanı hiç susmayan hp pavillionunu, ve arkadaşımın sıcaktan evi ısıtan asusunu gördükten sonra bir de sony vaio deneyeyim diyorum, siz ne dersiniz?
Benin fw de ati 3650 kart var. Pes 2009 ve Farcry 2 oyunlarını sorunsuz şekilde oynayabiliyorum. Diğer oyunları denemediğim için birşey söyleyemem. Onun dışında aldığına pişman olmayacağın bir laptop. O konuda garanti verebilirim. Ekran kalitesi çok iyi. Isınma ve ses sorunu da yok. Bilgisayarımın özellikleri farklı ama çoğu zaman iş amaçlı kullanıyorum. İşim gereği hem windows hem de centos kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım şimdiye kadar.
Bende 31J yi alırken bayağı bi araştırmıştım ve kesinlikle pişman değilim.Eğer oyun oynamayacaksanız,nitekim oyun tabanlı bi laptop değil zaten,kesinlikle alın derim.Arada sırada oynarım diyorsanızda mesela ben Microsoft Flight Simulator X oynuyorum ve orta ayarlarda gayet güzel sonra NFS undercoverda aynı şekil.Zaten bahsettiğiniz o öğretmen laptopundan sonra size uçuyor gibi gelecektir Saygılar...