Şimdi Ara

fx 5500 için hangi driver ? Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 256 mb 128 bit ekran kartıma cd sınden cıkan drıver i yukledım eylul 2005 te. sistem asagıda imzamda yazıyor. yeni driver i yuklemek istiyorum. Hangisini yuklemelıyım ?
    . ana kartım da pek yenı olmadıgı için hatayla karsılaşmak istemıyorum yardımcı olursanız cok sevınrım. İşletim sistemim XP SP2 yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminengin79 -- 30 Ekim 2006; 22:48:45 >

• marka model olarak kendı sıtesıne baktın mı ? yoksa yama felan baska sıtelerden bulursun dergi cd lerinde bıle oluyo bazen yenı yama cıkınca verıyorlar...
  • Nvidia Forceware sürücülerinin hepsinin kartınla uyumlu olması gerekir.

• en son 91.47 yayınlandı nvidia tarafından fxlerle uyumlu
  • dostum yanlız son çıkan sürümlerinde hata yaşayabilirsin bence sonsürümünden biraz eskilerini yüklemeni tavsiye ederim
  • Üstad ben 81.98'i kullanıyorum hiçbir sorunumda yok oyunumu da oynuyorum çizimde yapıyorum.
  • hocam aynı kart bende var maşallah sorunsuz bi şekilde 91.31 le kullanıorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: elinter

hocam aynı kart bende var maşallah sorunsuz bi şekilde 91.31 le kullanıorum..

slm herhalde kullanabılecegım en son drıer o. nerden ındırebılırım. Bılenler yazarsa tam adresı co k sevınırım.
    tesekkur.
  • anakartın eskı olması dusunduruyor, yoksa en son surumu ındırırım de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminengin79 -- 30 Ekim 2006; 22:51:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TripsinojeN

quote:

Orjinalden alıntı: ErkanCo

Nvidia Forceware sürücülerinin hepsinin kartınla uyumlu olması gerekir.

http://uk.download.nvidia.com/Windows/91.47/91.47_forceware_winxp2k_international_whql.exe
    ftp://download.nvidia.com/Windows/91.47/91.47_forceware_winxp2k_international_whql.exe
    http://download1.nvidia.com/Windows/91.47/91.47_forceware_winxp2k_international_whql.exe
    ftp://download1.nvidia.com/Windows/91.47/91.47_forceware_winxp2k_international_whql.exe

Bu linklerin birinden indirebilirsin.

son sürümü yüklüyom bakalım noolcak !

• sonuç ne oldu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.